Şimdi Ara

Feederlar ban yiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok böyle bir şey ya, arkadaşımın silver hesabında oynuyorum ulan her el mi ya afk ya feeder olur bu ne lan. Seriye çıktım, takıma 2 tane feeder geldi. Çocuklar kavga edip durduk yerde feedlemeye başladılar birisi 0/12/0 dı birisi de 0/5 olup oyundan çıktı. Ya kafayı yiyecem artık bu ne lan

• Önceden yeteneksiz oyuncu diyerekten report edebiliyorduk. Ancak o kalktı. Artık sadece bilerek beslemeden şikayet edebilirsin.
  • Kötü oyuncuları reportlayabilsek keşke kalkması kötü oldu. Gerçi işe yarıyor muydu ayrı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 9 Aralık 2015; 18:56:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapor etme seçeneğinin birinde parantez için yeteri kadar oyun bilgisine sahip olmama gibi bişey yazıyor.
    Yani kalkmadı gibi bişey.

• Daha dün takıma bilerek besleyen ve trolleyen bir eleman geldi. 9x reportladık adamı. 5 dk sonra bildiirim geldi yaptığınız raporlama sonucu oyuncu cezalandırılmıştır diye xd
  • Ben bilerek beslemeden 2 hafta ban yedim hem de tr de

• Yok ban yemiyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XANTARES O.W. Ban Yedi.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takımla kavga edip feedlemek <3
  • Ortada sebep yokken birbirleriyle kavga edip feedlemeye başlıyorlar olan bizlere oluyor . Bot lane için earlyde güçlü herolar alıyorum . İlk öldüren biz olursak adamlar kavga ediyor ikisinden biri feedliyor zaten . Ya da direk afk kalıyo birisi Gerçekten gülünç bi server . Her koridor için yasuo , rengar veya zed alan tipler falan var (jungle ve support dahil) . Yaş ortalaması max 13 . Bi de arada facebook gruplarına girip birilerini dolandırıp sonra hesabı geri vermek paha biçilemez
  • Tr bilmem ama weste yemez üstüne honor alir ben yeter artik feedleme derim ben reportlarinim öyle bir sw

• Marik Ishtar kullanıcısına yanıt
    Aynen westte yemez trde yer hey allahım Westtede trdede yeteneksiz oyuncu var sadece westte her maçta ailene dini değerlerine sövmedikleri isteyerek feedlemedikleri için ban yemiyorlar. Kötü oynamayı suç saymıyo rito.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Aynen westte yemez trde yer hey allahım Westtede trdede yeteneksiz oyuncu var sadece westte her maçta ailene dini değerlerine sövmedikleri isteyerek feedlemedikleri için ban yemiyorlar. Kötü oynamayı suç saymıyo rito.

Aynen bu sayede ligleri dengede tutuyor sana en kötüyü veriyor ugras dur diyor ligler baslayana kadar oynamayi düsünmüyorum 1 aydirda oynamiyorum kafam rahat

• Marik Ishtar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam kötü oyuncular ban yese sadece yüksek elolar kalırdı zaten. Eğer sinir oluyorsan ara ver canın isteyince oynarsın dereceliyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

Rapor etme seçeneğinin birinde parantez için yeteri kadar oyun bilgisine sahip olmama gibi bişey yazıyor.
    Yani kalkmadı gibi bişey.

Parantez içinde kasten feedlemenin altinda "Yeteneksiz oyuncular için değil" yazisi var yani yeteneksizden banlamak kalkti.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemez mi çatır çutur yer
  • Birisi yeteneksiz oyuncudur. Aldığı karakterin mekaniği öğrenmek ister, diğeri vardır alır feedler üstüne küfür edip afk kalır.

İkisinin arasında fark var. O yüzden ben bir karakter alıp cidden feedler ise rwportluyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.