Şimdi Ara

FBI: Uzaylılar 8 bin inek kaçırıp parçaladı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

ne zaman anlıycaksınız? Uzayda bizden daha gelişmiş '' Canlı '' yok simdi bana diyceksiniz neremiz gelişmiş felan . İyiside vardır kötüsüde

Uzaylı diye bir şey yok illuminati uydurması saçmalığı . buna inanmak bile saçma. uzaylı diye birşey olsaydı emin olun Kuran-ı Kerim'de yazardı ...

Bana diyeceksiniz simdi uzaylılar daha gelişmiş felan . diyelim var oyle bir ihtimal oldu ( Diyelim ) bizden gelişmiş olmadıkları için buraya gelemezler

FBI: Uzaylılar 8 bin inek kaçırıp parçaladı.

yarın birgün uzaylılar çıkarsa kuranı reddedecek misin?
    hayır, ordan bir ayet bulup aha da yazıyordu diyeceksiniz.
    onun için geçiniz

eğer uzaylılar ortaya çıkarsa şahsım adıma söylüyorum gene inanmayacağımm

vay be
    gözünle gördüğün dokunduğun şeye inanmayacaksın
    ama varlığı hala kanıtlanamamış allaha inanmaya devam edeceksin
    bu beyin yıkamak değilde nedir dostlar?

not: bize ulaşabilen uzaylılar var ya da yok demiyorum(ki bu kadar büyük bir evrende -sınırsız değil- başka yaşam formları kesin var ama buraya gelebiliyorlarmı?) bir ihtimal olarak olması durumundan bahsediyorum

ben burada allaha inandığım ile ilgili birşey söylemedim ? neden islamiyetle ile ilgili böyle bir yafta çabasındasın anlamadım.

• ben zaten genel olarak konuşuyorum lafım sana değil
    ayrıca derdimiz islamiyetle değil bütün dinlerle
    islamiyetin özelliği en antipatik olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: immortalflower

Allah 8 çeşit varlık yarattıgını soylemiş (Kuran) bunlardan biride uzaylılar..Varlar yani ben inanıyorum. Ve bizden cok gelişmişler.

8 çeşidin hepsini yazabilir misin meraktan soruyorum.

Ve bu bilginin geçtiği kısmı da açıklarsan sevinirim.

8 türü bilmiyorum ama bazı yerlerde ilginç ifadeler var.

Sizin yaratılışınızda ve türetip-yaydığı canlılarda kesin bilgiyle inanan bir kavim için ayetler vardır. (Casiye Suresi, 4)

burada türetilip yayılanlardan bahsediyor. biz homo sapiensiz. zeki uzaylılarda humanoid. yani insansı. ya biz onlardan ya onlar bizden türetilmiş olabilir.

insan kelimesinden kastedilen de sadece homo sapiens değil humanoidler de olabilir. yani evrendeki zeki canlılar.

-----------

bir ikinci konu. nasa güneş etrafında dünya büyüklüğünde uzay gemileri kayda aldı.

konu ile ilgili binlerce video var internette. ufos around sun gibi aramalar yaparak bulabilirsiniz. güneşin sıcaklığından bahsetmeye gerek yok heralde. orada var olan bir nesne ancak yine ateştense ona dayanabilir. başka herhangi bir madde erir veya yanar.

şimdi kuranda hicr suresi 15/17 ye bakalım.

Cinleri de, daha önce, insan vücudunun gözeneklerinden geçebilen dumansız zehirli bir ateşten yarattık.

aslında birkaç şey daha var ama bu foruma artık pek takılmıyorum. konu ilgi çekici olduğu için şöyle bir uğradım. ondada bu kısa şeyler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 9 Eylül 2011; 23:14:02 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.