Şimdi Ara

FEM GEOMETRİ SİMETRİ'Yİ NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuç yayınları aldım, almaz olaydım teog çıktı..
    karekök mps aldım, o günden beri ellerim titriyor..

artık çare fem demek istiyorum. nasıl bilirsiniz, güzel midir?

• Gayet iyi,önce özellikleri veriyo sonra çözümlü örnekler,ardındanda uygulama sorulari konu anlatim bolumu bittikten sonrada test.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simetri lys geo piyasadaki en iyi geometri kitaplarından.
  • hocam mps için niye öyle dedin
  • Sonuc ucgenler var neden oyle dediniz.

• İyi bilirdik ucuza gitti :(

• fem simetriyi calis ardindan karekok mps

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 Geometri Nasıl ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem simetri lys geoda ücgenlerdenmi basliyor? Ben video izliyorum nejdet sonra femden bitirip bireyB cözmeyi düsünüyorum. Geometrim çöp oğlu çöp. Simetri ygs geo mu alsam lys geomu bilemedim.

• Sâlim kullanıcısına yanıt
    Hocam mps de örneğin ikizkenar da art arda 2 köşetaşı yapamadığım oluyodu öyle söyliyim, belki benden kaynaklanıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

hocam mps için niye öyle dedin

mps konu anlatım kısmı harika. ama arkadaki testler bir karekök klasiği olarak zor biraz. mesela ikinci testten hafif hafif zorluğu hissediyorsunuz ama üçten itibaren kilitleniyor. tabi seviyeye göre değişir, benim geometrim çok parlak değil sonuçta. üçüncü testte iyi kötü ortalama 4 boşla atlattığım oluyor tabi.

hakkıyla bitirene fulletir kitap. ama ben seviyemi biraz daha arttırıp öyle bakmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd12312

Sonuc ucgenler var neden oyle dediniz.

söyleyecek çok bir şey yok aslında.. son derece basit bir kitap. yani sorular çok temel. piyasadaki diğer soru bankalarına biraz göz atın anlarsınız zaten. geometri hakkında hiç fikri olmayan biri alıp çözsün, öyle diyeyim. en azından fikir oluşur, aşinalık olur kurallara.
  • Arkadaşlar seneye ygs ye giricem 9-10 geometrim hiç yok karekök ygs geo kitabını aldım ama içinde sadece üçgenler var ve 400 sayfa nasıl biticek bu çok fazla uzun değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Devin Booker

Arkadaşlar seneye ygs ye giricem 9-10 geometrim hiç yok karekök ygs geo kitabını aldım ama içinde sadece üçgenler var ve 400 sayfa nasıl biticek bu çok fazla uzun değil mi ?

Zamanın bol kardeşim çöz ki sıkıntı çekmeyesin

• LYS SİMETRİ TUĞLA GİBİ IQ
  • EcehanD kullanıcısına yanıt
    meşazınızı görünce korktum da kitapta sıkıntı falan mı var diye ben de çarşamba akşamı başladım mps1'e, bugün hiç çözmedim ona rağmen dik üçgenin başına kadar geldim. benim de boşum çok oluyor ama biraz dinlendikten sonra bakınca genelde çözüyorum, geometriye başlarken ön yargıları bırakmak lazım. bu arada simetri de iyidir bir arkadaşım kullanıyordu kurcaladığım kadarıyla güzel kitap.
  • Ben fem beyaz geometri k.a. ile simetri geometri arasinda kaldim acaba hangisi iyidir

• diyatlov kullanıcısına yanıt
    seneye girecem bu arada

• Fem almayın kardeşim kaynakmı tükendi

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    ne alaka

• Bulunmuyor hocam hiç bir yerde yok bu kitap bulamıyorum.Her girdiğim sitede stok yok diyor internette satan görürseniz haber verin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.