Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.714
Cevap
18
Favori
345.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Leverkusen Barça'ya satsın o paraya, tamam havertz sağlam topçu da bu kadarı fazla 90m isteseler neyse (ki son zamanlarda o da şüpheli)

    Alıntıları Göster
    Ben munihin yerinde olsam 90 bile harcamam.90 verilen topcu muazzam katki yapacak, ozellikle buyuk maclarda.Havertz, iyi topcu lakin, tek yonlu olmasi, rakibe baski yapmamasi ve oyun stilinin yumusak kalmasi buyuk sorun.Buyuk maclarda ortalarda yok.Zayif rakiplere karsi oynuyor, seviye yukselince ortalarda gorunmuyor.Sane ve Gnabrynin uyumu cok iyi.Gnabryi Ssde kullanip 10 numara ve kanat oynayacak Davies gibi bir yatirim yapmak en iyisi munih icin.

    Ndidi ve Saneyi al, Adrian Feini bir sene kirala, sisteme gore ya bir yatirim yap, ya da Ruiz, Van de beek gibi bir 8 al.Munihin isi bu kadar kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

    fernandinho bir yildiz olarak gelmedi ama atladigi seviye muazzam

    Alıntıları Göster
    Shakhtarda da ust duzeydi.Willianla birlikte, lakin orada 8 oynuyordu.Defansif 6ya evrildi m.cityde, daha dogrusu Toure yuzunden onu oyle kullannak zorunda kaldilar.

    U17 dunya kupasini izliyor musun? izliyorsan Adil Aouchiche hakkinda gorusunu merak ediyorum.Turnuvanin yildizi.Adil hakkinda Psg 11e monte edemezse Adili, altyapiyi kapasin yorumlari yapiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uli baskanin eski transferlerine okuyorum simdi, sportbild bu haftaki sayisinda ayrintili bir analiz yapmis.

    2002de Ballack,Ze Robertoyu almislar.Sonraki yil Maakayi.lakin sonraki 3 transfer doneminde bu kadroyu guclendirmeyi basaramamislar.tek tutan transfer Lucio bu donemde.

    2007 ve 2009da 200e yakin harcamislar.Transferlerin cogu yanlis.2008de tek tutan transfer yok.

    Guney Amerikadan yapilan cogu transfer basarisiz olmus.Uli baskan, Alman topcu transferlerini de bir donem abartmis.yeterli olup olmadiklarina bakmayip sirf Alman diye almis.Frings,Podolski,Gomez vs.Topcunun ismini unuttum, ust duzey biriydi, onu almayip Podolskiyi tercih ettigini okumustum.30 milyona Gomezden daha iyisini alabilirdi.Fransa ve Hollandaya daha fazla onem verebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Bayern are interested in #RBSalzburg striker Erling Haaland. The question is whether the club wants to invest €30m to €40m in a striker, who will likely be the number two behind Robert Lewandowski (kicker)

    Lewandowski 2-3 sene daha ust duzey oynar.Munihin 2022de bir 9a ihtiyaci olacak.Biz Haalandi 30-35e aliriz, bizde gelismeye devam eder, 2022de de munihe 100e gider.En mantikli senaryo bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hainer gelmiş başkanlığa. Hayırlı olsun. Ama gözümüz çok Uli'ye alışmıştı be. Özleyeceğim kendisini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 16 Kasım 2019; 1:10:38 >
  • Uli baskan, pahali topcu almadim diye cok elestirildim, bu beni cok sinirlendirdi, Davies gibi bir mucevher buldu Hasan dedi.Hasani ovdu Rummeniggede, Hasana bir sans verin dedi taraftara.

    Mali tablolar aciklandi, maas yuku 336 milyon olmus.bu maas yukunun yarisi faydadan cok zarari olan topculara gidiyor.

    Gelir 750 dediler. Gelir kalemleri cok az artmis.Slde erken elenmek mac gunu gelirlerini de dusurmus.topcu satis gelirini cikarirsam, normal sartlarda munihin 700 milyon geliri var.M.united gibi.Barca 850, Realde seneye 820 olacak.tabii, ispanyollarda tum brans gelirleri var, m.united ve munihte tek futbol, 150 milyon avantajla basliyorlar.uyelikte var, barca uyelikten 61 milyon aliyor mesela.Nike, Adidas ve Flyla anlasmalari yenilediler.munihinkiler eski fiyattan devam ediyor.munihin Telekom anlasmasi 2-3 sene icinde bitiyor, Adidaslada en gec 3-4 sene icinde yenilerler.yayin gelirinde yurt disi haklarin bu seneki satisindan sonra, 150yi bulurlar diye dusunuyorum.Urun satisi hic artmamis.Bu konu uzerinde konusuldu.yildiz transferi onemli bu konuda.
    211 milyon nakit para varmis.

