Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.736
Cevap
63
Favori
1.523.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

quote:

quote:

Çelişki derken? Yine konuyu farklı yerlere çekmek,akılları karıştırmak için bir hamle yapmışsın her zamanki gibi. Elinde sınırlı bir kadro var ve adam bunu sorun etmeden takımı genç takviyeleriyle yürütmeye çalışıyor. Sistem belli zaten Guardiola'ya işletmesi kalıyor ki bu adam Cruyff zamanından gelme. NEYİ DEĞİŞTİRECEK SİZCE? NE YAPMASINI BEKLİYORSUNUZ? KENDİSİ Mİ ÇIKIP OYNAYACAK? YEDEKTE KİM VARSA ONA GÖRE ÇİZER EDER KOYAR SAHAYA. SİZİN BİZİM ANLAYAMACAĞINIZ KADAR BİLGİLİ VE ZEKİ BU ADAM.

Mourinho takımları istediği kadar dolaşsın İnterde de Realde de gördük ki Barcelona karşısında korkuyor adam. Gitsin Chelsea'ye bence CL'de şöyle 10lu defansla Barcelona karşısında şansı tutarsa kupayı alır siz haklı olursunuz.

Mourinho iyi teknik direktör ama Madrid'e gelerek hata etti. Ezilmeye mahkum

Anlamıyorsun ki. Bir şey değiştirsin demiyoruz.
    Olmuş bir sistemin sadece başında durarak dünyanın en iyi teknik direktörü olunmaz. Anlamadım hala galiba.

Sistemin yürümesi ve gelişmesi de kendiliğinden mi oldu? Biblo gibi takımın başında duruyor sanki

Benim için 1 numara dediğim gibi Mourinho karşısında da başarılı oldu kabul etsenizde etmesinizde 4 yılda yaptıkları ister istemez klasmanda ilk 3'e sokar şuan kendisini.

Evet kendiliğinden oldu.
    Bu takıma Messi'yi, Iniesta'yı, Xavi'yi, Puyol'u o kazandırmadı.
    La Masia'yı o kurmadı.
    Total Futbol felsefesini o çıkarmadı.
    Sadece elleri cebinde maçları izledi. Onun yaptığı her maça bedava bilet, ötesini göremiyorum.

Ibrahimovic için dünyaları harcasın, sonra da 3 kuruşa geri yollasın.
    Pep'in başarısı budur işte.

Biz total futbolu o buldu demiyoruz ki Xavi,Iniesta,Puyol 10 senedir bu takımda başarısız dönemlerde oldu ta ki Ronaldinho-Eto'o-Messi 3'lüsü sırasıyla gelene kadar sonra absürt başarılar geldi. Rijkaard iyiki kovuldu böyle bir adam başımıza geldi. Ibra'yı yolladı bedavadan Cuenca,Tello,Thiago gibi yıldızları kazandırdı. Takımda sevmeyen yok adamı.

Eli cebinde 20 küsür kupa kazandırdı. Devam da edecektir yenilerse.

Tam bir matematik profesörusün eli cebinde 20 küsür kupa ha.... 3 senede girdiği bütün kupaları kazansa 18 kupa yapar kupa niyetine migrosdan aldığın bardak kupalarıda mı saydın ne yaptın

• 10 küsür olacak o klavye kaynaklı yanlış yazılma olmuş 13-15 kupa kazandı 4 yılda.

Üstteki mesajına güldüm.
  • quote:

10 küsür olacak o klavye kaynaklı yanlış yazılma olmuş 13-15 kupa kazandı 4 yılda.

Üstteki mesajına güldüm.

Ha şimdi suçlu klavye oldu dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Cruyff hiç bir zaman başarılı tablo karşısında öne çıkıp bu sistemin kendisinin eseri oldugunu söylemedi aksine Guardiola'nın harika hoca oldugunu başarısının asla tesadüf olmadıgını tarzı açıklamalarda bulundu hep Guardiola'yı övdü az araştırılırsa çok rahat bulunur demeçler,Real Madrid belli bir sistemi olmayan klüp yıldız isimler ile başarı gelicegini her zaman savunan kişiler tarafından yönetildigi için bu hale geldi altyapısına önem vermedi bunun cezalarını çekiyor yap boz gibi yıldız isimler ile takım kurarak her sezonu bozuk para gibi harcadı kesinlikle Barcelona bunun tam tersini yaptı,şuan uygulanan total futbol sisteminde Guardiola'nın payı yok diyen adamla futbol bile konuşmam devam etsinler Mourinho'culuk oynamaya klübü kendinden üstün gören bir adamla başarı gelmez.

