Dante Yanardağı da güzel ama pek de felaket filmi sayılmaz.O sadece yanardağ patlamasıyla ilgiliydi ama bir patlama o kadar da felakete yol açmaz galiba.Dünyalar Savaşı'nı izlemedim ama merak ettim filmin sonunda ne oldu?
saydığınız filmlerin çoğunu izledim içlerinden bana göre en iyisi The Day After Tomorrow
derin darbe
yarından sonra cok güseldi bence
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
yarından sonra cok güseldi bence
ama o gemi sahnesi abartı olmuştu adamlara bak ya ne senaryo yazıyolar gemi dümdüz yolu takip edecekte kahramanlarımızın önünde duracakta onlarda gemiye gidip ilaç alacaklar senaristlerin nerden akıllarına geliyo bunlar yaaaaaaa
dante yanardağı güzel bir filmdi
en felaketi''DÜNYAYI KURTARAN ADAM''dı
quote:
Orjinalden alıntı: hasangürgit
en felaketi''DÜNYAYI KURTARAN ADAM''dı
+1
Kasırga
klimanın yanına mı oturdun yoksa kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: kalipso
yarından sonra bu filme sıcak bir yaz günü gitmiştim,beni okadar çok etkilediki sinemada baya bir donmuştum
bi ara ntv ve kanal d de felaket filmi belegsel gibiydi ama vardı arkası yarındı görsel efektleri güzeldi ama bir acayipti hatırlayan var mı ??
ben ce poseidondan kaçış en iyisi çok güzel vallaha
twister filmide güseldi
derin darbe gerçekleşmesi bakımından pek mantıklı bir film değil fakat yine de izledikten sonra bir kaç saat insanı zorluyor fakat yarından sonra filmi o derce mantıklı geldi ki insanın tüylerini diken diken ediyordu aradaki bazı saçma sahneleri saymazsak tabi
bence en kaliteli film hala derin darbe
dünyalar savaşının sonu çok basitti derin darbe eski olmasına rağmen içlerinde en etlileyci odur bencede
En saçması dünyalar savaşı aralarında ama bence en iyisi the day after tomorrow gerçekçi ve etkileyici bir film
yarından sonra aşırı hızlıydı bence yani o kadar çabuk olacağına inanıyorum
PAZAR AKŞAMI KANALD DE YİNE Bİ FELAKET FİLMİ VAR Bİ ARA ÇOK GÖSTERMİŞTİ.