Şimdi Ara

FelipeMelo Karakter Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna tekrar sıfırdan başladığım karakterimi yavaş yavaş geliştiriyorum.Level kasıyorum.

Karakterde Exp pre var ve şu an 61 Level

Itemler;

- Dual Dex +16 Küpe
    - Old Rol
    - Old PP
    - Undef Raum +7
    - Undef Raum +7
    - 5 Parça Krowaz +7
    +7 Chitin Set(75 Olana kadar)

Hedefim 2-3 ay civarı bir zamanda Shard +9, Iron Neck, Iron Belt ve Dual Lego Band +1 :)

FelipeMelo Karakter Tanıtımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 20 Eylül 2011; 0:20:57 >

• Öncelikle hayırlı olsun.Güzel bir char olacak gibi gözüküyor.Hangi serverda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Öncelikle hayırlı olsun.Güzel bir char olacak gibi gözüküyor.Hangi serverda ?

Teşekkürler Efe.Ronarkta.Evime döndüm gibi bişey oldu.Yavaş yavaş yapılandırmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa.Zaten sınav yüzünden başında olamayacağım.Pazarda bırakırım sürekli sanırım.Chaos-Ft den de geldiği kadar işte :)
  • Hayırlı olsun güzel olucak gibi duruyor. Ronark cz hakkında bilgin var mı bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Hayırlı olsun güzel olucak gibi duruyor. Ronark cz hakkında bilgin var mı bu arada ?

Açıkçası pek bilgim yok ben boss dönmek ve ticaret yapmak amacıyla yapılandırıyorum karakteri.Bu arada evimde 10 gün civarı internet olmayacak boşa gitti exp pre :/
  • Bir insan neden karakterine futbolcu adı koyar ki. FAİL.
  • h.o güzel gidiyorsun kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Bir insan neden karakterine futbolcu adı koyar ki. FAİL.

Zevk meselesi.FAIL yapayım derken sen FAIL oldun.İngilizcede büyük i yok.
  • quote:

Niye bu kadar saçma bir yorum yapma gereği duydun anlamadım.Ya adam konu açmış eyvallah herkes istedigi yorumu atarda ne alaka yani.
  • Karakterde uzun uğraşlar sonucu 10 adet Monster Stone biriktirdim.Girmeye başlıyorum tek tek şimdi.İlkine girdiğim için çıkınca SS atacağım.Bakalım % kaç olacak.Şu an 63 %83

-Bir Monster Stone'un içinden bir tane daha çıktı.11 Tane Monster Stone'a girdim aralıksız.Karakter 65 Level %5.86 oldu.3 saat civarlarında bir zaman harcadım sanırım.Tek drop bvar o da old agility neck.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 12 Eylül 2011; 6:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Karakterde uzun uğraşlar sonucu 10 adet Monster Stone biriktirdim.Girmeye başlıyorum tek tek şimdi.İlkine girdiğim için çıkınca SS atacağım.Bakalım % kaç olacak.Şu an 63 %83

-Bir Monster Stone'un içinden bir tane daha çıktı.11 Tane Monster Stone'a girdim aralıksız.Karakter 65 Level %5.86 oldu.3 saat civarlarında bir zaman harcadım sanırım.Tek drop bvar o da old agility neck.

Olsun kastığın exp kâr Kimse legal olarak o kadar kısa sürede o kadar fazla kasamaz.

• Kronosa yeni başladık arkadaşla daha 40 lvlım 7 tane monster stone düştü.Çantada yer kalmıyor artık çıkmasın diyorum Diese geçiyoruz arkadaşla mslere girsem mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Kronosa yeni başladık arkadaşla daha 40 lvlım 7 tane monster stone düştü.Çantada yer kalmıyor artık çıkmasın diyorum Diese geçiyoruz arkadaşla mslere girsem mi acaba

Durduğun kabahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

ahahahahah Nick süper hocu Do görünümlü Sol Anahtarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BecHo-minaTor -- 13 Eylül 2011; 18:08:19 >
  • quote:

quote:

Kronosa yeni başladık arkadaşla daha 40 lvlım 7 tane monster stone düştü.Çantada yer kalmıyor artık çıkmasın diyorum Diese geçiyoruz arkadaşla mslere girsem mi acaba

Durduğun kabahat

Girdim bitanesine doğru dürüst item çıkmadı 40% exp geldi ama Bi sonundaki şeyden iron necklace diye bir şey çıktı Sattım onu da potcuya Ben düzgün ve para edecek item düşmesini bkeliyordum

• quote:

quote:

quote:

Durduğun kabahat

Girdim bitanesine doğru dürüst item çıkmadı 40% exp geldi ama Bi sonundaki şeyden iron necklace diye bir şey çıktı Sattım onu da potcuya Ben düzgün ve para edecek item düşmesini bkeliyordum

Haklısın kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Zevk meselesi.FAIL yapayım derken sen FAIL oldun.İngilizcede büyük i yok.

İnanırmısın 5dk aralıksız güldüm.
    Epic Fail !
  • HEDEFLERİN BAYA YÜKSEK SAYILIR BULUNDUGUN KONUMDAN BAŞARILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN7773

HEDEFLERİN BAYA YÜKSEK SAYILIR BULUNDUGUN KONUMDAN BAŞARILAR.

Hiçte uzak değil.Sabırlı olduktan sonra gerçekleştirmesi çok kolay hedefler.Teşekkür ederim.
  • Hayirli olsun sana tek tavsiyem bu oyuna para harcama oyun bu hizla legal user kaybederse seneye kapanir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.