Şimdi Ara

FEEL ! KUULLANAN ARKADAŞLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigatekten sipariş verdiğim ürünler 1 haftalık gecikme ile elime geçti yanlız feel 2 istemiştim feelin 1 modelini göndermişler birde psu su 550wat har neyse
    1 benim bildiğim feel 1 de içeride bir işıklandırma sistemi olması lazım kabloları falan yoksa yanlişmi hatırlıyorum

2 bu kasanın fiyatı feel 2 lerle aynımı

3 feel birlerin psuları 550 wat olanı varmı
    sizden yardım bekliyorum kasaların farklı olması benim için okadarda önemi yok aslında geri ğöndermem lazım ama artık kasasın olmuyor beni 1 hafta beklettiler daha bekleyemem
    aradım görüştüm bu modelin böyle olduğunu söylediler sizden yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 31 Ocak 2006 15:21:17 >

• KARDEŞ FEEL 1 in kablolarda ışıklandırma fln yok,belki senin gördüğünde sonradan yakmışlardır sadece fanlarda var mavi loş bi ışık, feel2 nin cd rom kısmı açık fell 1 de kapak var ön panalde fell2 de yok fiyatları tabiki feel 2 daha pahallı. ha bide feel2 nin yandaki camı daha büyük,öndeki fanı 16cm lik fell 1 den daha büyük
  • nebiçim ansan bunlar yaw
    arkadaşlar başka lafa hacet yok durum ortada
  • aslına bakarsan feel 1 daha güsel görünüyor(kişisel görüşüm)... Önde 14 cm fana da o kadar gerek olduğunu düşünmüyorum(bendeki 8 cm)... ancak feel kasaların güç kaynaklarının cok iyi olmadığı söyleniyor,arastır derim...
  • bende de Feel Var Ama Öndeki fandan hiç Memnun Deildim Sinriden Kırdım Fanı

Ayrıca Güç Kaynakları Ark dediği gibi orjinal Olması Lasım Değiştrebiiyorlar 550w beklerken 450de gelebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.