Şimdi Ara

Felsefeye giriş için kitap ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünlerde aldığım kitapların merak uyandıran roman kitapları olmasından dolayı hemen bitiriyorum. Bu yüzden felsefe kitaplarına ve kendimi geliştirebileceğim kitaplara yönelmek istedim. Bana felsefeye giriş için bir kitap önerir misiniz ? 15 yaşındayım bana uygun olursa sevinirim (lise 1)
     Felsefeye giriş için kitap ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide resimdeki kitap uygun mudur?

• Sofie'nin Dünyası'nı okuyabilirsin. Yaşına uygun olarak yine resmini attığın tarz felsefe tarihi kitapları okuyup daha sonra Ahmet Arslan'ın Felsefeye Giriş isimli eseriyle tam manasıyla bir başlangıç yapmış olursun.
  • Kurtuluş Dinçer'in Kısaca Felsefe adlı kitabı felsefenin temel problemlerini kavramana yardımcı olur. Felsefeyi bölüm bölüm inceleyen, bölüm sonlarındaki okuma metinleri ve önerileriyle felsefeye başlamak için iyi bir seçenek bence.

• Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer
    Nietzsche Öldü! Bir Hipopotam Olarak Yeniden Doğdu...
    Aristoteles İle Bir Karıncayiyen Washington'a Gider
    Filozofun Mutluluk Seyahatnamesi Epikuros'la Felsefi Yolculuklar
    Felsefenin Öyküsü-Wil Durant

seviyeni tam olarak bilemediğim için basit kitaplar önerdim eğer çok daha ciddi bir kaynak istersen Ahmet Cevizci -Felsefe Tarihi'ni önerebilirim :)
  • Bertrand rusell'in bati tarihi felsefesini oku bi tarihini ogren akimlari vb. fikirleri yuzeysel olarak ogren

• En uygunu ilk fotoğrafta kendinin gösterdiği kitaptır.

Ayrıca korkma felsefe sadece 20 yaş üstü bir alan değildir sen de anlarsın kolayca.

Ama kork. Öğrendiklerin ufkunu genişletirken insanları basit görmeye başlama, bu yanılsamaya kaptırma. Kibirden çekin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.