Bildirim
FEM 9'lu netleriniz nasıl beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorular mı basit? sen mi zekisin? :) -
bilmem bende onu anlayım diye açtım zaten başlığı mübarek -
quote:
Orijinalden alıntı: materyalist deli
bilmem bende onu anlayım diye açtım zaten başlığı mübarek
İyi yapmışsın bende yarin almayi dûşünüyorum param yeterse :) -
Ben aldim ama daha cozmeye baslamadim.Cozdukten sonra netlerimi buraya yazarim. -
konu dağılımı nasıl genel mi -
Ben de geçenlerde almıştım ilk denemesini çözdüm güzel deneme.Çözümlerinin olması da ayrı bir avantaj. -
Ben de almayı düşünüyorum bu hafta zaman denemelerine göre soruları daha zor mu kolay mı? -
denemeler güzel geldi bana. karekökün var bide onunda birincisini çözüp karşılaştırırım yazarım buraya. yarın çözerim karekökünkinide -
türkçe 39-1 mat 40-0 fen 39-0 sosyal 30-10 -
türkçe = 38-2 mat = 36-2(2b) fen = 34-4(2b) sosyal 35-5
sınav fdd ye göre falan kolay -
ben 7'liyi bitirdim 11'lideyim onları da tavsiye ederim. -
Arkadaslar çozeniniz var mı bunu?ben bugün çözdüm ilkini tarihi Asiri zor geldi bana turkce mat full, fen 20 dogru,sosyal 5y 3b hepsi tarih tarihi size de zor geldi mi?yoksa ben mi batirmisim? -
Ben bir iki hafta önce almıştım. İlkini çözmüştüm sadece. Türkçe 40 Matematik 40 Fen 36-4 Sos 35-5
Açıkcası ilk deneme kolay gelmişti bana. Körfez denemelerini çözünce boyumuzun ölçüsünü alıyoruz tabii. -
Daha çözmeye başlamadım dün aldım. Çözümlerinin olması hakikaten güzel avantaj. Yavaş yavaş yaparız. Zaten haftada 3 deneme oluyoruz. Gittikçe her gün olmaya başlarız. Konu eksiklerini kapatırsak bir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çözün beyler çözün ben bitirdim 9luyu 7liden daha zor gibi geldi -
fem 9lu birinci deneme:
türkçe:39-1
sosyal:30-9(tarih batırdı hiç bu kadar çok yanlışım çıkmamıştı tarihten..)
mat:38-1
fen:36-4 -
Ilk denemeyi biraz önce bitirdim. Ilki gerçekten kolaymış. Matematik özellikle. Tarihde güzel ve kaliteliydi. Coğrafya soruları hoşdu. Ilk denemeden memnun kaldım. Teşekkürler FEM :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_ShArK
Ilk denemeyi biraz önce bitirdim. Ilki gerçekten kolaymış. Matematik özellikle. Tarihde güzel ve kaliteliydi. Coğrafya soruları hoşdu. Ilk denemeden memnun kaldım. Teşekkürler FEM :)
hocam boşuna önermedik başarılarının devamını diliyorum =)) -
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Ben bir iki hafta önce almıştım. İlkini çözmüştüm sadece. Türkçe 40 Matematik 40 Fen 36-4 Sos 35-5
Açıkcası ilk deneme kolay gelmişti bana. Körfez denemelerini çözünce boyumuzun ölçüsünü alıyoruz tabii.
körfez zor mu yahu ? bana matı zor deneme lazım hacit...
Benzer içerikler
- limit tyt türkçe el kitabı pdf
- savcı olmak zor mu
- ama dan önce virgül gelir mi
- kırık obp nedir
- ilk iki sınav merkezi tercihlerinden her ikisini de istanbul olarak seçmeniz için, adres ve okul illerinin her ikisi de istanbul olmalıdır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X