    Almanca seviyemi gormem icin genel kurulu izlemek benim icin iyi oldu.Rummeniggenin konusmasi bitmedi, her konuda yorum yapti.Friedldan Jamese kadar tesekkur etti.Uli baskan, tesisleri yapti, 211 milyon nakit parada birakti.Maas yukunu 330da tutmayi basarip, o paraya munihin ihtiyaci olan topculari alip, SL icin en iddiali kadrolardan birini kurmalilar.Sane,Ndidi, Ziyech/Van De Beek.sportif basari olmadan mali basari da olmuyor futbolda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Flick sezon sonuna kadar takımın başında kalacakmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de başladık Almanca'ya bakalım. A2 olursam kursa gideceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sane haberlerini görünce Bayern'in kadroya bakayım dedim. 24 kişilik kadronun 8'i injury prone. Hatta Goretzka'yı katarsak 9.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Biz de başladık Almanca'ya bakalım. A2 olursam kursa gideceğim.
    Hayirli olsun, bende bu aralar Ahmet Bergmannin kitabini bitirmeye calisiyorum.DWnin sitesinde Nikos Weg var, A1 bolumunu bitir derim.ben o sitenin cok faydasini gordum.Satrancada merak sardim, zor yeniliyorum da, en fazla 1500 puanlilari yeniyorum, fil ve atlarin kullaniminda ustalasip kendime ozel acilis ve oyunlar uzerinde calismaliyim.o zaman 1800-1900lu yenmeye baslayim, o zaman seviyemi yeterli gorecegim.

    Gnabrynin oyunu patlayiciliga dayaniyor.Coman, cok deparla oynuyordu, oyun stilini adapte etti, Hernandez cok ikili mucadeleye giriyor, cok sprint atiyor, oyun tarzi sakatliga musait, onunda sakin oynamasi lazim.Goretzka, injury prone.Sane, kolay kolay sakatlanmiyor.Onu Pep hoca yakti.Akli munihte olan, iyi antreman yapmayan topcuyu oynatti, sakatlandirdi.Tolisso da, gecen sene dunya kupasi tatilini uzatti, 2.oynadigi macta sakatlandi.onun da kendi hatasi.

    Goretzka, tam kontra pres topcusu, munihte sisteme de uymuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • M.city, Saneye karsilik Comani istiyormus.Haberler ingiltere kaynakli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Ulinin Bayerne verebilecek bir seyi kalmamisti.Amatörlükleri, abuk sabuk isleri, sürekli sacmalamasi ve bunun farkinda bile olmamasi, saglikli düsünme yetisini kaybetmesi…Tekrar döndükten sonra, verdiği tahribatin boyutu da büyük. Neyse ki, bu tahribat düzeltilmeyecek seviyede degil.City havadan para kazanyor imasi yapmak icin Pepin kendisine istedigi oyuncularin Cdsini Sheikh Mansoura gönderdigini, onun da oyuncunn maaliyeti oraninda petrol fiyatlarina zam yaptigi yalanini söylemesi Ulinin beyninin nasil calistigini göstermeye yeter sanirim.Sanki kendisi 7/24 madende calisiyor.Citynin Sane transferlerinde isleri zorlastirmasi ve Pepin Saneyi sakatlik riskine ragmen oynatmasinin nedeni de bu. Takima bir sey vermesini gectim, en azindan oturdugu yerden sorun yaratmayip, kücük hesaplar pesinde kosmasaydi, belki her sey daha iyi olabilirdi.