Bu forumdaki Madrid taraftarları içinde en düzgün yorumları sen yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

10 küsür olacak o klavye kaynaklı yanlış yazılma olmuş 13-15 kupa kazandı 4 yılda.

Üstteki mesajına güldüm.

Yazdığın yorumların %98'i konuyla uzaktan yakından alakası olmayan,boş,çocukca,saçma sapan yorumlar daha kaliteli yorumunu görmedim daha fazla yazmıcam artık sana kusura bakma konuya abone oluyorsun kirleniyor sonra. 50 yazsam ne farkeder hata olmuş işte yazacak birşeyin yok onlarla ilgilenmeye devam et sen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Üstteki mesajına güldüm.

Yazdığın yorumların %98'i konuyla uzaktan yakından alakası olmayan,boş,çocukca,saçma sapan yorumlar daha kaliteli yorumunu görmedim daha fazla yazmıcam artık sana kusura bakma konuya abone oluyorsun kirleniyor sonra. 50 yazsam ne farkeder hata olmuş işte yazacak birşeyin yok onlarla ilgilenmeye devam et sen.
    ben adamın yorumuna cevap verdim geldin sen atladın
    Yazma o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 24 Şubat 2012; 23:10:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Guardiola kalmış gitmiş ne fark eder.Futblunu Guardiola'ya borçlu değilki barcelona.

Guardiola Mou'nun yarısı kadar teknik bilgiye sahip bir adam değil.Daha yapacağı değişikliği bilmeyen aciz bir adam.Şanslıki çok formda bir takıma denk geldi kaymağını oda yiyor doğal olarak.Bırakması bence aptallık.Başka bir takıma gidersede hem kendini hemde o takımı rezil eder.

Denemeside bedava hatta cebine para bile girerBelasını arıyor

Ben senle bu konuda aynı düşünceye sahibim.Guardiola ne yazıkki maçı okuyamıyor,maçın kaderini değiştirecek değişiklikleri yapamıyor.Mou' ile karşılaştırmam bile belki muo gelmiş geçmiş en iyi TD bile olabilir ciddiyim ama 1 gr sevmem Muo'yu hatta felaket nefret ederim.

Kadroda 16 kişi olduğu zamanları gördük. Yedekte Kaka,Lass,Higuain falan yok adam B takımda ilgilendiği adamları takviye yapıyor sizde oo Guardiola'ya bak diyorsunuz. Cuenca,Tello vs Zubizarreta mı çıkarttı bunları? Barcelona sistem takımıdır belli 4-3-3 yada 3-4-3 oynar maç içinde napacak 5-4-1 4-5-1 4-2-2 mi deneyecek sonra neden sistemi bozdunuz dersiniz. Ha iyi oynuyorsa takım formda kötü oynarsa teknik direktör kötü. Guardiola'yı takım ve taraftarların büyük çoğunluğu seviyor siz sevmesinizde olur. Sanki yerine gelecek adam Guardiola'dan iyi olacak. Mourinho'yu 1.ci görüyorsun ama her maç tokatlıyor Pep neyse..

Her maç tokatlıyor diye bir olay ben bilmiyorum.

Mou gittiği her farklı takımda kendisini ispatlamış bir adamdır.Guardioladanda aynı cesareti bekleriz. Porto,Chelsea,Inter gibi yıllardır görmedipi dallardaki başarıyı bu adam yakalattırdıysa kusura bakmayın bu adam dünyanın en büyüğüdür.

Ayrıca senin futbol bilgin 3-4-3 ve 4-3-3 den ibaret ise sen futbolu boşuna izliyorsun.

