Şimdi Ara

Fem Beyaz Fizik VS Körfez CD'li Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım palme fizik lys sb'nin 11. sınıf konularını çözüyorum seneye bu kitapdan sonra hangisi çözülür tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fem Beyazın avantajı: 2016 Güncel müfredatlı olması. Çözümleri çözenadamda mevcut.
    Körfez CD'li avantajı: CD'li olması, eksikliği 2013 basım olması.

Hocam bu yeni baskı femi bizim fizikçi inceledi kazanımlara uygun mu diye test etmek için deprem dalgalarından p ve s dalgaları falan öğretmen kazanımlarında anlatılmıcak kaldırıldı yazıyormuş inceledi kaldırmışlar mesela femde. Adamlar gerçekten iyi takip ediyor biyolojide Palme 11 biyo sb ve fem beyaz biyo ygs lys 2016 güncel basım soru bankası çözüyorum, fem hem müfredattan çıkmıyor hemde soruları kaliteli.

Edit: resimler yavaş yükleniyor 10-15 dakikaya yüklenir sizi haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 7 Mayıs 2017; 1:38:36 >

• EYVALLAH :)
    ilk olarak dediğim gibi körfezi halledersin, 11sin zaten ardından palme sonrasında da fem çözersin aralarında en iyisi femdir fizik adına..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    AYT Fizik 3D vs. Nihat Bilgin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.