Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni uygulamalar ne zaman gelecek acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende başladım bu sisteme lakin, Referans kodu istiyor başlangıçta sanırım. 50 points falan diyor sizde de böyle bir şey çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Beyler bende başladım bu sisteme lakin, Referans kodu istiyor başlangıçta sanırım. 50 points falan diyor sizde de böyle bir şey çıktı mı?

Burda ref vermeye can atan cok kisi var, en gec 5dk icinde pm yagmuruna tutulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Beyler bende başladım bu sisteme lakin, Referans kodu istiyor başlangıçta sanırım. 50 points falan diyor sizde de böyle bir şey çıktı mı?

Burda ref vermeye can atan cok kisi var, en gec 5dk icinde pm yagmuruna tutulursun

Aynen kardeş aynen. Sazanları topluyorum meraklanma.
  • İlk odememi aldim 1dk da geldi ipadide iphonenun referansi yaptim

• Çok can sıkmaya başladı bu iş.ne uygulama geliyor ne birşey.millet kendine kullanacak adam arıyor.kimseye sormadım istemedim de 5 doları alıp işi bitireceğim.tahminimce ömrü de uzun olmayacak.çok meşakkatli.winat9 gibi olsaydı keşke

• likeable arkadaşımızın referans sayısını neden kıskanıyorlar anlamıyorum..
    ben şahsen hırslanıyorum onu gördükçe ve sağa sola daha fazla reklam koyuyorum daha fazla referans toplamaya çalışıyorum. asıl bu olayı dağıtan biri vardı bi sitede. 150 arkadaşı var. onun günlük gelirini düşünün birde.. benim 15 referansım var hiçbirşey yapmadan 2 3 günde 5 dolar kazandım. şuanda 1000 puan var ve ben hiçbirşey yapmıyorum..
  • KONUNUN KAPATILMASI İÇİN RİCADA BULUNDUM YÖNETİMDEN. KOLAY GELSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

likeable arkadaşımızın referans sayısını neden kıskanıyorlar anlamıyorum..
    ben şahsen hırslanıyorum onu gördükçe ve sağa sola daha fazla reklam koyuyorum daha fazla referans toplamaya çalışıyorum. asıl bu olayı dağıtan biri vardı bi sitede. 150 arkadaşı var. onun günlük gelirini düşünün birde.. benim 15 referansım var hiçbirşey yapmadan 2 3 günde 5 dolar kazandım. şuanda 1000 puan var ve ben hiçbirşey yapmıyorum..

Evet hocam bende anlam veremiyorum bu kıskanma olayına:) bu kıskanan arkadaşlarda senin gibi düşünse gerçekten onlarda kazanacak .ama ne diyeyim:) bu arada reflerin hayırlı olsun ve ayrıca sende biraz çalış eklediğin arkadaşda kazansın.;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 13 Ocak 2013; 16:01:31 >

• VPN ile uygulamaları indiriyorum fakat puan olarak gelmiyor :S Acaba AppStore mağazası farklı ülke olduğu için olabilir mi ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

VPN ile uygulamaları indiriyorum fakat puan olarak gelmiyor :S Acaba AppStore mağazası farklı ülke olduğu için olabilir mi ? :S

Tartışmak yerine sorunlara çözüm arasak ?

bende 1 uygulamada ne yaptıysam olmadı, sanırım bazı uygulamalarda olabılıyor boyle seyler ve puan birturlu gelmıyor.bikaç arkdastada aynı sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

quote:

KONUNUN KAPATILMASI İÇİN RİCADA BULUNDUM YÖNETİMDEN. KOLAY GELSIN.

referans isteyen ulaşabılır herkese seni ilgilendırmez, kod paylaşımı yasak sadece anla bunu artık canımı sıkmaya başladın.

O yüzden o mesajlarınızda siliniyor değil mi çok zeki insan seni.

silinmez bak bakalım duruyor hepsi, çunku kural dışı bir şey yok kamil seni.

Hocam bu şekilde hakaret ederek tartışmak anlamsız.biraz daha seviyeli konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 13 Ocak 2013; 16:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

quote:

quote:

quote:

referans isteyen ulaşabılır herkese seni ilgilendırmez, kod paylaşımı yasak sadece anla bunu artık canımı sıkmaya başladın.

Bocam bence senin buradan ihraç edilmen gerekiyor.çünkü seviyesiz konuşuyorsun.

seviyesız olanla sevıyesız konusulur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bocam bence senin buradan ihraç edilmen gerekiyor.çünkü seviyesiz konuşuyorsun.

seviyesız olanla sevıyesız konusulur

Bence uzatmaya hiç gerek yok hocam ama buradada mahalle ağzıyla kpnuşmaya gerek yok :) bakın bana bile doyma diye hitap ettiniz.

• Benden bir 5$ daha

• quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Benden bir 5$ daha

Bol kazançlar hocam.umarım daha çok arkadaşınız olur ve daha çok kazanırsınız:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Benden bir 5$ daha

Bol kazançlar hocam.umarım daha çok arkadaşınız olur ve daha çok kazanırsınız:)

İnşallah hocam. Sizin de aynı şekilde

• sizin ref kodunuzu girdiğimde her download başına banada ekstra puan gelecekse pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 13 Ocak 2013; 16:58:07 >
  • quote:

quote:

Aç gözlülük beyin damarlarını tıkamış arkadaşın. Düzgünce düşünemiyor. Göremiyor.

senın referansın benden fazla ise hangımız ac gozlu oluyoruz oprik çocuk olma dusun yeter

Karseş sen ne saçmalıyorsun? Refi fazla olan aç gözlümü oluyor yoksa benmi seni yanlış anlıyorum?

• quote:

quote:

Aç gözlülük beyin damarlarını tıkamış arkadaşın. Düzgünce düşünemiyor. Göremiyor.

senın referansın benden fazla ise hangımız ac gozlu oluyoruz oprik çocuk olma dusun yeter

7 tane görünen referansım var. 2 kişi kullandığını söylüyor. 2günde sadece 300 puan gelmiş onlardan. Eğer referans peşinde koşsaydım konu linkine kendi referansımı koyardım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.