Şimdi Ara

FB TV'de Galatasaray'ın Şampiyonluk Maçı Yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim maçın görüntüsü bile 3 dk. özet verilirken‚onların maçının 10 dk.´sı‚üstüne birde özel laptop reklamları veriliyor‚sonra ´´olası durumlara karşı kaydedilen maç kaseti yayına verilmiş´´ diye açıklama yapılıyor.

quote:

biz de kendimizi kandiriyoruz dünya külübüyüz diye falan filan ... amatörce yönetilen bir külübüz malesef

[size=1

• durun durun ben size yarın bi resim göstercem burda. o zaman görürsünüz siz.

Yapmıssa yapmıs ne olmus? Biz televizyon kurulusu değiliz. Biz ajans da değiliz. Televizyonculukta da cok iyiyiz mukemmeliz diye bir iddaa miz yok. Biz adımızdanda anlasılacagı gibi biz Fenerbahce SK'yüz. Bu konuda da sonuna kadar iddaa ediyoruz ki Türkiyenin en iyisiyiz..

Nedir bu galatasaraydan cektigimiz evet. Zamanında baslarına gelen uzuntulerin acıların kalıntıları duruyor belli ki, nereden hınçlarını alacaklarını bilemiyorlar.

LoL
    Goodbye my lover, goodbye my friend, you have been the one, you have been the one for me!
  • Selamlar ;

Fazla büyütmemek lazım, nede olsa HERYERDEYİZ.

Saygılarımla.

FB TV'de Galatasaray'ın Şampiyonluk Maçı Yayınlandı

İnanmayın Demiştik!
  • fb tv uefa kupasını kaldırdığımız maçıda versin yapıyorsan bir işi tam yap

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

Sacma sapan bir konu uzerinde konusun durun..
    Siz sanıyormusunuz ki ATV Show TV Star gibi kanallar ustune kayıt işini yapmıyor?

Yapmıssa yapmıs ne olmus? Biz televizyon kurulusu değiliz. Biz ajans da değiliz. Televizyonculukta da cok iyiyiz mukemmeliz diye bir iddaa miz yok. Biz adımızdanda anlasılacagı gibi biz Fenerbahce SK'yüz. Bu konuda da sonuna kadar iddaa ediyoruz ki Türkiyenin en iyisiyiz..

Nedir bu galatasaraydan cektigimiz evet. Zamanında baslarına gelen uzuntulerin acıların kalıntıları duruyor belli ki, nereden hınçlarını alacaklarını bilemiyorlar.

LoL

lol ulalacak haline lol muş sonra da sigara yakmışsın
    lol muş

bu arada hangi konuda en iyisiniz anlamadım da ?

•  FB TV'de Galatasaray'ın Şampiyonluk Maçı Yayınlandı

Fb yönetimi bunu para için yapmış olabilir mi?

Yok ya o kadarda değildir...

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • Uefa ve süper kupa finali maçlarımızıda görmek istiyoruz.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • hahahahaha
    rezalet

bide demiş biri fenerbahçe fobisi olan sanki bizleriz en çokta ona güldüm....
    ne fobi ne fobi korkulu rüya....

• arkadaslar bu olayda hıcbır kasıt sozkonusu degıl. ben fb tv de calısıorum.olay tamamen korkunc bı teasaduf le ıhmalkarlık ( gorev başında uyuyan eleman) sonucu olmuştur. herkes kafasına gore yorum yapıyor ozellıkle medya sektoruyle ılgısı olmayan arkadaslar . lutfen sagduyulu olun kısaca ozetlıyeyım.

