Şimdi Ara

FEM DENGE YGS DENEMELERIII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi calismalar dostlar bir hevesle fem denge ygs denemelerini aldim fende 6. Denemede matematikte 9 dayim ama resmen kendimi zorlayarak cozuyorum zaman kaybi gibi geliyor fazla basit hic denemeler tarzi dgil sanki mezunum cok bos vaktim var ama buna ruhum dayanmiyor. Onereceginiz deneme var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fen zaten sınavda da kolay. Sinava en yakınlarindan biri dengedir fen icin .mati basit kalmış gerçekten fakat soru tipi olarak ÖSYM ye cok benziyor. Çözmende fayda var. ha dyosan 39-40 yapıyorum ikisindende çözmeyebilirsn. Ben matinda ortalama 37-38 yapmama rağmen bitirdm. hizlandm biraz. birazda dikkatsizligim azaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefIlkBİN -- 5 Ekim 2015; 21:00:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefIlkBİN

Fen zaten sınavda da kolay. Sinava en yakınlarindan biri dengedir fen icin .mati basit kalmış gerçekten fakat soru tipi olarak ÖSYM ye cok benziyor. Çözmende fayda var. ha dyosan 39-40 yapıyorum ikisindende çözmeyebilirsn. Ben matinda ortalama 37-38 yapmama rağmen bitirdm. hizlandm biraz. birazda dikkatsizligim azaldi.

Aynen katılıyorum lys denemelerindeki coşku yok ama yinede çözülebilecek denemelerden bende 19.dayım 3-4y civarı geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapsğllemi karıştırıyonuz siz kolay değil denge
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK

kapsğllemi karıştırıyonuz siz kolay değil denge

+1907

• quote:

Şu sarı olan işte

• Tesekkur ederimm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam kapsul ilk adim denemesi zaten. Denge de türkçe ye laf yok ama mat icin soyledklerimin arkasndaym.

• Genel olarak kolay; bilene tabi. Ama dengedekiler problem soruları güzel ve arada nadiren de mat ve geoda 1 2 soru zor oluyor. Aslında gerçek ygs de bu ayarda ama sınavın stresi ve zaman mücadelesi soruları zorlaştırıyor.

• Bende 11.sınıfa geçtim denge bölüm denemelerine başlayacağım 2.dönem (mat ve fende ) hata mı ettim bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.