O değilde Fatih Terim ne sigara içmişti 4-0 dan sonra yedek kulübesi duman altı olmuştu
Onlar 6-0'a efsane deyip program yaparlar biz ise UEFA ve Süper Kupa'yı. Hani şu Fenerlilerin dalga geçip küçümsediği ama kendisinin çeyrek final dışında başarısı olmayan Avrupa Kupası. 12 yıl önce alınan Kupa çürümüş ama 10 yıl önce alınan sıradan bir lig galibiyeti hala kutlanıyor. Çok değil mayısta evinizde kupa kaldırdık Şampiyon Galatasaray yazdık duvarlara. Hadi onu geçtim. 10 kişiyle Erzuruma gömdük sizi daha neyin kafası bu Fenerbahçe?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Galatasaraylılar en güçlü dönemlerinde fenerbahçeye 6:0 yenildiklerini hiç bir zaman unutamayacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: NatroTech
O değilde Fatih Terim ne sigara içmişti 4-0 dan sonra yedek kulübesi duman altı olmuştu
Yanlışın var bildiğin küba prosuydu hele 6 :0 dan sonra kameralar iyice ona odaklanmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Devian
Bunlar maç sonrası sinirle söylenmiş sözler. Fenerbahçeliler her zaman futbolcularının arkasındadır değil mi ? Ama are you big player'ı unutma. Böyle şeyler oluyor hayatta tüm taraftara maletmemek lazım. Bende 6-0lık maçtan sonra 1 hafta dışarı çıkamadım utancımdan ama sonra unutuluyor anlık skorlar sonuçta. Lafını muhabbetini yaparsın ama ne bileyim her sene yıldönümü yapmak bence yakışmıyor koskoca Fenerbahçeye.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
quote:
Bunlar maç sonrası sinirle söylenmiş sözler. Fenerbahçeliler her zaman futbolcularının arkasındadır değil mi ? Ama are you big player'ı unutma. Böyle şeyler oluyor hayatta tüm taraftara maletmemek lazım. Bende 6-0lık maçtan sonra 1 hafta dışarı çıkamadım utancımdan ama sonra unutuluyor anlık skorlar sonuçta. Lafını muhabbetini yaparsın ama ne bileyim her sene yıldönümü yapmak bence yakışmıyor koskoca Fenerbahçeye.
pardon ben yanlış okudum... "Farzedelim ki Galatasaray 7 atmasın. Emin olun bu hiç bi Galatasaraylının umurunda olmaz. " lafını "Farzedelim ki Galatasaray 7 yesin." diye okudum yanlışlıkla bende "nasıl umrunuzda olmaz" tribi yaptım , pardon tekrardan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
quote:
pardon ben yanlış okudum... "Farzedelim ki Galatasaray 7 atmasın. Emin olun bu hiç bi Galatasaraylının umurunda olmaz. " lafını "Farzedelim ki Galatasaray 7 yesin." diye okudum yanlışlıkla bende "nasıl umrunuzda olmaz" tribi yaptım , pardon tekrardan
Sıkıntı değil ama tavsiyem skorlara sayılara çok takılmayın. Çok bilmişlik olarak anlama ama
Kendinizi yordugunuza değmez arkadaşlar biz aldigimiz kupalarla ovunuruz bunu bidaha yazalim sezonu kapatirkende açarkende birer tane kupa aldik Aziz beyde onun acisi var taraftari kullaniyor ha bide Uefa var ama onu gecelim agir gelir.
biz 2-3 sene sonra diyelim 6-0 7-0 yendik eminim ki her sene başlıklar açıp bunu kutlamıyacağız.bizim için başarı ölçüsü değil çünkü.fenerin hedefleri ile bizimkiler farklı.onların amaçları bizi yenmek eğe öyle olmasaydı her sene bunu kutlamazlardı.biz bjk'ı 6-0 yendik hiç görmemişler gibi kutlama yapıyomuyuz program ismi koyuyormuyuz.
sonuç:vizyon farkı.
quote:
Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange
quote:
Orijinalden alıntı: Jagaciak24
Vizyon farki. Bizde Feneri 7-0, 5-1 yendik ama kimse program yapmadi. Kimse üzerinde bile durmuyor, unutuldu gitti. Unutmadan, biz Kadiköyde , platformsuz bir ortamda, Fenerbahce marslariyla sulanan cimlerde karanlikta kupa almistik degil mi? 6 ay bile gecmedi ama unutuldu gitti.
