evt beyler abys deydim şu ent altdaki dragon cave bilmiodum hiç tıklamadım bi tıklıyım dedim baqtım değişiq bir yer gittim yolun sonunda ne görem felankor tam gate skilini kullanıcaktımki bi baqtım 30 kişi üstüme gelio zaten başlarındaki lavuk tek atdı
fire drake die boss var forumda felan duymuştum öyle bi yaratıktı kafam karıştıda. hatta bu forumda bi üye o fire drake diye boss var demişti en güçlü bossu demişti o yüzden bu adı aldı demişti ya ondan kafam karıştı hem ilk defa felankör görüyom :D
quote:
Orjinalden alıntı: lufirago
şu görüntüyü gördükten sonra(arkdasn oldugunu değilde) arkadakı felankor onde dts ya da onun tipindeki canavarları arkadakı kale görüntüsü kenardaki ejderja büstünü gördükten sonra bu oyunu oynamayanın aklına şaşarım
Sen gel bir WoW'u gör.Heryer böyle.
quote:
Orjinalden alıntı: Saga
quote:
Orjinalden alıntı: lufirago
şu görüntüyü gördükten sonra(arkdasn oldugunu değilde) arkadakı felankor onde dts ya da onun tipindeki canavarları arkadakı kale görüntüsü kenardaki ejderja büstünü gördükten sonra bu oyunu oynamayanın aklına şaşarım
Sen gel bir WoW'u gör.Heryer böyle.
böyle mi wow 'a haksızlık ediyosun lütfen. bu qrafikler neki.
ula o dts benzer şey 3k ya yakın çakıyo vay be tek çakmış ona yatmışsın bari felonkor a yatsaydın :(
bu felenkoru wow daki onyxia dan aldılar yazın youtubeye onyxia diye bak bakalım azın açık kalır aaaaa yaparsın grafikler seni oyuna çeker ztn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme