FC5 Executive Plus mı ? FE Elegenace mı?

-
-
Bir de marka-model bilgisi yazsanız. Herkes civic olduğunu bilemez.
Bu tip konular kişi zevki/tercihine özeldir. Kimisi boş olsun en güncel kasa olsun der ötekisi güvenliği ön planda tutup önceki kasa ister.
-
Eski kasa civic sedan bence cirkin bir araç. Şahsi fikrimi kenara atarsam da modası geçmiş her köşe basında olan bir araç. Dikkat çekici degil.
Oysa yeni kasa sokaklarda neredeyse hiç yok. İlk alanlardan olacaksınız.
Kasa değişiminde mutlaka teknik iyileştirmeler olmustur. Youtuberlar yalitim daha iyi diyor en basitinden.
Yerli civic kaporta kalitesizliği ile nam salmış bir araç.
Bence çok düşünecek birsey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 10 Şubat 2022; 15:7:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açıkçası yeni kasa bana da daha oturaklı ; daha tok bir araç havası veriyor.
40 + için FE kasa daha uygun gibi keşke imkanım olsa ;yeni kasa executive alabilsem... onlarda eksiksiz.
ama elegance pakette eksikler var.
-
Yeni kasa bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi ki yeni kasa. eski kasası çok çirkin. hem de geçmişi sorunlarla dolu.
-
Civic'in sevdiğim kasası bu. Bir de 85-90 arası 3 kapı HB'i severim.
Civic artık eski kasaları gibi yerli değil, ithal 2.elde de tutulmuyor, yeni kasası fena değil, Turbo-LPG olayı ilginç ama bir anlık hevesle alıyorsanız Honda alımını bir gözden geçirmek lazım.
-
LPG siz alacağız kısmet olursa, 450 -470 bin bandında otomatik ,sorunsuz tavsiyelere açığım .
-
Eskide olsa yenide olsa yakıt feci tüketiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 1.6 atmosferiğe benzinli biniyorum, 1.5 turbo benim ki kadar yakamaz; eminim.
-
Bencede yakmaz ama hibrite göre yakar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X