Şimdi Ara

Fem Dershanesine Yazılacam Nasıldır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sürekli Sınav, Bil, Açı Gibi Dershanelere gittim Ama En cok Fem Kazandırıyor burada O yüzden Feme Gidecem Ama Kafamda Bikac soru Var (YGS_LYS) hani cemaat muhabbetleri var ya o nasıl oluyo yani. yatılı olayı varmıs istege göre 3-5 gün yatılı kalabiliyormusuz bu süre zarfında namaz ve sohbetlere katılma oluyomus. Acıkcası cemaatci degilimdir ama dinimizi ögrenmek güzel Namaz kılmak dogru sohbette iyi ama birde Arapca Yani Kuran'ı Kerim Ögrenme Varmıs kafama bu takıldı Zaten az bi süre kaldı. Arapca Ögrenmek Kolay biseyde Degil Arapca Ögrenmekle Gececek zamanı ygs-lys derslere calısmak daha iyi gibi geliyo o konudan sıkıntılıyım yani cok ders calısınca kafası karısan birisiyımdır birde arapca girince nasıl olcak bilmiyorum ama bu sene kazanmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz gidenler gidipte kazananlar tecrübeliler yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Kacinci sinifsin kardes? Ben Fem grubunun dershanesindeyim bilgilendiriyim istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Kacinci sinifsin kardes? Ben Fem grubunun dershanesindeyim bilgilendiriyim istersen

Mezunum Hocam. Öğrencsin sanırım hangi ildesin ?
  • bende mezunum amasyadaym kardes sen ?

• quote:

bende mezunum amasyadaym kardes sen ?

Bursa Hocam. Amasyada Bulundum Cok Güzel Şehir Ah Ah Basketbol Turnuvası İcin Gitmiştik Cok Güzel Yerdi :) Neyse Bursadayım hocam ben :)
  • Gruplara gelmistin sanirim :D cok güzel ama sıkıyo belli bi yerden sonra bu 7.senem benm ve bıktm yani

• quote:

Gruplara gelmistin sanirim :D cok güzel ama sıkıyo belli bi yerden sonra bu 7.senem benm ve bıktm yani

hocam benim ilk senem olcak sanırım 1 senede sıkılmam :) Yani anlatırmısın mesela ne yapıyosunuz sabah kacta kalkıyosunuz kacta yemek kacta ders baslar kacta biter kacta yatış şöyle bi günü detaylı yazarmısın cok ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dershane dersleri saat 8.30da baslar 12.30 da biter burda.. Ben dershaeneden sklmadm amasyadan skldm :D yurtta kalayim diyorsan da yurttan yyurda degsyo ben namaz kilmak istmedgmi sylmstm hocalara tamam dediler sabah namazna falan kaldrmyorlardi ben

• dershane dersleri saat 8.30da baslar 12.30 da biter burda.. Ben dershaeneden sklmadm amasyadan skldm :D yurtta kalayim diyorsan da yurttan yyurda degsyo ben namaz kilmak istmedgmi sylmstm hocalara tamam dediler sabah namazna falan kaldrmyorlardi ben

• quote:

dershane dersleri saat 8.30da baslar 12.30 da biter burda.. Ben dershaeneden sklmadm amasyadan skldm :D yurtta kalayim diyorsan da yurttan yyurda degsyo ben namaz kilmak istmedgmi sylmstm hocalara tamam dediler sabah namazna falan kaldrmyorlardi ben

dershane sabittirde kamp denilen yatılı farklıdır kardeş mesela sabah kacta kalkıyonuz yatılıda kac saat ders kac saat (Dini sohbet varmıs sanırım ) sohbet var kac saat boş kalabiliosun kac saat etüt saat kacta yatıyonuz bunları soruyom yurtta bir gününü anlatrmısın bilgilenmis olurum yarın kaydımı yaptırcak gibiyim. birde sanırım burda sabah kalkmıcam diyince kaldırmazlar :)
  • Kampa birgünm :D
    normal arkadaslari saat 5de sabah namazina kaldiriyorlar, kalmazsan da 7,30 da kesin kalkis var kahvalti falan derken hemen basliysn derse 1 saat calisma 15dk mola kivamnda öglen yemegne kadar zaman geciyo.. Sonra 1,5 saat bi mola ve ayni sistem calisma... Aksam yemegnden sonra 1 saat sohbet yada cd oluyo aksam da serbestsn

• quote:

Kampa birgünm :D
    normal arkadaslari saat 5de sabah namazina kaldiriyorlar, kalmazsan da 7,30 da kesin kalkis var kahvalti falan derken hemen basliysn derse 1 saat calisma 15dk mola kivamnda öglen yemegne kadar zaman geciyo.. Sonra 1,5 saat bi mola ve ayni sistem calisma... Aksam yemegnden sonra 1 saat sohbet yada cd oluyo aksam da serbestsn

aksam yemeginden sonrada ne gider sohbet ha :) 5'te kalkıp aksama kadar nasıl dayanıcam ya suan 12-1 de kalkıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Kampa birgünm :D

aksam yemeginden sonrada ne gider sohbet ha :) 5'te kalkıp aksama kadar nasıl dayanıcam ya suan 12-1 de kalkıyorum :)

ne arapçası ya yok öyle bişey, sallıyolar karalamak için dershaneyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.