Şimdi Ara

FEM 25 YGS Matematik denemesi ve netlerim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapta ki ilk 4 denemeyi çözdüm sonuçlarım sırasıyla şöyle ;

1.deneme : 16.75 net
    2.deneme : 19.25 net
    3.deneme : 18 net
    4.deneme : 17.25 net

yaklaşık 1-1.5 aydır düzenli olarak Mat-1 çalışıyorum. Ama bir türlü istediğim netlere çıkamadım ( +25net ) bunda konu eksiklerimin ve geometrimin zayıf olmasıda etken tabi.

Eksik olduğum konular : Mantık , Kümeler , Kartezyen Çarpım Bağıntı , İşlem , Modüler Aritmetik ve problemlerim bir kısmı ( 7-8 soruda 3-4 tane yapabiliyorum. )

Elimde bulunan kitaplar ; FEM konu özetli , Fen bilimleri , Palme

Bana tavsiyeleriniz nelerdir ? daha doğru düzgün Fen'e başlamadım bir an önce Matematiği istediğim seviyeye getirmem lazım.

Her türlü öneriye açığım...

"Hayal kurun. Büyük hayaller kurun. Duyunca etrafınızın dalga geçeceği hayaller kurun ve gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışın. Bu hayatta sevdiğiniz, zevk aldığınız bir işi yapın. Bunun için de o iş eğitiminizle yapacağınız bir işse en iyi okulunda okumak için hedefinizi yükseklerde tutun ve bunun bedelini ödeyin. Bugün bu bedel ders çalışarak, kendinizi o masaya oturtarak ödenecek. Kaybedecek vaktiniz yok. Az uyuyun. Yorulmayı kendinize yasaklayın." -Behzat RASULİ
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    teknofemdeki hocayla eksiklerini kapatmayı deneyebilirsin.Ordan dinler daha soru elindeki kaynaklardan soru çözersin.

Matematik , Fizik veya Elektrik-Elektronik ( Elektrikte olabilir. ) Mühendislikleri.

Kısaca hedefim ilk 70.000.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Femin o denemeleri çok zaman istiyor. Ben 20-21 soruyu yapıyorum 3-4 yanlış çıkıyor süre bitiyor. 40 dk süre tutuyorum. Ha bittikten sonra kalan soruları çözüyorum ama işlem isteyen sorular, en azından bana öyle geldi.
    Daha Fazla Göster
  • yaptıgın hatayı soluyorum:aynı konular ustunde sureklı dolanmak gecen sene aynı bnede oleydım sureklı kendımı yeterlı gormeyp aynı konular uzerınde test yapıyordum ama bu cok yanlıs .orgenın gecen sene oran orantıya kadar hep eksık gordm boyna buraya kadar olan konuları cozdm eksık oldugum konuları goremedm asıl konular problerden sonra ımıs bu sene bu hatayı dusmeyıp mat1 son konuyda kadar test cozcem bırde boyna aynı konuyu tekrar etmıcem. sende bole yap o yuzden 20 yı gecmez bende oleydım gecen sene hele bıde geoda sıfırd gecen sene ygsde mat-geo toplam 20 yapmıstım.
  • Ben bu kitabı şu an çözmeni doğru bulmadım, çünkü fem'in 25'li mat deneme kitabı ygs'ye doğru çözülmesi gereken bir kitap. Bütün konuları bitirip her konuyla alakalı en az 200-250 soru çözüp iyice profesyonelleşmen gerek. Kitabın soruları zor çünkü. Eksik olduğun konuları da en iyi internetteki konu anlatımlı videolardan kapatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 22 Ekim 2013; 13:40:07 >

Geçen seneden hatırlıyorum sizi, çalışmayan birisi değilsiniz. O yüzden endişe etmeyin, istediğiniz netlere ulaşabilirsiniz.

İlk önce şunu söyleyeyim. Mat1'in hangi konusu olursa olsun soru çözmenin dibine vurulması lazım. Mat1 çöze çöze kafanızda oturur. Bir yerden sonra çözerken zevk alırsınız.

Elinizdeki kaynaklar biraz zor kaynaklar gibi duruyor , sizi motive etme kısmını gerçekleştiremeyebilirler. Kaynak bolluğu yüzünden dersten soğumanızı istemem ama biraz kolay bir kaynağınız da olsaydı çok iyi olabilirdi. Her konuyu kolaydan zora şeklinde çözün ve kendinize bir şeyler kattığınızı düşündüğünüzde 25'li denemelere girişin. Düzenli aralıklar çözün. Her denemede eksik olduğunuz soru tarzlarını tespit edin nokta atışı eksiklerinizi giderin.
    Bu şekilde sınavda 30+ yapmanız çok kolay olacaktır inşallah.

Geometri'nin de mat1 den farkı yoktur. Dediklerim neredeyse aynen geçerli. İhmal etmeyin. Geometriyi iyi bilirseniz lys'de çok rahat edersiniz 30 soru 60 dk.

Kolay gelsin.

• 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bendede oluyor . o dedıgın bı garıp olaydır :D bendede konuları gecmede sıkıntı oluyodu gecen sene hatta yazarak tekrar kolay gelıyodu zor konulara gecmıyodm bıldıklerım ustnde dolanıyodm farklı konulara gecemuıyodm herhalde usengeclıkten olması lazım ama bu sene bole degıl. duzenlı gıdıyorum 5.hafta harhalde duzenlı bı sekılde gıdıyorum ama bayramda yatıs yaptık zor lanıyorum :D
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.