7-0 dan değil görüntü görgü şahidi bile bulamazsın.
Galatasaray Fernerbahçeyi 7-0 yendim diye sevinip kendini avutacak bir takım değil. Galatasaray zamanın da Avrupa Futbol Medeniyetleri seviyesine ulaşıp UEFA kupasını almış ve kendini kısır Türkiye liginden kurtarmış üst düzey bir kulüptür. Fenerbahçe ise her Allah' ın günü Galatasarayı 6-0 yenmesiyle övünen, uluslararası bir kupası bulunmayan ve Türkiye içinde sıkışıp kalmış sıradan bir lig takımıdır. Bu gerçeği Fenerbahçe taraftarları dışında bütün dünya kabul etmiştir. Dünyanın her hangi bir yerinde Türkiye dediğiniz de, insanların ilk söylediği şey Galatasaray, Galatasaray, Galatasaray
Adam askerden kaçmış şike den çete kurmaktan hapis cezası kesinleşmiş sadece basit bir onama bekleniyor, insanlar böyle onursuz gurursuz bi adamı protesto etmek yerine hala ergenlik dönemi tartışmalarındalar. Böyle başkan bizim takımda olsa yemin ederim utancımdan takımı bırakırım 9 0 yense fener bu kadar koymaz adama.
Galatasaray Feneri 7-0 Yenmiş , bunu ntvspor bile ispatlıyor , gösteriyor derbi günleri ama inanın hiç umrumda bile değil. Beşiktaşa 6 attık 97'de , birgün bile bunu söz konusu etmedim herhangi bi yerde. Vizyon meselesi diyorsunuz ya , aynen öyle.
Yahu gülün geçin nesine takıldınız bunun? Güzel şeyler bunlar. Rakibi kızdırmak ki helede ezeli rakip ise çok daha iyidir. Ama bunu resmi yollardan yapmak biraz abesle iştigal oluyor onda hemfikirim.
Barcelona 6-1 yendiği Real Madrid ile hala dalgasını geçer. Ama başka takıma attığı 7 tane golü takan olmaz. Ezeli rekabette bu süreç doğaldır. Ha gereğinden fazla uzatılmasının sebebi daha yeni bir olay gibi gözükmesidir. Çünkü UEFA Kupası bile henüz bu ülke için yeni sayılır.
Bunların taraftarlar arasından kalması gerekir. Kulüpler resmi yayın organlarından taraftar geyiği çevirirse saçmalamış olur.
Bende 6 kasımda 6. sırada olmalarını falan kutluyorlar zannetmiştim, meğer hala yıllar önceki galibiyeti kutluyorlarmış, şaşırdım duyunca..
Vizyon meselesi diyorum ve gidiyorum.
Ben mi yanlis hatirliyorum yoksa gecen sene kupayi Sukru Saracoglu'nda kaldirmadik mi?
işte bütün bu olanların hepsi tek bir sonuca çıkıyor. '' büyük takım olmak böyle birşey.. ''
Twitterda görmüştüm
quote:
6 kasım muhabbetine girmeyi pek sevmem kardeş mesele ne biliyomusun,mesele 6 atmak değil mesele kadıköyde kupayı kaldırmak #SahasındaKupaKaldırdığımınÇocukları Dünyanın en güzel küfürsüz hakareti alınmaca yok
kimse konuşmadı üstünde durmadı ama doğru mu samet videosuna bakın. adam gs ye orada bile laf çarpmaya çalışıyor. böyle başkanı olan bir klupten ne beklersin ki. her konuşmasında sadece gs ye laf sokmaya çalışan şikeci bir başkan.
bütün konuşmalarını inceleyin. hepsinde istisnasız ya gs nin adı geçiyordur. ya da ima ediliyordur