Bildirim
feedleyerek oyun kazanma taktiği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Karşına singed geldi lanede ezdin ve oyunu kaybettin değil mi kek bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takım iyi koordine olursa iş yapar. Zombi karthusa benzetiyorum ben biraz. Kda, frag vs unutacak planlı iş yapacaksın.
Ben yaptim 2 maç , 1 win aldim , bizim adamlar ejder baron kule ile ilgilenmiyodu bile , 2 dalga aldim baselerinde 3 kisiyi kovallattiriyom cok egenceliydi , karsimdaki riven deli olmuştu kovalarken ölüyodü (elo gold)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Topta genel olarak uyguladığım taktik.%80 ilk kanı döküp 2v1 atacak güce ulaşıyorum.Sonra toptan çıkmayıp dikkat çekiyorum.inhibiye kadar kaç kişi gönderirlerse takımın o kadar işine gelir.Ejder alırlar botu iterler falan filan.Takım malsa deminki gibi 8/4 gittiğim halde kaybederiz.Sonra derlerki tabi canım hep takımın suçudur.Evet takımın suçu.Takımda kill alan yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Postal Dude
Topta genel olarak uyguladığım taktik.%80 ilk kanı döküp 2v1 atacak güce ulaşıyorum.Sonra toptan çıkmayıp dikkat çekiyorum.inhibiye kadar kaç kişi gönderirlerse takımın o kadar işine gelir.Ejder alırlar botu iterler falan filan.Takım malsa deminki gibi 8/4 gittiğim halde kaybederiz.Sonra derlerki tabi canım hep takımın suçudur.Evet takımın suçu.Takımda kill alan yok.
Kanka senin lig ney -
quote:
Orijinalden alıntı: hi im Hellsing
quote:
Orijinalden alıntı: Postal Dude
Topta genel olarak uyguladığım taktik.%80 ilk kanı döküp 2v1 atacak güce ulaşıyorum.Sonra toptan çıkmayıp dikkat çekiyorum.inhibiye kadar kaç kişi gönderirlerse takımın o kadar işine gelir.Ejder alırlar botu iterler falan filan.Takım malsa deminki gibi 8/4 gittiğim halde kaybederiz.Sonra derlerki tabi canım hep takımın suçudur.Evet takımın suçu.Takımda kill alan yok.
Kanka senin lig ney
Altın -
Proxy eskisi kadar etkili değil. Eskider 3-4 kere öldükten sonra verdiği para kestiğine değmiyordu. S4 veya s5 te bununla ilgili bir değişiklik yaptılar. Özet geçeçek olursak kafadan 3-4 kill verirsen lane indeki adam çok rahat sana karşı duracak şekile geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_DoMiNo
Proxy eskisi kadar etkili değil. Eskider 3-4 kere öldükten sonra verdiği para kestiğine değmiyordu. S4 veya s5 te bununla ilgili bir değişiklik yaptılar. Özet geçeçek olursak kafadan 3-4 kill verirsen lane indeki adam çok rahat sana karşı duracak şekile geliyor.
karşında vladimir varken git lanede farm yapmayı dene -
quote:
Orijinalden alıntı: kek2
quote:
Proxy eskisi kadar etkili değil. Eskider 3-4 kere öldükten sonra verdiği para kestiğine değmiyordu. S4 veya s5 te bununla ilgili bir değişiklik yaptılar. Özet geçeçek olursak kafadan 3-4 kill verirsen lane indeki adam çok rahat sana karşı duracak şekile geliyor.
karşında vladimir varken git lanede farm yapmayı dene
Sen de farm yapabilecek hero al.Yada jungler yardıma gelsin.Farm yapamadın diye karşı takımı feedlemenin anlamı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
quote:
quote:
Sen de farm yapabilecek hero al.Yada jungler yardıma gelsin.Farm yapamadın diye karşı takımı feedlemenin anlamı yok.
farmda fark yemenin feedlemekten farkı yok.Az oyunu öğren sonrada singedin nasıl oynanılcağını öğren
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
quote:
quote:
farmda fark yemenin feedlemekten farkı yok.Az oyunu öğren sonrada singedin nasıl oynanılcağını öğren
Tamam feeder kardeş çok prosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Singed low her çünkü 1350 ip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Veteran troll vs. yeni nesil troll allahım gözleri yaşarıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X