    -Davies, Neppenin kesfi.Reschkenin networkunda yer alan oyunculardan biriydi.Brazzoyla herhangi bir ilgisi yok. Elini attigi her yeri kurutan Ulinin scoutinge el atmamasi sansli oldugumuz konulardan birisi.Coutinho ve James kumarini oynamak yerine keske bir top talent alsaydi, oyuncu 2-3 yilda gelisimini tamamlardi.Ayni sekilde, Ribery ve Perisicle 2 yili cöpe atmak yerine o süreci yine bir top talent gelistirmek icin kullanabilirdi.Bunlari yapmayip, elestirileri Daviesi kullanarak itibarsizlastirmasi Ulinin ne kadar acinacak durumda oldugu ve gerceklerden uzak oldugunu gösteriyor.2 yil öncede WC bir kanat, bir forvet arkasi ve DM’ye ihtiyacimiz vardi, hala var. Degisen bir sey yok. Cünkü, transfer dönemlerini cöpe attik.Hainerin ilk acikmasi, Campusun transfer cilginligina cevap olacagiydi.Henüz Campusten bir oyuncu bir BL takiminda bile oynamamisken böyle bir yaklasim bu konuyu Hainerin yanlis ele aldigini ve yanlis yönlendirildigini gösteriyor.Hainerin tek derdi, Bayerni CL’de nasil daha rekabetci hale getirebilirim, nasil daha fazla büyütebilirim olmali.Barca ve Real, her zaman +100,+125le basliyorlardi.Adidastan forma satislarindan yüzde 100 almamiz, bunu tolere edebiliyordu.Fakat, Barca ve Realin uzun vadeli sponsorluk anlasmalarini yenilemeleri, bu avantaji ortadan kaldirdi.Onlar ayni gelir kaleminden 50milyon avro alirken biz 150 aliyorduk. Zamli anlasmayla birlikte, Barcanin kendi merchandising sirketini kurup 3.kisileri devreden cikarmasiyla 150-160 milyon avroyu buluyorlar.Bu durum sadece uzun vadeli sponsorluk anlasmalarinin yenilenmesine kadar kisa vadede sorun yaratir. Yeni bir model var. Ayrintili bütcelerini incelemedim. Dolayisiyla, bu modeli ne kadar kullandiklarini bilmiyorum. Bir firmayla anlasip, 5 yillik bir ödeme aliyorlar, bunun karsiliginda gelecek yillarda elde edecekleri yeni sponsorluk gelirlerini o firmaya birakiyorlar. O firma, yeni sponsorluklarin elde edilmesi ve yönetiminden de sorumlu.Aslinda bölgesel olarak kullanilip, bu sayede pazarin derinligine daha kolay inilebilecek bir model. Bartomeu, kalifiye oldugu alanda fark yaratiyor.Bizim Ulinin tek fark yaratacagi alan futboldu, artik oyunculari bile tanimamasiyla bu opsiyon da uzun süre önce ortadan kalkti.Sonunda despottan kurtulduk.İleriyi görememesinden patavatsizliklarina kadar Uliyi hic özlemeyecegim.Biraz daha kalsa, ucuruma dogru gidiyorduk.Umarim, Hainer üzerinden Bayerni yönetmeye kalkismaz.Arka planda kalacagini ve basina saldirilari yönetecegini söylüyor.Hainer mümkünse futbola hic karismasin, networkuyla, bilgi birikimiyle ve tecrübesiyle kendini alaninda fark yaratsin, yeterli olur.Kahn, zaten isine kimseyi karistirmaz. Ulinin verdigi finansal tahribat giderilebilir, ama, yasadigimiz en büyük sorun ve Kahnin ele almasi gereken en önemli konu, arti deger yaratamamiz.Aslinda, cok bölümlü piyasa, en cok bizim isimize gelecekken, beceriksizlerin tek yaptiklari sikayet etmek olunca, bunu avantajaya cevirmeyi birakalim, beceriksizliklerine bahane yoluyla kullaninca, dezavantaja dönüstü.Campuste oyuncularin fiziksel, taktiksel ve tekniksel gelisimleri hizlandirilmak, Davies gibi yatirimlari daha cok yapmak bu sorunu cözebilir.Bu sayede Neppeden daha fazla verim alabiliriz.

