Şimdi Ara

FB TS İLE BERABERE KALIR FARK 8 OLUR VE.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

quote:

Lig maçları için önceden tahmin yapmak zor. O gün sahada kim daha çok mücadele edip daha çok istiyorsa puan alıyor. Bir de ligi erken bitirtmezler. Galatasaray transferleriyle hem iç hem dış sahada tribünleri doldurur, maç izlenen mekanlar full çeker. Diğer takımları da yarışın içinde tutup daha fazla para kazanmak istenecek. Akhisar maçtan 1 milyon lira hasılat elde etti deniyor. 10 milyon euroluk bir takım bir maçtan 1 milyon tl kaldırıyor. 100 tl den bilet satıp 10.000 kişi doldursanız stada, ki pek çok stadta bu mümkün bir milyon ediyor. Pasta büyük. Ligin erken bitmemesi için her türlü dümen yapılacak.

Lig erken bitsede biletler yine satış yapar hocam bu futbolcuları izlemeye herkes gider bende katılıyorum geçen yıl yaptılar 9 puan farka getirdiler bu yıl olası puan kayıplarında bakalım çıkartcaklarmı tekrar

Bizim maçlarda artık ne olursa olsun stadlar, mekanlar full çeker. Ancak maksat rakiplerin maçlarını da doldurmak o yüzden ligi kopartmazlar erken diyorum. Biz ligi kopartırsak diğer takımların maçları boş kalır.

Hocam tekrar yazıyorum puan farkı 10 olsada 15 olsada deplasman yada içeride oynancak maçlarda statlar full çeker Drogba gibi yıldız bir isimden bahsediyoruz heleki dünkü maçta maça girip Sneijder'i şahlandırmasıyla lig kopsada insanlar bu futbolcuları izlemeye gider skor ne olursa olsun.Bu aslında çok iyi bişey anadolu klüplerinin geliri artıyor ve oyuncu kalitesini artırırlar ligede biraz kalite gelir 11 savunmazlar

• bunun garantisi yok
  • Kalan 12 Maçımızın 7 si içerde, EsEs ve Fener deplasmanlarını çıkartırsak kalan 3 deplasman rahat puan alabileceğimiz deplasmanlar.. CL maçları 3-4 haftada bir Avrupa maçları 2 Haftada bir veek olarak Fenerin ZTK maçları var. TS BJK Antalya Gençler maçı Fener için zrlu deplasmanlar. Bence burda rakibimiz genel beklentiler daha az olduğu, kafaları rahat olduğu için Beşiktaştır.
  • Cuma oynayıp biz kazandıysak FBde BJKde bu hafta kazanır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lig maçları için önceden tahmin yapmak zor. O gün sahada kim daha çok mücadele edip daha çok istiyorsa puan alıyor. Bir de ligi erken bitirtmezler. Galatasaray transferleriyle hem iç hem dış sahada tribünleri doldurur, maç izlenen mekanlar full çeker. Diğer takımları da yarışın içinde tutup daha fazla para kazanmak istenecek. Akhisar maçtan 1 milyon lira hasılat elde etti deniyor. 10 milyon euroluk bir takım bir maçtan 1 milyon tl kaldırıyor. 100 tl den bilet satıp 10.000 kişi doldursanız stada, ki pek çok stadta bu mümkün bir milyon ediyor. Pasta büyük. Ligin erken bitmemesi için her türlü dümen yapılacak.

Lig erken bitsede biletler yine satış yapar hocam bu futbolcuları izlemeye herkes gider bende katılıyorum geçen yıl yaptılar 9 puan farka getirdiler bu yıl olası puan kayıplarında bakalım çıkartcaklarmı tekrar

Bizim maçlarda artık ne olursa olsun stadlar, mekanlar full çeker. Ancak maksat rakiplerin maçlarını da doldurmak o yüzden ligi kopartmazlar erken diyorum. Biz ligi kopartırsak diğer takımların maçları boş kalır.

Hocam tekrar yazıyorum puan farkı 10 olsada 15 olsada deplasman yada içeride oynancak maçlarda statlar full çeker Drogba gibi yıldız bir isimden bahsediyoruz heleki dünkü maçta maça girip Sneijder'i şahlandırmasıyla lig kopsada insanlar bu futbolcuları izlemeye gider skor ne olursa olsun.Bu aslında çok iyi bişey anadolu klüplerinin geliri artıyor ve oyuncu kalitesini artırırlar ligede biraz kalite gelir 11 savunmazlar

