Şimdi Ara

Felsefe soruları hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben felsefe soruları çözücem.Şu konuda yardıma ihtiyacı mvar:
    1)Kaç adet felsefe sorusu çıkacak?
    2)Bütün soruları çözmek zorunda mıyım?
    3)Puanlarımın hesaplanması için en az kaç felsefe sorusu çözmem lazım?

• Arkadaşlar cevap yazın lütfen ösym'yi aradım meşgul.
  • Eğer din kültürü dersi gördüysen 5 tane görmediysen 10 tane var. (tyt)
    İstediğini çözersin zorunlu değil tabi ki.
    Bunu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandın Güzel İnsan

Eğer din kültürü dersi gördüysen 5 tane görmediysen 10 tane var. (tyt)
    İstediğini çözersin zorunlu değil tabi ki.
    Bunu bilmiyorum.
    Ben din dersi görmedim seçeneğini işaretledim.Yani felsefe çözmek zorundayım.
    5 soru mu çıkacak?
    Hepsini çözmek zorunda mıyım tyt puanımın hesaplanması için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 26 Haziran 2020; 16:40:39 >
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Sınava giriş belgende girdiğin yerin altında yazıyor zorunlu din dersi aldın mı almadın mı. Herkese 5 soru var + din dersi görmediysen 5 tane daha var. Puanının hesaplanması sadece felsefeye bağlı değil. Eğer matematikte ya da türkçede de net yapıyorsan illa felsefe işaretlemene gerek yok.

• quote:

Sınava giriş belgende girdiğin yerin altında yazıyor zorunlu din dersi aldın mı almadın mı. Herkese 5 soru var + din dersi görmediysen 5 tane daha var. Puanının hesaplanması sadece felsefeye bağlı değil. Eğer matematikte ya da türkçede de net yapıyorsan illa felsefe işaretlemene gerek yok.
    Herkese 5 soru var eğer din deri görmediysen 5 tane daha va ne demek hocam?10 tane mi felsefe sorusu çözmeliyim?
    Birde bu 10 sorunun en az kaçını çözmem lazım?Çünkü çözülmezse puan hesaplanmıyormuş diye okudum.
    İnternetten baktım şimdi. Türkçe ve matematikte 0.5 net yapman gerekiyor en az sanırım. Din dersi olayı şöyle. Normalde din dersi gördüysen sosyalde 5 felsefe 5 din sorusu soruluyor. Ama din dersi almadıysan onun yerine 10 felsefe sorusu soruluyor diye biliyorum. Felsefede yapabildiğini işaretle. 5 soru işaretlemek zorundasın gibi bir sınır yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnternetten baktım şimdi. Türkçe ve matematikte 0.5 net yapman gerekiyor en az sanırım. Din dersi olayı şöyle. Normalde din dersi gördüysen sosyalde 5 felsefe 5 din sorusu soruluyor. Ama din dersi almadıysan onun yerine 10 felsefe sorusu soruluyor diye biliyorum. Felsefede yapabildiğini işaretle. 5 soru işaretlemek zorundasın gibi bir sınır yok.
    Sağol hocam yani 1 felsefe sorusu çözsem de puanım hesaplanır demi?
    0. 5 ham puan kuralı varmış sanırım. Matematik ve türkçe çözdüğün sürece sorun yok yani anladığım kadarıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.