    -Kovaca gelince, kovulmayi fazlasiyla haketti.Riberye yalakalik yapmaya basladigi zaman, Kovac döneminin uzun ömürlü olmayacagi belliydi.Sürekli, kendi pozisyonunu zayiflatti.Sorunlara cözüm getirmek yerine bitmeyen arayislariyla yeni sorunlar yaratmaya basladi.Tabii ki, Ulinin Kovacin istedigi oyunculari almak Kovaca borcuydu. Buna ragmen, bu oyuncular alinmadi ve bu da Kovacin sonu oldu.Sane ve Ndidi gibi 2 oyuncu cok seyi degistirebilirdi.CL’yi kazanmak icinde yüksek sansa sahip olabilirdik.Bonservisler genellikle 5 yillik ödeme planiyla ödeniyor.100 milyon avroluk nakit fazlasiyla yeterli olurdu.City, Oyarzabalin fesih bedelini ödemek istedigi icin Sanede pesinat yüksek olurdu sadece.Despot, Daviesi örnek vererek elestirilere bile katlanamiyor.CL’de rekabetci bir takim, o 100 milyon avroyu da kisa sürede finanse ederdi.Yapilmasi cok basit bir sey icin bile Ulinin bir bardak suda firtina koparmasini anlamak zor. Tabii ki, 7/24 madende calisip, o 200 milyon avroyu kazandigi icin paraya kiyamadi.Uliyi anlamak icin Uli olmak gerekiyor sanirim. Teknik olarak, beyin ölümüm gerceklestigi an anlayabilirim. @Mbappe7, Almanca ögretmeni bir arkadasim var. Farkli metodlari var.Güncel bir gmail adresi gönderirsen, elindeki notlari ve kitaplari göndermesini saglayabilirim.Kelime listeleriyle bir yere varamazsin.Dili özümsemen zorlasir.Her alana, özellikle diyalog ve vocabularye özel workbooklari dene. Focus Money gibi genis icerikli dergileri, BS gibi online serileri altyazili veren siteleri de deneyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 18 Kasım 2019; 17:44:18 >




  • Abi, munihte yonetim yok ki.Munihte isler Allaha emanet gidiyor.Tek yaptiklari konusmak, aylarca upheaval upheaval diye konustular.en buyuk yatirim programi dediler.sonra, tum yaz yatip, Coutinho ve Perisici kiraladilar.Coutinhoyu da Barca teklif etti, bize de teklif ettiler, reddettik.

    Kulubun parasini kendi parasi gibi goruyor diyecegim de, o da yok.Munihin maaslar 34 milyon artmis.o donemde tek aldiklari topcu Goretzka.Vidal,Rudy,Bernat ayrilmis.20 milyon Goretzkaya imza parasi verdiler, geriye kalan Ribery ve Robbene jest yapip yillik 15 verdirmesinden.Slden erkenden elenme, min.50 milyon gitti.Ribery ve Robben icin sezonu feda etti, Lewandowskiyi kizdirdi, Real teklif yapti, ona da zam yapmak zorunda kaldi.Coutinhoya munih 25 milyon oduyor.Yazik gunah.Bir ust duzey topcu parasi carcur edildi.

    Bizde Nikedan en az 80 aliyoruz.60 milyon urun satmisiz.Jordandan da senelik o civarda geliyor.240a geliyor.Bunda buyuk markalarla cikarilan koleksiyonlarin payi buyuk.Urun cesitligi ve kalitesinde 1.numarayiz.Seyh bu konuya buyuk onem veriyor.Yildiz topcu alip benzer uygulamalara munihte gitse, 150 almaz, 200-250 alirdi.Hainer, 15 sene adidasta Ceoluk yapti, bu konuda munihin Hainerin cok faydasini gorecegini dusunuyorum.

    Kitaplar icin cok tesekkurler.Inceledim de hepsini bitirirsem, faydalarini epey gorurum.artik ayda 2 kitap bitirecegim.Nisana kadar hepsi biter.b2 biter.okudugumu genelde anliyorum, lakin bazen bilmedigim kelime cok cikiyor.bu sorunun uzerine gitmek istiyorum.Gazete okuyorum.Bana Zeit onlinei tavsiye etmislerdi.2-3 makale okudum, seviyesi biraz agir geldi.C1mis zaten.Koln Express,Kicker ve Bild okuyorum.B2yi bitirip dergilere vs sonra baslayim diyorum.Seviye biraz agir gelebilir.Yalniz Focus guzelmis.Ekonomi,teknoloji vs her turlu bilgi var.pc dergisi de var, o da kaliteli.Ara sira onlari da okuyum.Aylik dergiler diye biliyorum.Der spiegele bakiyim, onu da ekleyebilirim.Dil zor da, ogrendikce, daha iyi hissettiriyor.Fransizca daha kolaydi ve boyle hissettirmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • It's not completely ruled out at Bayern that a permanent coach could already be presented in winter [@mano_bonke]

    Rummenigge, Ten Hagi istiyor.Munihin hocasi Ocakta belli olmaz.Munih icin en dogru tercih, Ten Hag hoca.
    Takimi tempolu, isiriyor, organize.Sistemi SLye uygun.Hucum oynatiyor.Obur hoca adaylari macera aramak olur.