Futbol taktik oyunudur.oyundan çıkartıp onun yerine alacağın futbolcu bile önemlidir.Tabii siz guardiolada bunu David Villada çıksa Pique de çıksa gelen adam Keita olduğu için bilmezsiniz.Mou oyuncularına futbolcu kimliği kazandırır.Cahil olmayın ve siz bu yolda emin adımlarla ilerliyorsunuz.Burada barcelonaya kötü demedim buda yanlış anlaşılmasın.Guardiola barça ya birşey katmadı bunu idda ettim.Gördüğüm kadarıylada 1-2 istisna haricinde bile Barcelonalılarda aynı şeyi savunuyor.

Mou Koyar.

1+1 = 2

Fantazi yapmanın anlamı yok.

Mourinho'yu yermedim farkındaysan yaptığı işler ortada ama İspanya'da Guardiola karşısında ezildi. Cesur diyorsun ama genellikle 7-8 defans ve tekme tokat futbolu oynatıyor Barcelona karşısında. Barcelona'ya karşı koyamadığını inkar edemezsin. Buda Guardiola'yı, Mourinho'dan üstün yapıyor kariyeri ne kadar önemli olursa olsun 2 senedir hep altında kaldı. Guardiola'yı da suçlayamazsın oyuna müdahale konusunda.Klüp, Madrid gibi senede 5 transfer bile yapamıyor. Klübün maddi sıkıntısı teknik direktörün suçu değil. Yinede gençlerle harmanladığı kadro yürütüyor her kulvarı. Futbolcu yetiştiren ve futbol oynatan adam benim için 1 numaradır sevmezlerse de sevmesinler.

4-3-3 ve aldığı başarıları boş futbol olarak algılayorsan oda güzel cahil diyorsun bize ama

Her zamanki gibi kendiyle çelişmiş.
    Guardiola takıma müdahale etmiyor diyor ama takım kazanınca Guardiola Mourinho'dan iyi oluyor.
    Demek ki Guardiola'nın elindeki mal daha kaliteli. Bu Mourinho'dan daha iyi olduğu anlamına gelmedi, gelmemiş, gelmiyor, gelmez, gelmeyecek.
    O yüzden diyoruz Guardiola elinde dünyanın en iyi kadrosuyla değil de kendi başarılarıyla en iyi yapabileceği bir kadronun başına geçsin kolaysa.
    Inter'i 50 yıl sonra ŞL şampiyonu yapsın ki Mourinho'yla karşılaştırılacak kalitede bu adam diyelim.

Çelişki derken? Yine konuyu farklı yerlere çekmek,akılları karıştırmak için bir hamle yapmışsın her zamanki gibi. Elinde sınırlı bir kadro var ve adam bunu sorun etmeden takımı genç takviyeleriyle yürütmeye çalışıyor. Sistem belli zaten Guardiola'ya işletmesi kalıyor ki bu adam Cruyff zamanından gelme. NEYİ DEĞİŞTİRECEK SİZCE? NE YAPMASINI BEKLİYORSUNUZ? KENDİSİ Mİ ÇIKIP OYNAYACAK? YEDEKTE KİM VARSA ONA GÖRE ÇİZER EDER KOYAR SAHAYA. SİZİN BİZİM ANLAYAMACAĞINIZ KADAR BİLGİLİ VE ZEKİ BU ADAM.

Mourinho takımları istediği kadar dolaşsın İnterde de Realde de gördük ki Barcelona karşısında korkuyor adam. Gitsin Chelsea'ye bence CL'de şöyle 10lu defansla Barcelona karşısında şansı tutarsa kupayı alır siz haklı olursunuz.

Mourinho iyi teknik direktör ama Madrid'e gelerek hata etti. Ezilmeye mahkum

Barcelona kötü diye herhangi bir yazım olmadı göz var nizam var.Barcelonaya Rafael Benitezide getir Barcelona aynı futbolu oynamaya devam edecek.

Şu noktada Teknik direktörün müdahalesi bu takıma gerekmiyor zaten Guardiola şu ana kadar maçı kaderini değiştirmiş bir adamda olmamıştır hiçbir zaman

Ne zaman hayati bir karar verip maçı kazandırmıştır.Guardiolasız sür şu takımı sahaya barça yine şampiyonluğa oynamazsa ben futboldan anlamıyorum

Adamların sırrı yanında oynayan kişi daha adım atmadan nereye adım atacağını tahmin etmesi zaten.Bunun için rahat oynuyor adamlar çünkü oyunu okuyorlar.

