Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.663
Cevap
64
Favori
1.500.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekog

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

quote:

Avansımızı verdik yolumuza devam ediyoruz. Şimdi konuşan Madrid taraftarını fazla kaale almayın. Zira El Clasico'lardan sonra hepsi tekrer teker yok oluyor.

Berabere kalınca avansmı vermiş oluyorsunuz ?

Gayette top oynatmadılar kusra bakmada ortada uzay değil mahalle futbolu vardı Barça penetreleri beceremedi Sociedad 2-2'nin verdiği heycanla gelen topu uzaya yolladı son 15 dakika

Aziz dostum, Barça bugün mahalle futbolu oynadı, belki hep mahalle futbolu oynayacak, belki ligde garanti olan Real Madrid dışında hiçbir takımı yenemeyecek, belki küme düşecek, belki Erciyesspor ile hazırlık maçı oynayıp 3 yiyecek... Ama ManU Şampiyonlar Ligi'nde Barça'nın karşısına çıkarsa, Barça yine dalga geçip, gururunuzla oynayacak. İyi akşamlar.

Seni muhattap alanda kabahat 0-15 yaş arası Troll , yenilmek gururunla oynanmak oluyorsa geçen sene zaragozaya yenilen siz pek gurursunuz

Küme düşen Hercules'i unutmayalım.

Hani şu sizin apaçinin 5 atabildiği tek takım mı?

Ee biz atıyoruz nitekim.

Ligin son haftaları hiçbir iddası kalmamış takıma, hıhı evet, atıyosunuz.

2-0 yenildiğiniz takıma istediğimizi atarız sana ne?
    Edit: İmlâ.

Ben de bunu diyorum ya. Sadece bizim yenildiğimiz daha düşük seviyeli takımları yenin sizi, bizi yenemediğiniz için bununla yetinmeniz lazım tabi.

Kral Kupası'nı Sevilla almıştı pardon.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avansımızı verdik yolumuza devam ediyoruz. Şimdi konuşan Madrid taraftarını fazla kaale almayın. Zira El Clasico'lardan sonra hepsi tekrer teker yok oluyor.

Berabere kalınca avansmı vermiş oluyorsunuz ?

Gayette top oynatmadılar kusra bakmada ortada uzay değil mahalle futbolu vardı Barça penetreleri beceremedi Sociedad 2-2'nin verdiği heycanla gelen topu uzaya yolladı son 15 dakika

Aziz dostum, Barça bugün mahalle futbolu oynadı, belki hep mahalle futbolu oynayacak, belki ligde garanti olan Real Madrid dışında hiçbir takımı yenemeyecek, belki küme düşecek, belki Erciyesspor ile hazırlık maçı oynayıp 3 yiyecek... Ama ManU Şampiyonlar Ligi'nde Barça'nın karşısına çıkarsa, Barça yine dalga geçip, gururunuzla oynayacak. İyi akşamlar.

Seni muhattap alanda kabahat 0-15 yaş arası Troll , yenilmek gururunla oynanmak oluyorsa geçen sene zaragozaya yenilen siz pek gurursunuz

Küme düşen Hercules'i unutmayalım.

Hani şu sizin apaçinin 5 atabildiği tek takım mı?

Ee biz atıyoruz nitekim.

Ligin son haftaları hiçbir iddası kalmamış takıma, hıhı evet, atıyosunuz.

2-0 yenildiğiniz takıma istediğimizi atarız sana ne?
    Edit: İmlâ.

Ben de bunu diyorum ya. Sadece bizim yenildiğimiz daha düşük seviyeli takımları yenin sizi, bizi yenemediğiniz için bununla yetinmeniz lazım tabi.

Kral Kupası'nı Sevilla almıştı pardon.

Son 3 sezonda kaç maç yaptık, kaçını kazandınız acaba?

• Realmadrid bu sene şampiyon olacak gibi en beleş maçlarda bile 3-4 atacaklar diye düşünüyorum.Cidden iyi hırs yapmışlar ve aceyip bir açlıkları var şampiyonluğa.Hayvan gibi oynuyorlar.