    Hasan ve Neppe reis, ingiltereye gitmis.Acaba kim icin gittiler.Sane mi? Ndidi mi? Yoksa genc bir yetenek icin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    It's not completely ruled out at Bayern that a permanent coach could already be presented in winter [@mano_bonke]

    Rummenigge, Ten Hagi istiyor.Munihin hocasi Ocakta belli olmaz.Munih icin en dogru tercih, Ten Hag hoca.
    Takimi tempolu, isiriyor, organize.Sistemi SLye uygun.Hucum oynatiyor.Obur hoca adaylari macera aramak olur.

    Hasan ve Neppe reis, ingiltereye gitmis.Acaba kim icin gittiler.Sane mi? Ndidi mi? Yoksa genc bir yetenek icin mi?
    Poşet hoca kovulmuş, onun için olabilir belki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 20 Kasım 2019; 7:17:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Poşet hoca kovulmuş, onun için olabilir belki

    Alıntıları Göster
    Neppe reis gitmezdi hoca icin olsaydi.Kesinlikle, onun listesinden bir topcu icin gitmisler.

    Karl-Heinz Rummenigge and Hasan Salihamidzic, who are responsible for the coaching search, held a 2 hour meeting with Giovanni Branchini in Munich. Branchini was involved in the past in the appointments of Guardiola and Ancelotti. He's also intermediary in the Sané deal [Bild]

    Branchiniyle gorusmusler bugun.bence, Pochettinoyu getirirlerse buyuk hata yaparlar.Ten Hagi ben olsam Pochettino icin kacirmazdim, sonra cok pisman olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Neppe reis gitmezdi hoca icin olsaydi.Kesinlikle, onun listesinden bir topcu icin gitmisler.

    Karl-Heinz Rummenigge and Hasan Salihamidzic, who are responsible for the coaching search, held a 2 hour meeting with Giovanni Branchini in Munich. Branchini was involved in the past in the appointments of Guardiola and Ancelotti. He's also intermediary in the Sané deal [Bild]

    Branchiniyle gorusmusler bugun.bence, Pochettinoyu getirirlerse buyuk hata yaparlar.Ten Hagi ben olsam Pochettino icin kacirmazdim, sonra cok pisman olurlar.

    Alıntıları Göster
    Yaptığın yorumları çok beğeniyorum. Aynı kafadayız desem yeridir Bayern Ten Hag'ı kaçırmamalı. Az önce Tottenham konusunda Mourinho ile ilgili yorumunada katılıyorum modern futbola doğru yenilemiştir kendisini diye ümit ediyorum.

    Ne kadar katılırsın bilmem ama Pochettino ŞL finaline çıkarttı takımı evet ama ben şans+ lucas moura balı olduğunu düşünüyorum. Ha kötü bir teknik adam mı kesinlikle hayır gayette iyi ama mesela klopp'ta kovulmadan önce 7.sırada bitirmişti ancak klopp'un böyle bir teknik adam olucağını biliyordum. Pochettino'da transfersiz devam etti oda büyük başarı tabii ama ilk ligde batırdı mart ayından beri sonra ŞL final oynadı ancak kesinlikle haketmedi bence. Hem Manchester city eşleşmesi hem Ajax eşleşmesini şansla geçti desem yeridir.

    Kısacası Pochettino için şuan değerlendirirsek asla bir Klopp veya Guardiola seviyesi değil. Bir de Ten Hag'a bakıyorum oynattığı futbol,kazandırdığı oyuncular,avrupada ki başarısı çok heyecanlandırıyor beni. Kesinlikle Bayern,Ten Hag'a çökmeli.

