Şimdi Ara

FEEL kasaya neler yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FEEL kasam var goze hos gorunur sekle getirmek istiyorum lutfen bana yardımcı olun.rengi siyah dusuncelerinizi bekliyorum

• lutfen kimse dusuncesini yazmıcakmı
  • Forumda arama yaparsan Feel hakkında bi dunya topic göreceğinden eminim aramada sonuc alamazsan bu konuya bi daha msj at yardımcı olcak birileri cıkar ama forum artık feel topici görmekten bıktı gibime geliyor
  • tskler acmadan once baktım ama topiclerde feel2 kasa icin bilgiler var kimse feel 1 icin bisi yazmamıs ilgin icin tskler
  • arkada ki 12 lik fanı renkli yapabilirsin sonra psu su orjinal ise fanını renkli ve sessiz bi fanla değiştirebilirsin..(ben hem sessizleşti hemde güzel görünüyo)
  • Hocam biraz yaratıcılığını kullanıp kendin bişeyler oluştursan daha iyi değil mi?...

Yapılabilecek şeyler de belli zaten Fanları değiştir, bi kaç UV ve metalik sprey al boya işte Piyasada daha bir çok çeşit UV kablolardır sese duyarlı ışıklardır vs vs aksesuarlar var eğer istersen onlardan alıp tak kasana....

"Kasanın şurasını şu renk boya, şu fana şu spreyi sık" şeklinde bir talimatlar mı bekleniyorsun anlamadım
  • amcamı pişman etçeksiniz açtığı topiğe yaf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.