Şimdi Ara

FBI: Uzaylılar 8 bin inek kaçırıp parçaladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ineklerin etlerini de kesin türkiyeye satmışlardır.
  • Hızlılar ve gelişmiş zekaya sahiplermiş bi sayfanın yalancısıyım aklınızı karıstırmak istemem.
  • Biraz akıl olsaydı etinden sütünden faydalanırlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalflower

Hızlılar ve gelişmiş zekaya sahiplermiş bi sayfanın yalancısıyım aklınızı karıstırmak istemem.

vay canına sanırım o site uzaylılarla '' Kanka '' olmuş . herşeyi biliyor mubarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalflower

Allah 8 çeşit varlık yarattıgını soylemiş (Kuran) bunlardan biride uzaylılar..Varlar yani ben inanıyorum. Ve bizden cok gelişmişler.

8 çeşidin hepsini yazabilir misin meraktan soruyorum.

Ve bu bilginin geçtiği kısmı da açıklarsan sevinirim.
  • dogru kesin bişey diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

ne zaman anlıycaksınız? Uzayda bizden daha gelişmiş '' Canlı '' yok simdi bana diyceksiniz neremiz gelişmiş felan . İyiside vardır kötüsüde

Uzaylı diye bir şey yok illuminati uydurması saçmalığı . buna inanmak bile saçma. uzaylı diye birşey olsaydı emin olun Kuran-ı Kerim'de yazardı ...

Bana diyeceksiniz simdi uzaylılar daha gelişmiş felan . diyelim var oyle bir ihtimal oldu ( Diyelim ) bizden gelişmiş olmadıkları için buraya gelemezler

FBI: Uzaylılar 8 bin inek kaçırıp parçaladı.

The Universe

5 sezonluk bir belgesel

mutlaka izle

milyonlarca galaksi var bizim gibi ve tek olmamız bence mümkün değil

• quote:

ne zaman anlıycaksınız? Uzayda bizden daha gelişmiş '' Canlı '' yok simdi bana diyceksiniz neremiz gelişmiş felan . İyiside vardır kötüsüde

Uzaylı diye bir şey yok illuminati uydurması saçmalığı . buna inanmak bile saçma. uzaylı diye birşey olsaydı emin olun Kuran-ı Kerim'de yazardı ...

Bana diyeceksiniz simdi uzaylılar daha gelişmiş felan . diyelim var oyle bir ihtimal oldu ( Diyelim ) bizden gelişmiş olmadıkları için buraya gelemezler

yarın birgün uzaylılar çıkarsa kuranı reddedecek misin?
    hayır, ordan bir ayet bulup aha da yazıyordu diyeceksiniz.
    onun için geçiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

The Universe

5 sezonluk bir belgesel

mutlaka izle

milyonlarca galaksi var bizim gibi ve tek olmamız bence mümkün değil

İnsanımız ilkokulda öğrendikleri haricinden hiçbir şey bilmiyor.

• Yalancı köpekler radyasyonlu atıkları attılar doğaya hayvanlar öldü ondan sonra uzaylılar yaptı çok mu zeki lan bunlar aptal mı sanıyolar milleti adi herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 9 Eylül 2011; 15:18:56 >
  • Karınları Aç Nelli.
  • Belki uzayda kurban bayramı başlamıştır onun için çalmışlardır yada sütünü flan içmişlerdir
  • Masonların planlarından biri daha.. Senelerdir aklımmıza sokmaa çalıştıkları şey zaten ''kainatta yalnız değiliz'' yapma hologram ve ışık gösterileriyle ufolar getirecekler çoğu ahmak da inanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

onun için geçiniz

eğer uzaylılar ortaya çıkarsa şahsım adıma söylüyorum gene inanmayacağımm

• cin vardır onun dışındakiler palavradır.
    not:şeytanda cinlerdendir
    not2:meleklerde vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

Yalancı köpekler radyasyonlu atıkları attılar doğaya hayvanlar öldü ondan sonra uzaylılar yaptı çok mu zeki lan bunlar aptal mı sanıyolar milleti adi herifler.

Konudaki tek mantıklı yorum.
  • amma yemişlerdir onları haa ızgaralar haşlamalar kavurmalar ağızlarının tadını biliyor şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

onun için geçiniz

eğer uzaylılar ortaya çıkarsa şahsım adıma söylüyorum gene inanmayacağımm

vay be
    gözünle gördüğün dokunduğun şeye inanmayacaksın
    ama varlığı hala kanıtlanamamış allaha inanmaya devam edeceksin
    bu beyin yıkamak değilde nedir dostlar?

not: bize ulaşabilen uzaylılar var ya da yok demiyorum(ki bu kadar büyük bir evrende -sınırsız değil- başka yaşam formları kesin var ama buraya gelebiliyorlarmı?) bir ihtimal olarak olması durumundan bahsediyorum

• South Park S01E01
  • Kurban bayramında falan artış oluyormuymuş onu araştırmışlar mı?
    bu uzaylılar da müsliman çıkıyormu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.