Bildirim
Felsefi denememi yazıyorum(ssli)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hado77 reyiz be özlettin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnsan manzaraya bakarak yolunu bulur. Yolunu kaybeden önce nerede olduğunu öğrenmek ister. Sonra gideceği yolu belirler. Yürüdüğü yol ile varacağı hedefi seçmek için önce kim olduğunu öğrenmeli , güneye göç eden leylekler gibi...
Bulgur kazanında plav , aş evi doğuracak çok kişi var açlar bulgur plavi yenildiği zaman aç insanların bedenlerin yaşam kaynağı olup mana bulacak. Aç karnına sex bile yapılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
ben miydim beni yaratan yoksa yaratan mıydı yoksa bu manzarayı yazdırtan ama aynı anda bu da olmalıydı ki olmuştu da beraberindeydilerdendilerden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence yazma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Manzara değil doğa olacaktı. Zaman ise soyut bir kavramdır, temelde her şey enerji türleriyle ilişkili. Enerji (madde) olmasa zaman da olmazdı.
_____________________________ Güçlü ve aptalların ortak bir yanı vardır. Görüşlerini gerçeklere uyacak şekilde değiştirmek yerine, gerçekleri kendi görüşlerine uyacak şekilde değiştirirler. -
Fuko okuması yapma ihtimalin var.Yazının ana temaları tasvir,mimaride nesne etkileşimleri,tarihi paradigmada kesiklik
_____________________________ -
kelimeleri ortaya atsak kendi kendine daha felsefi bi metin oluşurdu herhalde :)
_____________________________ -
Felsefe yapmayı bildiğini düşünüyorsun ama "şey" kelimesinin ayrı yazıldığını öğrenememişsin bakıyorum da...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler