Şimdi Ara

Fear the dark unknown istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu oyunu ilk youtube da yarım saat kadar oynıyan bir kanalda denk gelmiştim. Oyun silent hill e baya benziyordu. Umarım çevirmek istiyen birileri çıkar. Bana yazarsanız oyunu steam den alabilirim ve bağlanarak bakabilirsiniz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet hafif eski res evil ve silent hill oyunları tadı var gibi
  • Bende oynamaya başladım, eski resident evil serilerini andırıyor, inşallah birileri çevirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakavuz

Bende oynamaya başladım, eski resident evil serilerini andırıyor, inşallah birileri çevirir
    Az önce ıska isimli arkadaş bağlanıp baktı oyuna. Fakat program hazırlanması gerekiyormuş. Malesef :(

• Yahu oyunu daha yeni almadın mı, hemen istek konusu gelmiş. Şaka bir yana oyun ilgi çekici görünüyor. Sadece biraz animasyonlarında sorunlar var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Yahu oyunu daha yeni almadın mı, hemen istek konusu gelmiş. Şaka bir yana oyun ilgi çekici görünüyor. Sadece biraz animasyonlarında sorunlar var gibi.
    Oyunu oynamadım zaten kardeşim. İzlediğim videolar dan yola çıkarak tr olursa oynarım dedim. Daha sonra ıska isimli arkadaş sağ olsun al bi bakalım dedi. Bende aldım ama açılmıyormuş malesef program yapılması gerekiyormuş. Bende o yüzden iade ettim :)) çok hızlı alıp çok hızlı iade ederüm biliyosun beni :))

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Bilmem mi. Steam'de aktivitelerine yetişilmiyor hocam. Satın almanı beğendim, sen oyunu iade etmişsin bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilmem mi. Steam'de aktivitelerine yetişilmiyor hocam. Satın almanı beğendim, sen oyunu iade etmişsin bile.
    Yanlız bendeki bu şans nedir hocam onu çözemedim. Bu 2. Oldu adam her seferinde bağlanıyor. Oyunun dosyası açılmıyor. Geçen kindede ilk seferde açıldı. Tmm oluyor dedi. Çat diye güncelleme geldi oyuna. Bir baktık Artık açılmıyor
    Bir daha istek konusu açmıcam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 3 Aralık 2019; 0:0:46 >

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Sende antin kuntin oyunları buluyorsun hep hocam. En sonunda zaten bu iadeler yüzünden kısıtlama yiyeceksin Steam'de.
  • quote:

Sende antin kuntin oyunları buluyorsun hep hocam. En sonunda zaten bu iadeler yüzünden kısıtlama yiyeceksin Steam'de.
    Ya bu antin kuntin oyunlar daha güzel oluyor. Deadly promotion ve dementium 2 yede istek açıcaktım oyunlar eski olduğu için çeviren çıkmaz diye açmadım. Ama kendim çeviricem. Tabi google yardımı ile. Eğer google den daha iyi çeviri yapan bir yer varsa birileri yazsın. Bakarsın yama lar beklediğimden iyi olur. Bende paylaşırım. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.