Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (2213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.524
Cevap
64
Favori
1.486.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22112212221322142215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MDV kullanıcısına yanıt

    ben de baya düz oynar boş kale bekler diyordum da yanılttı

  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club
  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubAdam Craftontwitter
    “Thank you to the Barcelona fans telling me their club is living “rent free” inside my head. I presume lever 4 will trigger their ability to pay the rent.”
    https://twitter.com/AdamCrafton_/status/1554744660358320128

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 



    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubAdam Craftontwitter
    “The report is actually v balanced, contains a full explanation of the “virtuous circle” business model Barcelona are pursuing, the enduring attraction to players and why there are not many realistic alternatives to this summer’s approach https://t.co/mUOu3voIx7”
    https://twitter.com/AdamCrafton_/status/1554745312320839680

    Reis Barçanin mali durumu hakkinda da analiz yapmiş.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 

  • Bu dembele xavi ile top oynamayi öğrendi cidden, raphinha tam takım oyuncusu gibi duruyor daha leva da geldi goller çok kacirdi ama. Barça güçlü döndü epey bu yıl süper oyuncular var takımda şampiyonlar liginde en kötü çeyrek yapması lasim.

    O kadar orta saha defans felan alındı oyun çok daha iyi olacaktır bu yıl izlenir bu takım.

    Tek şu ansu fati ye bosa umut veriyorlar bence o çocuktan birşey olmaz sakatlık bitirmiş gibi vitamin lazim, sure fazla alamaz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Liga won't allow Barcelona to register their new signings (Lewa, Raphinha, Kounde, Kessie, Christensen) and contract renewals (Dembele, Roberto) until the club raises more funds and balances their books, per multiple reports.

    Dünyanın en kötü, en amatörce yönetilen kulübü Olaya bak şaka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubtariq panjatwitter
    “Reports tonight that La Liga has rejected Barca’s efforts to register its glut of new players. Laporta told us wage bill was currently at €551m and needed to be reduced, instead it has gone up. Assets sold haven’t been enough. More future income now on the block to sign players”
    https://twitter.com/tariqpanja/status/1555607146577936384


    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubtariq panjatwitter
    “Between 1929 - 2005 Barcelona won 17 leagues and one European Cup. The idea that relentless winning is a must and part of its historic DNA isn’t really the case. It’s a relatively new phenomenon. Ebbs and flow of football success is part of what makes the game interesting.”
    https://twitter.com/tariqpanja/status/1555231853661011968

    Tariq Panja, Laportayla röportaj yapmişti. Laporta maaş yüklerinin 551 milyon euro olduğunu söylemiş yeni transferler haricinde.


    Cidden bu Barça şaka gibi. 34 yaşindaki Lewandowskiyi aliyorsun, ulan gidip bir de 59 bin kişiyle imza töreni yapiyorsun. ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 


    Panjaya kazanmak DNAmizda var, Barça her zaman kazanmali demiş Laporta. Panja da 1929-2005 arasinda 17 lig ve 1 Avrupa kupan var kazanmak nasil DNAnda var diye lafi koymuş Laportaya.


    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 





  • 551 milyon euro maaş yükleri varmiş yeni transferler dişinda. Onlari da ekleyince 800ü bulur.


    Bu sene BLMnin yüzde 49.9u ve 25 yillik yayin gelirinin yüzde 25ini sattilar. Bakalim seneye neleri satacaklar FFPye uymak için? Ya da ondan sonraki sene?


    Küçülüp 3-4 sene oyuncu satişiyla borç ödemeye çalişacakti bunlar.

  • Barça president Laporta on Frenkie de Jong: “Frenkie’s our player and we want him to stay at Barcelona, he wants to stay too”. 🚨🇳🇱 #FCB


    “With him and his teammates, we have a very powerful midfield. He has offers, but we want him to stay”

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Dolaylı bir şekilde Messi övülmüş. Beğendim, aferin Kensholotto.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un clubColin Millartwitter
    “Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment. https://t.co/tCBQH64e3Z”
    https://twitter.com/Millar_Colin/status/1556554176699809793

    Holding kurup, kendi mallarini yüksek değerden almak ne demek? Bu resmen dolandiricilik ve kara para aklama. Bunlarin yayin geliri ve BLMyi satişlarinda kim bilir ne oyunlar döndü?


