Şimdi Ara

##FeelII Mod ## by Baran&2na

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet bmm eskı kasam olan feel 2 yı modladık bugun arkadasıma vermıstık sıkıldık ıkımızde deısıklık olsun dedık ve bı ıkı ufak deısıklık yaptık

-Kasatı Metalık mavı renge boyadık
    -Arka fanı ve pcı slot tutucularını Florasan kavun ıcı ve turuncuya boyadık
    -Yam kapagı Zalman fana uyacak sekılde kestık
    -On panele AerogateII takık(kı o bnm)
    -Neonlar kargoda onları yarın yada persembe takacaz
    -Kabloları topladık

Kasanın ıcındekıler eskı Celeron 1.7 fln 512 ram war ama olsun onmlı olan gorunusIde ve CD rom kabloları cok kotu en kısa zamanda Ince UV lılerden alıcaz

İskeletı komple sokup boyadık;

Yorumlarınız arkadaslar eksıklerımız fln neler solersenız ıyı olur+2 Neon(mavı) yarın gelıyor onları koyacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 12 Eylül 2007; 23:35:37 >

• benim feeli de yolluyom kargoya verdim modlu şekilde isterim geri ha

not: masrafı neyse fatura edin
  • dostum güsel olmus emeğine saygı
    bende bi başlayabilseydim güsel bişi cıkacak ortaya bakalım artık
    ellerine saqlık gercekten güsel olmus
  • güzel olmuş kasa
    bu arada ayakkabının altını boyamak güzel fikir yarında neon koyarsınız ayakkabıya
  • tebrikler gerçekten hoş olmuş..en çok dikkatimi çeken fan kanatları ve pcı kapakları oldu.mükemmel duruyorlar...

ya baran ama ben bu kasada mod göremedim...

kablolara el atsana ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 29 Ağustos 2006; 18:08:25 >
  • kanka ii olmuş tebrikler. ama ide kabloarına da mod yapsaydınız ya. kasada sırıtmış bence
    neonlar bi gelsin manyak durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 29 Ağustos 2006; 18:05:15 >
  • Güzel olmuş elinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler arkadaslar saolun

@İlker
    Gonder ama mod ucretı alırız

@Interceptor

saol hocam

@emir

olum zmman yoktu onlarıda halledecez daha neonlar fln gelcek hemen paylasayım dedım sızınle daha bıtmedı yanı
  • bu kasada temiz gerçi çok düzensiz olma ihtimali yok gerçi ama yaz doğan boşlukarı iyi değerlendirmişsin.

kasaya isim vrebilirmiyim?
  • Ver ver
  • Feel'dan
    iiACAS
  • Nemesıs anlamını ne bunun hocam Sakat bısey olmasın Ugandaca kufur fln
  • ondeki yapıimış olan bütün stickerların baş harfi (i)ntel (i)nside (A)rctic (C)ooling (A)sus (S)apphire.

valla başka bişi bulamadım.iyi sıkardım sıkamadım nedense sabahtan beri üstüne oturuyorum ondandır.
  • Kardeş o kasayı boyadığın boyanın cinsi ne?Boyacıdan ne diye isteyeceğiz ?Bide hangi markayı önerirsin?
  • ''İİACAS'' Kasanız hayırlı olsun
    İzmir modlu kasa birincisi baran ve arkadaslarının katkısıyla işte İİACAS kasa
    Şaka bir yana güzel olmus Şu neon ve Uv idle ler gelsin ozaman ki fotolarınıda bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR

Kardeş o kasayı boyadığın boyanın cinsi ne?Boyacıdan ne diye isteyeceğiz ?Bide hangi markayı önerirsin?

DUCK Metallıc Mavi Praktıker lerden bulabılırsınız 11ytl
  • Teşekkürler
  • Güzel olmuş elinize sağlık bende boyamıştım feel 2 mi 1 günümü almıştı

• iki kasada süper olmuş..tebrikler elinize saglık..isallah bende bu şubat tatilinden istifade modlucam :)
  • Saol sınan

@Savage senın kasayada yakısmıs baya altın rengı elıne saglık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.