Şimdi Ara

Felsefe Full Ceken varmı? yada yakın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söyledigim gibi arkadslar mf cı olarak felsefe calısmaya karar verdm 1 haftada gunde 1konu bıtırerek calısmayı dusunuyorum merak ettim felsefede full ceken varrmı acaba :)

• fem simetri öneririm, uzun zamandır zaman denemelerinde fulle yakın yapıyorum tabii gerçek sınavda hiç belli olmaz.
  • ben dershanedeki denemelerde genelde full çekiyorum felsefeyi :) neden bilmiyorum ama basitime geliyor.hiç konu çalışmadım ama mantığınızı kullanırsanız doğru sonuca gideceğinizden eminim
  • Geçen FEM 6 lı denemenin bir tanesinde full çekmiştim. Konu çalışmaya gerek yok felsefeden. Yorum sadece :)
  • sadece soruyu dikkatli okumak ve bazı soru tiplerini kaçırmamakla ilgili bence konuya gerek yok sadece rasyonalizm, pragmatizm vs. şeyler ezberle gitsin
  • Terimleri biraz bilsen yorumla çözülüyor felsefe.
  • Terim sormadıkları sürece full geliyo 2 saat baksan ve terimleri ezberlersen(ben öyle yapıcam) bence halledersin. Diğerleri türkçe paragraf sorularına paralel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu çalışmana hiç gerek yok yorumun iyiyse yaparsın birde akşam bendeki dershanenin kitabından notları atarım 2 3 sayfa. Onları bildiğin zaman rahat yaparsın

• Felsefeyi tama yakın yapıyorum ; ama arkadaşların da dediği gibi bazı terimleri bilmek gerekli. (çoğunu bilmiyorum)

• Bende fule yakın yapıyorum fem sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkkan03

Geçen FEM 6 lı denemenin bir tanesinde full çekmiştim. Konu çalışmaya gerek yok felsefeden. Yorum sadece :)

Hocam konuya çalışmadan felsefeyi çözemez KİMSE. Direkt akımlardan, kavramlardan çıkıyor. Örneğin Sokrates'ın Rasyonalizm akımını savunduğu bilmezseniz yorumla nasıl bulucaksınız? Yorumla çözülebilecek sorular sınırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

quote:

Geçen FEM 6 lı denemenin bir tanesinde full çekmiştim. Konu çalışmaya gerek yok felsefeden. Yorum sadece :)

Hocam konuya çalışmadan felsefeyi çözemez KİMSE. Direkt akımlardan, kavramlardan çıkıyor. Örneğin Sokrates'ın Rasyonalizm akımını savunduğu bilmezseniz yorumla nasıl bulucaksınız? Yorumla çözülebilecek sorular sınırlı.

Bilmiyorum valla. Ben felsefeye bakmam normalde daha doğrusu yetişmez zaman sınavlarında felan. Ama FEM 6 lı denemede 30 dakika kadar zaman kalıyordu sosyale haliyle bakabiliyordum sorulara. Dinde olmayınca felsefeye baktım hepsi yorumdu. Tabi biraz 11. sınıftan kalan birikim var. Ama bence sayısal birisi felsefeye özel olarak çalışmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinli

quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

ben dershanedeki denemelerde genelde full çekiyorum felsefeyi :) neden bilmiyorum ama basitime geliyor.hiç konu çalışmadım ama mantığınızı kullanırsanız doğru sonuca gideceğinizden eminim

hangi dershane?

UGUR

• quote:

quote:

Sokrates'in rasyonalizm savunduğunu bilmene gerek yok ki zaten gereken bilgiyi parçada veriyor sen o parça hakkında yorum yapacaksın ve sadece terim bilmek bile yeterli ilk defa senden böyle bir şey duyuyorum
  • quote:

quote:

o sorularda sokratesin rasyonalizme bağlı olduğunu bilmene gerek yok paragrafı okuyup şıklardan rasyonalizmse onu bulucaksın konu çalışmaya cidden gerek yok zaman kaybı
  • simetri iyidir
  • Felsefe full hiç konu calismadim felsefeye meraktan birkac kitap okudum o kadar.

• Din yerine konan sorularla birlikte ful ya da 1 yanlış veya boş yapıyorum. Geçen sene dersleri çok güzel işlemiştik biz. Şu an hiç çalışma gereği bile duymuyorum, zaten felsefeyle sürekli iç içeyim.
  • Felsefe çalışılır mı? Tamamen yorum sadece akımların isimlerine bakın yeter.
  • 2013 ygs de fulldü
    lys de 6y :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.