Şimdi Ara

Fem Dersanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem dersanesine erken kayıt yaptırdığım için CD verdiler.Ve o CDlerden sınav yapıyorlar.Yarın 3.CDnin sınavı varmış mesaj geldi.CD sınavı önemli mi sınıf belirlemede?Sınav yarın ama sınavda Trigonometride var.Hiç tekrar yapmadım YGS çalışmaktan.Sınavın ne zaman olacağınıda bilmiyordum demin mesaj geldi.Bilenler cevap yazabilir mi bu sınav çok önemli mi derece sınıfı için falan???

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Fem dersanesine erken kayıt yaptırdığım için CD verdiler.Ve o CDlerden sınav yapıyorlar.Yarın 3.CDnin sınavı varmış mesaj geldi.CD sınavı önemli mi sınıf belirlemede?Sınav yarın ama sınavda Trigonometride var.Hiç tekrar yapmadım YGS çalışmaktan.Sınavın ne zaman olacağınıda bilmiyordum demin mesaj geldi.Bilenler cevap yazabilir mi bu sınav çok önemli mi derece sınıfı için falan???

cd sınavının amacı=boş durmayın az silkelenin mantığıdır yani sınıf belirleme değil.feme gitimiş biri olarak emin olabilirsin :)
  • fem dershanesindeysen ilk sınıfa yani öds dedikleri sınıfa girmen çok önemli. o sınıfla bariz bir şekilde daha çok ilgileniyorlar.o yüzden bu sınıf belirleme sınavlarını dikkate al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 26 Temmuz 2012; 18:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

fem dershanesindeysen ilk sınıfa yani öds dedikleri sınıfa girmen çok önemli. o sınıfla bariz bir şekilde daha çok ilgileniyorlar.o yüzden bu sınıf belirleme sınavlarını dikkate al.

Evet benimde o sınıfa girebilme ihtimalim var.O yüzden bu sınavda önemli mi merak ettim.Bu sınıfta ayrıyetten türkçede varmış sayısalda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.