Şimdi Ara

Felsefe Sınavı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene lise 3 e gectim.Bu nedenle ilk defa felsefe dersi gorduk.Yarin sinavim var daha once hic calismadim.Cogu arkadasim fesefe sinavindan kendilerinin ve sinifin cok dusuk aldigini soyluyorlar.Zor olan nedir ?Bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de gireceğim felsefe sınavına Bizim felsefe hocasının çok kullandığı bir söz var "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz" diye sınavdaki tüm yorum sorularına bu cümleyi yazıp geçmeyi planlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın liseli...

• Bir felsefe sınavından kopya ile 02 almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

Ben de gireceğim felsefe sınavına Bizim felsefe hocasının çok kullandığı bir söz var "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz" diye sınavdaki tüm yorum sorularına bu cümleyi yazıp geçmeyi planlıyorum

Diger arkadaslarda yorum cikiyor dedi.Bakalim nolucak

• quote:

Ben de gireceğim felsefe sınavına Bizim felsefe hocasının çok kullandığı bir söz var "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz" diye sınavdaki tüm yorum sorularına bu cümleyi yazıp geçmeyi planlıyorum

Felsefe sınavlarında yorum sorusu pek çıkmaz. Yorumlar yorum yapan kişinin kendisine göre doğru olduğu için yanlış olduğu inkar edilemeyeceği için genelde bilgi sorusu sorulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Felsefe sınavlarında yorum sorusu pek çıkmaz. Yorumlar yorum yapan kişinin kendisine göre doğru olduğu için yanlış olduğu inkar edilemeyeceği için genelde bilgi sorusu sorulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    matematik sınavında sallama
    10 yıl önce açıldı
    bilkent ders saydırma hk.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O dersin adı daha çok felsefe tarihi olmalı. Gerçekten düşündürücü sorular gelmez. Ezber yapman lazım hangi konuda kimin görüşü neydi bil yeter.

• Atıyorum hiççilik yazar adamını sorar ezber ve bilgi isterse birşey bilmeden zayıf alırsın
  • İlk yazılıda hoca fazla zorlamaz olay senin analiz ve yorumlama yeteğine bakacak

• quote:

Uğur Mumcu'nun sözü,ne kadar doğru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.