Şimdi Ara

=#= FELAKET FİLMLERİ =#= (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dante Yanardağı da güzel ama pek de felaket filmi sayılmaz.O sadece yanardağ patlamasıyla ilgiliydi ama bir patlama o kadar da felakete yol açmaz galiba.Dünyalar Savaşı'nı izlemedim ama merak ettim filmin sonunda ne oldu?
  • saydığınız filmlerin çoğunu izledim içlerinden bana göre en iyisi The Day After Tomorrow
  • derin darbe
  • yarından sonra cok güseldi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

yarından sonra cok güseldi bence

ama o gemi sahnesi abartı olmuştu adamlara bak ya ne senaryo yazıyolar gemi dümdüz yolu takip edecekte kahramanlarımızın önünde duracakta onlarda gemiye gidip ilaç alacaklar senaristlerin nerden akıllarına geliyo bunlar yaaaaaaa
  • dante yanardağı güzel bir filmdi
  • en felaketi''DÜNYAYI KURTARAN ADAM''dı

• quote:

Orjinalden alıntı: hasangürgit

en felaketi''DÜNYAYI KURTARAN ADAM''dı

+1
  • Kasırga

• klimanın yanına mı oturdun yoksa kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: kalipso

yarından sonra bu filme sıcak bir yaz günü gitmiştim,beni okadar çok etkilediki sinemada baya bir donmuştum
  • bi ara ntv ve kanal d de felaket filmi belegsel gibiydi ama vardı arkası yarındı görsel efektleri güzeldi ama bir acayipti hatırlayan var mı ??
  • ben ce poseidondan kaçış en iyisi çok güzel vallaha
  • twister filmide güseldi
  • derin darbe gerçekleşmesi bakımından pek mantıklı bir film değil fakat yine de izledikten sonra bir kaç saat insanı zorluyor
    fakat
    yarından sonra filmi o derce mantıklı geldi ki insanın tüylerini diken diken ediyordu aradaki bazı saçma sahneleri saymazsak tabi
  • bence en kaliteli film hala derin darbe
  • dünyalar savaşının sonu çok basitti derin darbe eski olmasına rağmen içlerinde en etlileyci odur bencede
  • En saçması dünyalar savaşı aralarında ama bence en iyisi the day after tomorrow gerçekçi ve etkileyici bir film
  • yarından sonra aşırı hızlıydı bence yani o kadar çabuk olacağına inanıyorum
  • PAZAR AKŞAMI KANALD DE YİNE Bİ FELAKET FİLMİ VAR Bİ ARA ÇOK GÖSTERMİŞTİ.

PAZAR 22.30 DA CEHENNEM GÜNÜ

=#= FELAKET FİLMLERİ =#=
  • pek iddaa lı bir film gibi gelmedi bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.