gece ana kumanda da gorevlı arkadas filede fener programının yayını esnasında uyuya kalmıs. program yaklasık 60-70dk cıvarı , tamam ıhmalkarlık elbette var ve affedılmez ama ınsanoglu sonucta uyuyakalmıs .programların kaydedıldıgı kasetler160 dk cıvarı kayıt yapılan kasetlerdır ve her tv kanalında oldugu gıbı uzerıne tekrar tekrar kayıt yapılır. o kasetede once den gs nın son lıg macı kaydedılmıs cunku 4 buyuklerın tum macları ılerde lazım olucagı dusuncesıyle tamamıyla kaydedılıp arşıvlenıyor. program bıttıkten sonra jenerık ın son karesı donuk halde kalmıstır ardından 30 sn cıvarı sıyah doşenmıstır kasete ( standarttır her tv kanalında) tabı bu arada bu surede rejı ekıbının yayından gecıs yapması gerekır.arkadas uyuya kaldıgı ıcın boyle bı gecıs olmadı ve kasetde yer alan once lıg tv reklamları ardından macın goruntulerı fb tv ekranlarında yayınlanmıstır. tv de calısan tum personel (gslısı bjk lısı fb lısı ts lısı ve butun dıger takım taraftaları ) bu olaydan buyuk uzuntu duymustu.bız orda calısırken taraftar kımlıklerımızı bı tarafa bırakırız , işimizi en ii şekılde yaparız en kral fenerbahcelıden daha fenerbahcelı sekılde .bunun ıspatı fb tv nın klup televızyonculugundakı basarısıdır. ozellıkle genel mudurumuz İhsan Topaloğlu bole şeylere asla tavız vermeyen dısıplınlı ve son derece karakterlı bı ınsan dır. yayıncılık tarıhınde boyle hatalar hatta daha kotulerı yaşanmıştır. tabıkı bundan sonra herkesın daha dıkkatlı olucagı muhakkaktır ama şunuda unutmayın bugun dunyanın en buyuk yayın kuruluslarında bıle ınanılmaz seyler oluyor.

ozellıkle kasıt aramak cok cocukca ve holıganlıktan baska bısey dıyıldır. ben kendım adına ve fb tv personelı adına once fenerbahcelı kardeslerım den ardından butun fb tv ızleyıcelrınden ozur dılerım.
    [B]2015 Golf 7 1.4 Act Highline Dsg 150 hp / Kurşun Gri / DCC + Sürüş profili seçme / Sunroof / Double UU led / Ergo Active / Geri Görüş / Alarm / Yer Tas. Stepne[/B] + Remus Duplex Egzoz / Rieger Difüzör / Oettinger Spoiler / Rotary 18'' jant /VW Racing Yay / R line ön tampon / R line marşpiyel / R led stop / R Direksiyon / H&R Spacer / R Ayna kapakları + Ivır zıvır Stage III :)

• Bu Görüntüler Lig TV dende Değil Zannedersem GS TV den kaydedilmiş
    Zira Hatırlıyorum Maçtan Sonra saha içi kutlamaları falan durumlarında Yayınlanan VTR lerde falan hem GSTV logosu vardı
    art niyet düşünmüyorumda komik olmuş
    Dünyanın Her yerinde olabilir demiş Arkadaş Böyle Yayın Hataları
    Evet Dünyanın Her Yerinde Olabilir Ama Dünyanın Her yerinde de Dalga Geçilir Böyle Hatayla
    Komik bir olay Vesselam (İlgili kişinin işini Kaybetmesi Kötü olmuş o ayrı)

Orjinalden alıntı: ta4cmj

abi öldüm gülmekten bu ne ya

fenerbahçe o eli lavabona sokar diye bir laf vardı ama ana kumandadaki arkadaş elini yanlış yerlere atmış galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

quote:

Orjinalden alıntı: ta4cmj

abi öldüm gülmekten bu ne ya

fenerbahçe o eli lavabona sokar diye bir laf vardı ama ana kumandadaki arkadaş elini yanlış yerlere atmış galiba

hoheeeeheheeeee bunelan :)

Asaletin Bize Yeter

• Bu olay fener tarihine utanç sayfası olarak kazınmıştır.
    Ezeli rakibinin belgeli maskarası olmuştur.
    6-0
    7-0
    20:45
    vs. hepsi hikaye kalır bunun yanında.
    Benim takımım bu kadar küçük düşse, malzeme olsa inanın anında bırakırdım.

Orjinalden alıntı: 4000YTL_imiş_:)))

Bu olay fener tarihine utanç sayfası olarak kazınmıştır.
    Ezeli rakibinin belgeli maskarası olmuştur.
    6-0
    7-0
    20:45
    vs. hepsi hikaye kalır bunun yanında.
    Benim takımım bu kadar küçük düşse, malzeme olsa inanın anında bırakırdım.

ulan ne feykler gelmeye başladı.nicke bak.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • Bunlara ne diyecekseniz ? Photoshop filan değil walla ben kendi kameramla çektim.

Hadi bizim ki gece nöbetteyken oldu peki sizinkine ne demeli ? Hemde ŞAMPİYONLUK MAÇI nızı oynarken ? Siz kendi ekranınıza ne kadar sahip çıkıyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.