Tamam da sen yazdığımı okumuyorsun. Düşün ki restoran sahibisin. GS maçlarında mekan doluyor para kazanıyorsun. Ancak puan farkı olmuş 15, fb, bjk, ts taraftarı şampiyonluktan ümit kesmiş. Haftada 4 gün maç var, 1 gün full çekiyorsun 3 gün zayıf. Ya da akhisar başkanısın atıyorum. Gs maçında voliyi vurmuşsun 90 tl den bilet satmışsın. Şampiyonluktan kopan takımla olan maçında 20 tl lik biletlerin elde kalmış. ben bu durumdan bahsediyorum. Bizim maçlar sezon sonuna kadar zaten kapalı gişe olur. maksat diğer takımların maçlarını da doldurmak. O yüzden bundan sonraki maçlara dikkat edin. Bakın ne dümenler dönecek.

• ne saçma konular bırakın geçsin şu maç onun üzerine konuşalım dediğin gibi olmazsa yarın gel burda kem küm çek birde.
  • Beşiktaş yenemez ama açıkçası Antalya ne kadar rakibimiz ise Beşiktaş'ta o kadar düşünüyorum o yüzden pek önemli değil bence büyük konuşuyor gibi olmasın ama durum ortada

Fener ise yener her Trabzon maçında olduğu gibi bizimle psikolojik olarak yarışabilecek tek takım ama zor durumdalar pek önemsenecek durumda değiller gibi, bizim tek rakibimiz biziz bu sene saçmalamazsak şampiyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlikoProtein

Aykut Kocaman a güvenin beyler deplasmana gidiyo gol atmak istemez

geçen seneki ts maçından önce de böyle ötüyordunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

quote:

[simage][/simage]http://c1302.hizliresim.com/16/j/k5mwd.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

quote:

quote:

sen sus çocuk

• quote:

quote:

quote:

FB TS İLE BERABERE KALIR FARK 8 OLUR VE..

FB TS İLE BERABERE KALIR FARK 8 OLUR VE..

EDIT: Resim

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen sus çocuk

Çocuk? Profilim açık koç, gir bak. Gerçek hesabıyla yazamıyor bunları tabi.

• maçın hakkı beraberlik olur. ipler fenerin elinde oynarsa kazanır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen sus çocuk

o halde çocuk gibi davranmayı bırak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen sus çocuk

Sen önce buraya gelip milleti provake etmeyi bırak. Sonra diyorsunuz "Galatasaraylılar hep bizim bölümde yeağ!" siz bizim bölümden çıkıyor musunuz? (Lafım tüm Fenerbahçeliler'e değil)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen sus çocuk

Sen önce buraya gelip milleti provake etmeyi bırak. Sonra diyorsunuz "Galatasaraylılar hep bizim bölümde yeağ!" siz bizim bölümden çıkıyor musunuz? (Lafım tüm Fenerbahçeliler'e değil)

sizin yaptıklarınızın yanında benimki ne ki

• aksamki oyundan sonra ara sira durduran olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonspor kupa kupa fener fener diye ortada dolanıyor da, geçen sezon kendi elleriyle kupayı veriyorlardı Fenerbahçe'ye.

Fenerbahçe, kimseyle oynarken rahat olmadığı kadar Trabzonspor maçlarında rahattı, yalan mı ? Hatta Trabzonspor, Galatasaray'a yatacak dediler, Galatasaray'dan 2 puan aldılar, Fenerbahçe maçlarını da hiçbir şey yapmadan kaybettiler.

Demek istediğim, sahaya füze atmak, küfür etmek akılsızlıktır, bunun yerine adam akıllı top oynamak -sadece top oynamak- için sahaya çıksınlar da Fenerbahçe'nin puan alıp, önlerine taş koysunlar, intikam öyle alınır, barbarlıkla değil.

Ben sanmıyorum yarın Fenerbahçe'nin puan bırakacağını, bakalım göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Fenerbahçe bu akşam 2-1 gibi bir skorla yenilebilir. Bjk umarım en iyi ihtimal berabere kalır.

Maç yarın akşamda aynı düşüncedeyim gene deplasman gene puan kaybı olacak.

Pardon hocam ben bu akşam diye biliyordum. Trabzon yeni teknik direktörle beraber farklı bir oyun anlayışıyla sahaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Trabzonu hep sevmişimdir ama bu Sadri Şener geldikten sonra çok saçmaladılar. İyi oynamaya başlasalar bende sevinicem

Trabzon şu sıralar ciddi bir düşüşte iyi transferler yapmak zorundalar. Hem bizim hem kendi açılarından.

Bu arada BJK berabere kaldı. Sıra Fener'de

• Berabere kalır demiş la. Hiç mi ligi takip etmiyorsunuz anasını satayım? Yeniliriz biz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.