Bunu yapanda Xavi önder zaten Barcelonada.

Barcelona bakın ısrarla başarısız demiyorum.Guardiola vasıfsız bir teknik direktör diyorum.

Guardiola Teknik direktörlük olarak Mou nun oturur elini öper anca.Fazlasınada cüret edemez.

Mou olmasa geçen yıl ne ispanya kupası olurdu nede bu yıl Lig olurdu.Şampiyonlar ligide görülecek hesaplar arasında.

Ben ortada bir ezilme göremiyorum geçen yıl ispanya kupasını alıp ligi vermişti bu yıl Ligi alıp ispanya kupasını verdi.

Hani bunun neresindedir ezilme ? bu muhabbetide tam olarak Cl den sonra yapalım.

Derbiyse kastınız ezmek durum dahada vahim demektir.Mou bu kadar korkutmuş gözünün barcelonanın.

Zira ben Fenerbahçeli biri olarak evimizde galatasaray'a 11 yıldır koyup onlarada evinde koyduğumuzun farkında olmama rağmen UEFA ve Super kupa müzemde göremiyorum.Bu büyüklüğü değil başarıyı temsil eder orası ayrı.Real'de dönüp arkasına bakacaksa kupa konusunda Barcelona Real Kupaya bakmadan orayı terkeder zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Şubat 2012; 23:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Cruyff hiç bir zaman başarılı tablo karşısında öne çıkıp bu sistemin kendisinin eseri oldugunu söylemedi aksine Guardiola'nın harika hoca oldugunu başarısının asla tesadüf olmadıgını tarzı açıklamalarda bulundu hep Guardiola'yı övdü az araştırılırsa çok rahat bulunur demeçler,Real Madrid belli bir sistemi olmayan klüp yıldız isimler ile başarı gelicegini her zaman savunan kişiler tarafından yönetildigi için bu hale geldi altyapısına önem vermedi bunun cezalarını çekiyor yap boz gibi yıldız isimler ile takım kurarak her sezonu bozuk para gibi harcadı kesinlikle Barcelona bunun tam tersini yaptı,şuan uygulanan total futbol sisteminde Guardiola'nın payı yok diyen adamla futbol bile konuşmam devam etsinler Mourinho'culuk oynamaya klübü kendinden üstün gören bir adamla başarı gelmez.

Bu forumdaki Madrid taraftarları içinde en düzgün yorumları sen yapıyorsun.

Hayır, Barça taraftarlarının en işine gelecek yorumları o yapıyor.
    Aynısını bir ara ben yaptığım da bana da dendi bunlar.
    Peh peh.

• Kadroda en çok katkıda bulunan takım 7 oyuncuyla Barcelona oldu. 3 oyuncu veren Real Madrid'i geçen Athletic Bilbao'dan ise 4 futbolcu çağrıldı.

Kale: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona)

Savunma: Sergio Ramos (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Jordi Alba (Valencia), Andoni Iraiola (Athletic Bilbao), Javi Martinez (Athletic Bilbao)

Orta saha: Xavi Hernandez (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Malaga), Cesc Fabregas (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Thiago Alcantara (Barcelona)

Forvet: David Silva (Manchester City), Roberto Soldado (Valencia), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Juan Mata (Chelsea), Jesus Navas (Sevilla), Alvaro Negredo (Sevilla), Iker Muniain (Athletic Bilbao)

2008 avrupa kupası ve 2010 dünya kupasını Barcelona olmasaydı alamazdık

not:İspanya milli takımını tutuyorum

• Milli takımın en çok gol atan oyuncusuda sakatlıktan çıkar çıkmaz takımdaki yerini alıcaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Kadroda en çok katkıda bulunan takım 7 oyuncuyla Barcelona oldu. 3 oyuncu veren Real Madrid'i geçen Athletic Bilbao'dan ise 4 futbolcu çağrıldı.