    Ten Hag ile birlikte Bayern'in ŞL'yi kazanacağını düşünüyorum. Bir Alman takımının ŞL kazanması beni mutlu eder. Son yıllarda Alman takımlarının Avrupa'da durumu içler acısı. Bayern'in şl alması dışında başka bir hayalim daha var. Eğer biz Schalke olarak David Wagner ile birlikte şu namıdeğer kazma kadroyu geliştirirsek Avrupa Ligi'ni tekrar kazandığımızı görmek isterim.

    Hocaya olan güvenim tam. Şu kadroyla bunları yapıyorsa gelecek transferlerle neler yapar acaba :D. Önceki senelerden gelen gelir kaynağının büyük kısmını altyapıya aktarmamız güzel bir şey ancak ya başarısız olursak diye korkmuyor değilim. Çünkü elimizdeki oyuncuların çoğunu beleşe kaptırıyoruz.Nübel kalıcak diyorlar hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 21 Kasım 2019; 2:1:55 >




  • Poşette winnnerlik yok. Pep, Poşet, Tuchel ve Ten Hag konuşuluyor.Pep Bayernde başarisiz oldu.Bayern ligi hocasiz da kazanir, Bayern için önemli olan ŞL. Pep Cityle de ŞLde başarisiz. PSG, ŞLden erkenden elenip Tucheli kovarlarsa Tuchel mümkün olabilir.Ten Hagi ŞL maçlarindan taniyorum.3-0dan Tottenham tur vermesi bende onun hakkinda soru işaretleri yaratsa da, Chelsea maçindaki tutumunu beğendim.9 kisiyle takimini geriye çekmedi bu kez. Poşet mi? Ten Hag mi? Bayern Ndidiyi alirsa, savunmayi sağlama alir.Ten Hagla hucumda sorun yaşamazlar.Ajaxin zayif bölgesi, savunmasi. Bu yüzden,savunmayi sağlama almasini önemli görüyorum.

    Hocam, bu konuda sen ne düşünüyorsun? Mourinhoyu istemiyordun. Hangi hocayi istiyorsun? Görüşünü merak ettim.

    Bayernin imkanlari büyük.Liginde monopol statüsüne sahip.Alman futbol kültürü, oyuncu geliştirmede en iyilerden birisi.Uli Hoeness zamaninda bu imkanlari Bayern doğru düzgün kullanamadi.Uli Hoenesse ragmen, 1970lerden itibaren ŞLde Realden sonra en başarili takim Bayern.Bayernin gerçek tarihi o zaman başliyor.ilk kez ligide o dönemde kazanmişlardi diye hatirliyorum.Tuttuğunu koparan, vizyonlu bir başkanla daha iyi bir seviyeye çıkabilir.Uli Hoeness, bundan önceki jenerasyonu ziyan etti.Kimmichler Gnabryler 24 yaşina geldi.Bu jenerasyonu da ziyan etmeye başlamişti.Prime zamanlarina yaklaştilar.Bayernin öyle genç alip geliştirme lüksü de kalmadi, mecburen world class oyunculara büyük paralar harcamak zorundalar.Sane transferi bitmiş olduğu söyleniyor.Havertz ismi konuşuluyor.Havertzi bu sene ŞLde izledim, maçlari en güzel yerden izledi. Havertze kimse büyük paralar vermez.O paralari verdiğin oyuncu büyük maç alacak.Havertz işikta vermiyor.Salzburg, Haalandi 5 milyona almis 2019 Ocakta, Kasimda 100 milyon avro istiyorlar.Piyasada fiyatlar çok çabuk şişiyor.Havertzde 20 yaşinda, geçen sezon iyi sezon geçirdi diye 100den fazla istiyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Yaptığın yorumları çok beğeniyorum. Aynı kafadayız desem yeridir Bayern Ten Hag'ı kaçırmamalı. Az önce Tottenham konusunda Mourinho ile ilgili yorumunada katılıyorum modern futbola doğru yenilemiştir kendisini diye ümit ediyorum.

    Ne kadar katılırsın bilmem ama Pochettino ŞL finaline çıkarttı takımı evet ama ben şans+ lucas moura balı olduğunu düşünüyorum. Ha kötü bir teknik adam mı kesinlikle hayır gayette iyi ama mesela klopp'ta kovulmadan önce 7.sırada bitirmişti ancak klopp'un böyle bir teknik adam olucağını biliyordum. Pochettino'da transfersiz devam etti oda büyük başarı tabii ama ilk ligde batırdı mart ayından beri sonra ŞL final oynadı ancak kesinlikle haketmedi bence. Hem Manchester city eşleşmesi hem Ajax eşleşmesini şansla geçti desem yeridir.

