Şimdi Ara

Fem simetrti ve Behzat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Behzatın videolarını satın alacağım. fem simetri de gerekiyor mu sizce?

• Seviyen ne bilmeden ne diyelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    tmciyim. ygs de 7-8 civarlarda lys de 12-15 arası bir net yaptım. temelim var işlemlerde falan sıkıntı yaşamıyorum.
  • fem simetri yerine konu özetli alsan?
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    fem simetriyi tavsiye etmişler hep
  • br den dinleyeceksen simetri gereksiz bence br zaten konuyu anlatıyor . onun yerine br üstüne karekök , k.ozetli sb falan çöz daha iyi

• benim babam devlet memuru fem den kitap alsam sorun olur mu acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

benim babam devlet memuru fem den kitap alsam sorun olur mu acaba

feme kayyum atandı devletin orası bişi olmaz

• okyanus nasıldır sizce sb si
  • Behzat yeterli.
  • fem simetri cözersen sadece vakit kaybi olur herkes gördü ki sınava benzer cok cok az sorusu var behzatta reklam yüzünden bu günlere gelmiş bir hocamızdır 2 side gereksiz daha özgün geliştirici yayınlar araştırmanı öneririm
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    belli olmuyor Turkiyede bu isler

• bzy_ kullanıcısına yanıt
    mesela aklınıda var mıdır
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    örneğin geometrim kötüydü okyanusu baştan sona cözdüm ama soru bankasını öyle kolay 40 seans felan degil inanilmaz işe yaradi fizigimde ayni şekilde cok kötüydü sınavdan 2 hafta önce aldım fen sınavından 2 gün önce bitirdim ve 8 net arttı o konuda okyanusun çözümlü video kitaplari var fizik normal ama geometrisi her konunu bazi 2 testi cok zor oluyor 2 bindeki arkadaşım cözemeyebiliyordu , onun dişinda kimyaya sıradan kaynaklar öneririm palme , çap , gür yayınları kimya basit soruluyor zaten femde olabilir simetri konu anlatımı vardi bende gayet iş gördü ama organigi zayıf o kitabın , biyoloji de ise hiç farketmez ne bulursan al çöz anca öyle yükselir netlerin baya soru cöz zaten cekirdek gibi 1 saatte 100 soru cözersin , sorun matematikte onda kaynak öneremeyecegim cok ilginç soruyorlar ne cözersen çöz gene orjinal sordular ama gecen sene cok basitti o yüzden işte cok karışıyor matematik sadece türev integral ve trigonometride kesinlikle apotemi alin

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

okyanus nasıldır sizce sb si

okyanus sb hakkında bilgim yok ygs de; k.özetli ,karekök ve 345 tavsiye ediliyor genelde bunların hepsini çözmeye gerek yok behzatın üstüne 1 tanesi çözülse yeterli olur . br+karekök ideal bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.