Kale: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona)

Savunma: Sergio Ramos (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Jordi Alba (Valencia), Andoni Iraiola (Athletic Bilbao), Javi Martinez (Athletic Bilbao)

Orta saha: Xavi Hernandez (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Malaga), Cesc Fabregas (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Thiago Alcantara (Barcelona)

Forvet: David Silva (Manchester City), Roberto Soldado (Valencia), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Juan Mata (Chelsea), Jesus Navas (Sevilla), Alvaro Negredo (Sevilla), Iker Muniain (Athletic Bilbao)

Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Casillas.
    3?

• quote:

quote:

Kadroda en çok katkıda bulunan takım 7 oyuncuyla Barcelona oldu. 3 oyuncu veren Real Madrid'i geçen Athletic Bilbao'dan ise 4 futbolcu çağrıldı.

3?

ben direk kopyala yapıştır yaptım valla sitede yanlış yazıyordur

• quote:

quote:

3?

Milli takım kaptanı casillası adamdan saymamıştır.kaptan bizden çıktı işlerine gelmiyo ya

• quote:

Yakında Catalonia resmen dünyada bağımsızlık kazanacak, İspanya hegomanyalığı da son bulacak. Zaten Barcelonalı oyuncuları çıkar vasat bir takım. Sadece Barcelona ve Catalonia gerçeği olacak.

• quote:

quote:

Yakında Catalonia resmen dünyada bağımsızlık kazanacak, İspanya hegomanyalığı da son bulacak. Zaten Barcelonalı oyuncuları çıkar vasat bir takım. Sadece Barcelona ve Catalonia gerçeği olacak.

hacı catalanlar sana muhtarlık mı vaat etti naptı bu katalan aşkı nerden geliyor

• quote:

quote:

quote:

hacı catalanlar sana muhtarlık mı vaat etti naptı bu katalan aşkı nerden geliyor

Asil ırk hayranıyım

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

Yakında Dünya Kupasında izleyeceğiz zaten

• JDaniels Geçen sene Finalde Robben'in 2 tane mutlak gol pozisyonunu kim kurtardı bir bak bakalımDefansta adam geçirmeyen Ramos Orta sahada oyunu paslarıyla yönlendiren Xabi Alonso'yu atlamışın Xavi ile İniesta bu seneki performanslarında düşüş var bunu 7 yaşındaki çocuk bile anlar Euro 2012 ne kadar etkili olurlar onu yazın görücegiz.
  • quote:

JDaniels Geçen sene Finalde Robben'in 2 tane mutlak gol pozisyonunu kim kurtardı bir bak bakalımDefansta adam geçirmeyen Ramos Orta sahada oyunu paslarıyla yönlendiren Xabi Alonso'yu atlamışın Xavi ile İniesta bu seneki performanslarında düşüş var bunu 7 yaşındaki çocuk bile anlar Euro 2012 ne kadar etkili olurlar onu yazın görücegiz.

Xavi'de büyük düşüş var ama Iniesta'da pek yok.
  • quote:

JDaniels Geçen sene Finalde Robben'in 2 tane mutlak gol pozisyonunu kim kurtardı bir bak bakalımDefansta adam geçirmeyen Ramos Orta sahada oyunu paslarıyla yönlendiren Xabi Alonso'yu atlamışın Xavi ile İniesta bu seneki performanslarında düşüş var bunu 7 yaşındaki çocuk bile anlar Euro 2012 ne kadar etkili olurlar onu yazın görücegiz.

Kendinizi kandırmaya devam. Katalanlar uluslararası turnuvalara girsin İspanya'yı harflerine ayırır. Barcelona sayesinde İspanya zirve yaptı.
  • Kendinle bu kadar çelişen insan varmıdır Catalonia bagımsız olucakmış ey güzel kardeşim geçmişte aynı ırk ayrımı siyasi talihsizlikler ülkemizde yaşandı burada zülüm gören insanları aynı şekilde savunuyorsan sana insan olarak büyük saygı duyarım ama spor yönünden herkez istedigi dili konuşmaya sahiptir ayrı bagımsızlık kurmak en büyük hakkıdır düşüncesine sahip olabilirsin ama aynı düşünceye kendi ülkende sahipmisin bunu merak ediyorum.Amacım siyasi,ırk konusuna girmek degil sadece senin düşüncelerini merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.