Şimdi Ara

federasyon vicdanı karar verebilirmiş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tv'de ısrarla henüz ispatlanmadan bizim şike yaptığımızı düşünürek küme düşürülmemizi isteyen yazar ve hukukçu bozuntuları çıkıyor farketmişsinizdir. neymiş tff disiplin talimatına göre şüphe duyduğu konularda vicdani karar verme hakkı varmış. böyle saçma şey mi olur ya? suçlu olduğumuz şikeye karıştığımız ispatlanmadan kendimizi savunma ve itiraz hakları verilmeden yani bi yargılama süreci olmadan nasıl cezalandırabiliriz bunu benim aklım almıyor.verilecek cezalar bu kadar basit şeyler mi? küme düşürülme ve avrupa kupalarından men edilmekten bahsediyoruz. bunu savunanlar hemen italya'yı juventusun küme düşürülmesini 2 şampiyonluğunun alınmasını örnek gösteriyor. ama bilmiyolar ki o dava 5 senedir hala devam ediyor ve juventus bir çok çok konuda kendini akladı sivil mahkemlerde davalar kazandı.delillerde oynama yapıldığı felan görüldü.ve şimdi alınıp inter'e hediye edilen şampiyonluklarını ısrarla geri istiyor juveliler.belki de bu sürecin sonunda tamamen aklanacak ve suçsuz oldukları ortaya çıkacak kim bilir?

    o halde bu koparılan yaygara ve acelecilik ne diye soruyorum sizlere?







  • Şu da var. Tff isterse mahkemenin elindeki belgeleri kabul etmeyebilir. savcılıga göre suç olan gözüken , TFF'ye göre suç olmayabilir böyle bi durumda var.
    Burda keyfi karar kimse veremez.
  • Fenerbahçe Düşmanlığı hocam.Başka bir açıklaması yok.
    Tüm görüntülü ve yazılı medya organları 3 Temmuz gecesi küme düşürdüler bu takımı.
    Şimdi yeni isimler, yeni takımlar eklendikçe; yok duygusallaşmamak elde değilmiş de, yok zor anlarmış da.
    Tayfur Havutçu'ya bir Beşiktaşlı kadar üzüldüm.
    Ama bizim kupamız alınsın, küme düşelim, puanımız silinsin.
    Hem de nasıl olsun istiyorlar biliyor musun; anında.
    Yargısız infazla içlerinde yer etmiş olan FB düşmanlığını bi anda su üstüne çıkarıyorlar.
    Eşgal fotolarını mı dersin, üretildikçe masala dönene kanıtlarımı.
    Nerde diğer şüpheliler için bunlar.
    Boşver gitsin.
    Artık yapılacak şey hukuki süreci beklemek.
  • TFF boyle birsey yapamaz. Sebebine gelelim.

    Bugun herhangi bir takimi kume dusurduler ama sonra bu takimlar aklandi. Eger bu takimlar FIFA'ya basvuru yaparlarsa Haksizca dusurulen takimin Federasyon'dan aldigi tazminat rekor olur. Ve yine yillarca men cezasi olur ki yaptirimlar cok agir olur.
  • Tahkim kurulu baskanı fenerbahçeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.