    Sözde goatu yerden ziplamayarak rövaşata golü atar, kendi elindeki medyaya bunun propagandasini yaptirir, tüm dünyada dalga konusu olur. Kulübü de holding kurup yüksek değerden kendi mallarini aliyor.▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 





  • Bunlar iflas etmeye karar verdi heralde. Lig oyuncuları kaydetmelerine izin vermezse seyret tantanayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 9 Ağustos 2022; 15:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt

    Hocam bunlar Sixth Street diye bir Amerikan firmasiyla ortak holding kurmuşlar. Kurduklari holdinge gelecek 25 yil yayin gelirinin yüzde 25ini yüksek değerden satmişlar. 150 milyonu kendileri koymuşlar. La Ligada para dişardan gelmedi diye bu parayi sermaye olarak kabul etmemiş. Üstüne de Barça 37.5 milyon vergi ödeyecekmiş.


    Ürün satişlari, forma satişlari bölümünü de şirketleştirip yüzde 49.9unu da socios firmasina yarisini sattilar, diğer yarisini da satacaklar. Oradan 100 milyon gelecek 4.lever dedikleri bu.


    Fakat 50 milyon fark var ve 37.5 milyon vergiyi de eklersek açik daha da büyüyor. Şimdi de Pique başta olmak üzere oyuncularina maaş indirimine gidin diyorlarmiş. Piquenin maaşini her sene azaltip farki gelecek senelere öteliyorlar. De Jonga 19 milyon sterlin borçlari var, maaşini bile ödememişler adamin. Netonun vs maaşini ödememişler adam alacaklarina karşilik bonservisini alip bedavaya gitti. Mingueza yine ayni şekilde. Braitwaithe alacaklarina karşilik bonservisini teklif etmişler, adam sözleşmem sürecindeki parami verin gideyim demiş. Geçene gün Barça taraftarina adami yuhalattirdilar.


    Laporta röportaj yaptiği Tariq Panjaya toplam maaşlarinin şu anda 551 milyon euro olduğunu söylemiş. Yeni transferler hariçmiş.


    Bu maaş yüküyle bunlarin bir şansi yok. Bizim maaş yükü 400dü, 50 milyon azaldi Marcelo, Bale, isconun gitmesinden sonra. Bu sene gelecek 25 senedeki yayin gelirinin yüzde 25ini ve BLM(ürün ve forma satişlari bölümü) yüzde 49.9unu sattilar. 2023-2024 sezonundaki sermaye ihtiyacini nasil karşilayacaklar? Mecburen diğer satilacak şeyleri de satip sonraki senede iflas açiklayacaklar.


    3-4 sene küçülüp La Masiaya odaklanip oyuncu satişlariyla borcu kapatsalar çok sağlikli olurdu Barça açindan fakat Laporta efendi şov yapmayi tercih etti.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Barça ile kafayı bozmuşsun.


    Acil tedaviye ihtiyacın var.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Vay anasını harbiden batmış bunlar o zaman. Teşekkür ederim bilgi için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tsubasamessi(yeni adıyla tsubasaronaldo) barcelona avukatları/muhasebe bölümünden daha çok barcelonanın mali durumuyla ilgileniyor.


    Kesin bunun messiyle kötü bi anısı oldu, 50 kere forumu bırakıyorum deyip burada farklı nickle takılmasının başka açıklaması yok. messi sevdiğin hatunu mu aldı elinden, korumalarından dayak mı yedin, imza istedin de vermedi mi


    Bi ara şey demişti hatta bu forum beni anlamıyor o yüzden gidiyorum ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 


    @Kenshin12




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 10 Ağustos 2022; 5:8:34 >
  • 🚨🚨| JUST IN: Christensen & Kessié may leave FC Barcelona as free agents, if they are not registered before Saturday. The club is concerned.
    @moillorens

    @samuelmarsden
    [🎖️]

    Dünyanın en amatörce yönetilen kulübü kesinlikle Barcelona. Tüm haklarını ona buna sattı. Absürt bonservis, maaşlar ile kadrosunu güçlendirdi. Eldeki çöpleri satamadı. Söylenene göre oyuncuların maaşları ödenmiyor. Anormal maaş alan topçular var. Başarı gelmez ise (büyük ihtimalle gelmeyecek) iflas açıklamaları sürpriz olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona, De Jong'a eski yönetimin ona verdiği kontratında suç unsurları bulunduğunu söyledi ve o sözleşmeyi iptal edip yenisini imzalamasını istedi.

    Olaya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Kessie zu Man Utd diyebilir miyiz? ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Mobbing yapıyorlar diye tek taraflı feshedip ManU'ya kaçsa FIFA seve seve ödetir tüm maaşını. Mallık bunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22112212221322142215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.