    Kısacası Pochettino için şuan değerlendirirsek asla bir Klopp veya Guardiola seviyesi değil. Bir de Ten Hag'a bakıyorum oynattığı futbol,kazandırdığı oyuncular,avrupada ki başarısı çok heyecanlandırıyor beni. Kesinlikle Bayern,Ten Hag'a çökmeli.

    Ten Hag ile birlikte Bayern'in ŞL'yi kazanacağını düşünüyorum. Bir Alman takımının ŞL kazanması beni mutlu eder. Son yıllarda Alman takımlarının Avrupa'da durumu içler acısı. Bayern'in şl alması dışında başka bir hayalim daha var. Eğer biz Schalke olarak David Wagner ile birlikte şu namıdeğer kazma kadroyu geliştirirsek Avrupa Ligi'ni tekrar kazandığımızı görmek isterim.

    Hocaya olan güvenim tam. Şu kadroyla bunları yapıyorsa gelecek transferlerle neler yapar acaba :D. Önceki senelerden gelen gelir kaynağının büyük kısmını altyapıya aktarmamız güzel bir şey ancak ya başarısız olursak diye korkmuyor değilim. Çünkü elimizdeki oyuncuların çoğunu beleşe kaptırıyoruz.Nübel kalıcak diyorlar hayırlısı.

    Alıntıları Göster
    Cok tesekkurler.Bende sizin yorumlarinizi begenerek okuyorum.

    Pochettino konusunda bende ayni sekilde dusunuyorum.Senelerdir topcu gelistirmede iyi.Son,Kane gibi topculara seviye atlatti.lakin, takim gelistirmede yetersiz oldugunu dusunuyorum.Tottenham senelerdir ne uzadi, ne kisaldi.Ten hag hoca hem topcu hem takim gelistirebiliyor.Nagelsman hoca ayni sekilde.

    Munih, aklini kullansa SLyi son 3 senede rahat kazanirdi.Uli baskanin cimriligi, buna engel oldu.Transferde cok az guclendiler.Slde kadro kaliteleri yetmedi.insallah, Hainer baskanla bu degisir.

    Schalke, artik top talentlere de daha fazla para harcayacakmis.Schalke icin guzel bir haber.Bence, Schalke Rasenballu ornek almali.Sabit bir sistem oturtup, o sisteme gore her sene 2-3 tane direk 11 oynatacaklari genc alsalar, onlari gelistirerek
    kadro kalitelerini bayagi artirabilirler.Wagner hoca bunun icin dogru isim.Kenny, Matondo gibi topcular iyi gelisiyor.tabii, onlardan daha hazirlarini almalilar.

    Schalke bunu yapip, biraz istikrara sahip olarak, Reschke reisten daha fazla faydalanarak cok farkli noktalara gelebilir.Schalkenin altyapisi cok iyi.Nubel,Sane,Kehrer ve Goretza cikti son 5-6 senede.Mckennieyi de ekleyelim.her sene bir topcu.Schalke, top talent transferlerini cok az yaptigi icin altyapiya cok bagimli hale gelmisti.

    belirli bir sistemde yoktu.Kimi hoca 3-5-2 oynatti, kimi 4-2-3-1. Hepsinin oyun felsefesi farkliydi.bu da istikrarsizliga sebep oldu.

    Altyapi birde sans isi.bu yuzden, her sene altyapidan 1 topcu cikarma hedefleri varsa, ihtiyaca bagli her sene 2-3-4 top talent alip gelistirmeyi hedeflemeliler.Schalkedeki sorunlar belli.Cozumleri de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sportbild,Haalandin 30 milyonluk fesih bedeli oldugunu ve babasinin bizim tesisleri ziyaret ettigini soyluyordu.100 milyonu Katalan basini ortaya atti ilk olarak.ingilizlerde babasinin Arsenal tesislerini ziyaret ettigini soyluyor.Redbull futbol direktoru Rangnick reis, bu yuzden Haaland konusunda kafam rahat.Buyuk yetkilerle o goreve geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.