Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
162.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalya'daki en sevdiğim takım. Ekler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

İtalya'daki en sevdiğim takım. Ekler misin?

tabiki de. Ekledim
  • italya kupası bizim olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

italya kupası bizim olmalıydı.

Şampiyonluk yarışından erken kopmasaydık, büyük ihtimal kupayı siz alırdınız
  • Inter Udinesede forma giyen Sanchez in peşinde...

Başkanımız Morratti yaptığı açıklamada : "kiminle görüştüğümüzü söyleyelim. Kesinlikle Sanchez. Çünlü uzun zamandır onun hakkında konuşuyoruz. Ve çünkü pek çok niteliklere sahip bir oyuncu ve çünkü Udinese ile görüşmelere başladık. Kesinlikle gelecek demiyelim, ama anlaşma şansımız yüzde 60" dedi
  • Hocam ben aslen Madrid taraftarı olduğumdan bu konuya pek uğramıyorum ama azmine hayranım. Tek başına yaşatabiliyorsun burayı. Katkı yapabilsem yapacağım, söz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Hocam ben aslen Madrid taraftarı olduğumdan bu konuya pek uğramıyorum ama azmine hayranım. Tek başına yaşatabiliyorsun burayı. Katkı yapabilsem yapacağım, söz.

Sağolasın hocam, daha önce de Inter konusu açılmıştı ve açan kişi konuyu güncellemeyince konu gitti. Ben sürekli güncel tutmaya çalışacağım
  • Inter , bu sezon devre arasında Cesena dan kiraladığı Japon futbolcu Nagatomo'nun bonservisini 8,5 milyon euro ya aldı.

Solbek mevkiisinde oynayan Nagatomo, geçtiğimiz sezon iki de gol attı.. Takımımıza hayırlı olsun
  • nagatomo hayırlı olsun =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

nagatomo hayırlı olsun =))

sağolasın
  • Inter de Sneijder takımda kalacağını garanti etmiyor...

Inter Başkanı Massimo Moratti, takımda kalacağı yönünde garanti vermeyen Wesley Sneijder'in kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Hollandalı yıldız Premier Lig'in iki dev kulübü Manchester United ve Chelsea tarafından isteniyordu fakat Inter onu satmaya yanaşmıyordu. Ne var ki, Sneijder takımda kalacağını söylemedi ve Interlileri üzdü. Moratti de haliyle durumdan pek memnun değil.

Tecrübeli başkan konu hakkında basına yaptığı açıklamalarda "Sneijder'in geleceği hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı mutsuz ve endişeliyim. Şimdiye kadar hep takımda kalacağını söylemişti." ifadelerini kullandı
  • Inter de transferde kritik günler yaşanıyor. Takımın can damarlarını oluşturan Sneijder ve Eto'o nun takımdaki gelecekleri tehlikeye girdi...

Sneijder in geleceği belirsizliğini korurken şimdi de Eto'o dan kritik açıklamalar geldi.

Il Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan Eto'o, "Şu an seçeneklerimi değerlendiriyorum. Bir ay içersinde Inter'de mi kalacağım yoksa Premier Lig'e mi gideceğim karar vereceğim." ifadelerini kullandı.

Artık 30 yaşına geldiğini ve muhtemelen kariyerindeki son kontratını imzalayacağını sözlerine ekleyen yıldız, "Şu sıralar kendimi İngiltere'de de kanıtlamanın iyi bir fikir olabileceğini düşünüyorum, ingilterede oynamayı her zaman hayal etmişimdir
    " şeklinde konuştu.
  • iki futbolcuda lafından döndü özellikle eto tam bir topaçmış
  • Taraftarlar takıma bağlıdır ama futbolcular için öyle bir durum söz konusu değil malesef.

Edit: Del Piero, Casillas, Giggs vs. gibi oyuncular hariç tabii. Ama onlar da çok az sayıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 16 Haziran 2011; 18:13:06 >
  • Del piero gigs totti gibi isimler kucuk klublerde olsalardi boyle bagli kalabilecekler miydi acaba ayrica del piero kariyerini Amerika da sonlansirabilirMIS
  • Burayı daha yeni gördüm,ben de sağlam inter taraftarıyım.12 yaşından beri Inter'liyim. 2 adet 2008-2009 ve 2009-2010 sezonu Home & Away formam var. Eklersen çok sevinirim hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterShave

Burayı daha yeni gördüm,ben de sağlam inter taraftarıyım.12 yaşından beri Inter'liyim. 2 adet 2008-2009 ve 2009-2010 sezonu Home & Away formam var. Eklersen çok sevinirim hocam .

ekledim hocam, sayımız artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

Del piero gigs totti gibi isimler kucuk klublerde olsalardi boyle bagli kalabilecekler miydi acaba ayrica del piero kariyerini Amerika da sonlansirabilirMIS

Mantığa bakar mısın adam yıldız bir topçu olacak ve kariyerini başladığı Cesena'da veya vasat bir takımda bitirecek.Böyle birşey var mı yahu..Akıl var mantık var.
    Hadi Giggs takımında hep iyi zamanları yaşadı Ama Totti ve bilhassa takımı küme düştüğü halde yine Man utd'ın teklifine rağmen Seri B'de oynayan Del piero'nun önünde şapka çıkartılır ancak.
  • cook haklısın bioconera cook.
  • L'Inter yeni hocasını açıklayacakmış yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 18 Haziran 2011; 22:36:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.