Bizde de ciddi bir gevşeme var.Sanki dünya umurlarında değil.Son 5-6 maçını izledim hazırlık maçlarıda dahil hiç memnun değilim.Hırs felan yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Realmadrid bu sene şampiyon olacak gibi en beleş maçlarda bile 3-4 atacaklar diye düşünüyorum.Cidden iyi hırs yapmışlar ve aceyip bir açlıkları var şampiyonluğa.Hayvan gibi oynuyorlar.

Bizde de ciddi bir gevşeme var.Sanki dünya umurlarında değil.Son 5-6 maçını izledim hazırlık maçlarıda dahil hiç memnun değilim.Hırs felan yok gibi

Dostum daha önce yazdığımı senin için tekrar yazıyorum.

08/09 sezonunda Barcelona ilk maçı kaybetti, ikinci maç beraberlik... O sezon La Liga, Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası alındı.

10/11 sezonunda Barcelona ilk maçı kazandı, ikinci maç kaybetti... O sezon La Liga, İspanya Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası alındı.

11/12 sezonunda Barcelona ilk maçını kazandı, ikinci maç beraberlik... Ve bütün kupaları alacağız. Yani, herşey normal.

Relax. Herşey kontrol altında.

• Katalan!

Eğer şampiyon olamazsak hatırlatırım ama bu mesajını kaçmak yok
  • Alexis 2 ay yok beyler.
  • Milan maçını Star TV yine vermiyor kim izliyor bu Papatyam'ı anlamıyorum yine Araplara kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Alexis 2 ay yok beyler.

nolduki adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

Milan maçını Star TV yine vermiyor kim izliyor bu Papatyam'ı anlamıyorum yine Araplara kaldık

Papatyam olmasada star yine vermeyecekmiş.Dsmart ile anlaşması böyle salı dsmart çarşamba star verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Milan maçını Star TV yine vermiyor kim izliyor bu Papatyam'ı anlamıyorum yine Araplara kaldık

Papatyam olmasada star yine vermeyecekmiş.Dsmart ile anlaşması böyle salı dsmart çarşamba star verecek.

nerden geldi bu dsmart önceden ne güzel izliyorduk
    şansada barca'nın maçları hep salı oluyor

• quote:

Yeni digitürk aldık,birde şampiyonlar ligi için birde d-smart mı alacağız off ya
  • beyler yer var mı bu arada Barcelona'nın grup maçlarını bu sezon unutalım..
  • quote:

3 saat boyunca papatyam varmış :D bu kadaar papatyayı ne yapacak bunlar acaba

• Uydu kullananlar Barca - Milan maçını Rah-e Farda/Tandberg Service Frekans:11987H 02222 5/6'dan şifresiz olarak izleyebilirler
  • Rah-e Farda'nın da görüntü kalitesi iyi değil.Gürcü kanallarından her hangi biri veriyormu maçı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangoren

Uydu kullananlar Barca - Milan maçını Rah-e Farda/Tandberg Service Frekans:11987H 02222 5/6'dan şifresiz olarak izleyebilirler

sağol dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Uydu kullananlar Barca - Milan maçını Rah-e Farda/Tandberg Service Frekans:11987H 02222 5/6'dan şifresiz olarak izleyebilirler

sağol dostum.

Rica ederimŞifresiz sadece Rahe farda diğerleri şifreli..

• 2 fark atar mı barca
  • quote:

quote:

quote:

sağol dostum.

Verdiğin site güzelmiş teşekkürler

Türksat'dan 1TV (Georgian tv ) de veriyor maçı ama şifreli

• quote:

Orijinalden alıntı: The forgetten sands

quote:

quote:

quote:

sağol dostum.

Verdiğin site güzelmiş teşekkürler

Türksat'dan 1TV (Georgian tv ) de veriyor maçı ama şifreli

Şifresi nedir biss key girelim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.