Şimdi Ara

FB- Kayseri Maçını İzleyenler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Onu bunu bilmem de fener yine son dk. da yendi... bu yüzden deli oluyorum

yanılmıyorsam kupa maçıydı ve gs bize dk. 92 de gol aymıştı. hakikaten deli edici bir durum. ama atınca zevkli oluyor

Ne Maçtı Be O :D
    Kart Görmeyen Oyuncu Yoktu
  • Sonuç
  • Ülkemizde hakemler üzerinde okadar baskı oluşturuyorki, baskı altındaki hakemleriimiz görevlerini sahada en iyi yapan kişiler maç sonu görüntülerle hakemleri yerden yere vuruyorlar yazık dört yorumcu dahi pozisyon hakında oynata oynata karara varamazken hakemleri suçlu buluyorlar ve agır itamlarda bulunuyorlar. takımlar kaybedince hakem şöle böyle yaktı bizi falan gibi sızlanacaklarına kaybetmeyi hazmetsinler. faturayı hakemlere yıkmaasınlar. yoksa amatörlükten kurtulamazlar.
  • avrupada fenerbahçeyi destekleyelim diyosunuz..iyi hoş ama galatasaray'ın uefa kupasını aldığı zamanları unutmadık..evine GS bayrağı astı diye evine silahla giren fenerlileride unutmadık..daha neler oldu hepsi hafızamızda halen..bu yüzden fenerbahçeyi avrupada asla desteklemem..beşiktaş olsun diğer TÜRK kulüpleri olsun desteklerim..işte bu nedenlerden dolayı FORZA CHELSEA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nuR^^

Soda...

Birde benden içsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Türk takımıymış peh.11 kişiden 3 ü Türk.Niye destekleyeyim ki?

Lebron James'i neden destekliyor yada hayranlık duyuyorsun? Türk mü o da yoksa?

Yada imzandaki fotoğrafında neden Amerikan Arabesk ezgilerinde girilen triplerdesin? Yoksa Türk folklorüne has bir durum mu o hareket?

---

Her konuda ırkçılık yapmayın!

Bu spor! Sporun dili, dini, ırkı olmaz! Evrenseldir!

Avrupanın en büyük takımları adeta birleşmiş milletler gibi! Ama Barcelona şampiyon olunca kupa Ispanyaya, Porto şampiyon olunca Portekize yada Manchester United şampiyon olunca ingiltereye gidiyor..

---

Fenerbahçe bir TÜRK TAKIMIDIR. Oyuncularının yabancı olması, Avrupada kazandığı başarıların Türkiye hanesine yazılmasına engel değildir.

Bu arada konuyu açan arkadaşa bol bol soda içmesini öneriyorum. İyi gelir.

CatSk 10 Gün Sokağa Çıkma Yada Dh Girme Çok Feci Lafı Yapıştırdı ( Koydu.Gif )

• quote:

Orjinalden alıntı: SpeeDHunteR

Bi kere o penaltı olan pozisyonu çokda haklı değildi doğrudur.Ama o kadar penaltımızda verilmedi.

quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

VeriLmeyen tonca penaLtımıza sayın..

Bu Nasıl bi zihniyettir yaa bu nasıl bir futbol anlayışıdır böyle şey görülmüş mü? Hakem diğer maçlarda hata yapmış olablir bu maçtada hata yapmış olabilir fakat ''verilmeyen penaltılarımıza sayılsın" ne demek yaaa ben ömrümde hayatımda sizin gibi gerici futbol anlayışına sahip insanlar görmedim yaa yazıktır ayıptır yahuu...Penaltı varsa verilir yoksa verilmezz siz nasıl verilmeyenlere sayılır diyosunuz...Size tavsiyem bundan sonra futbolla ilişkinizi kesin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Türk takımıymış peh.11 kişiden 3 ü Türk.Niye destekleyeyim ki?

Lebron James'i neden destekliyor yada hayranlık duyuyorsun? Türk mü o da yoksa?

Yada imzandaki fotoğrafında neden Amerikan Arabesk ezgilerinde girilen triplerdesin? Yoksa Türk folklorüne has bir durum mu o hareket?

---

Her konuda ırkçılık yapmayın!

Bu spor! Sporun dili, dini, ırkı olmaz! Evrenseldir!

Avrupanın en büyük takımları adeta birleşmiş milletler gibi! Ama Barcelona şampiyon olunca kupa Ispanyaya, Porto şampiyon olunca Portekize yada Manchester United şampiyon olunca ingiltereye gidiyor..

---

Fenerbahçe bir TÜRK TAKIMIDIR. Oyuncularının yabancı olması, Avrupada kazandığı başarıların Türkiye hanesine yazılmasına engel değildir.

Bu arada konuyu açan arkadaşa bol bol soda içmesini öneriyorum. İyi gelir.

Bir insanı desteklemem için Türk mü olması gerekir?Ben sadece Türkleri destekliyorum deseydim Chelsea'yi desteklemezdim.Yani şöyle diyeyim, çoğu yabancı diye illa onu desteklemem demiyorum, çoğu yabancı olduğu için türk takımı olarak görmem onu.Ama takımı seversem tutabilirim.Anladın mı?

Arkadaşım mantıklı sorular sorulunca cevap bıle veremıyosun mısal usttekı cumlelerde ne yazdıgını tam olarak cozemedım bıle...

Fakat lafa gelınce cok yabancısı var vs.vs.

Geçin bunları onumuzdekı sezon takımın yabancı hakkını sonuna kadar kullanınca gorurum senı

• 2 sezon da bir tane penaltısı çalınan bir takım Fenerbahçe ..
  • Bir Galatasaraylıyım Avrupa'da tabiki Fenerbahçe'yi tutuyorum,ancak penaltı penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyon.
    2 top oyundaysa ne olursa olsun oyun durar,isterse kaleciyle karşı karşıya kalsın adam.
    Son pozisyonda ayak 3-4 cm daha ileride duruyor,tartışılıcak bir pozisyon.
    Fener bu maçdan 3 puanı hakketmedi bence..
  • maçı izlemedim ama fenerbahçenin kazanmasına sevindim

bir Galatasaray'lı olarak, Chealsea maçından önce son dakikada gelen bu galibiyetin Fenerbahçe'li oyunculara moral vereceğini düşünüyorum

Avrupa'da başarılar FB
  • size yapılınca hoşunuza gidiyor ama böyle hatalı sayılı maçımız var onlardada hemen hakemi aldık oluyor..doğru hatta anderletch,inter,psv,cska,sevilla,chelsea maçlarınında hakemlerini aldıkbırakın allah aşkına bu ülkede şampiyonluğu bu kadar hak eden tek takım elindeki imkanları en iyi kullandığı için sivastır geriside feneri taşlamasın artık biraz saygı duyulsun bu ülkede hakem hataları hep lehimize olmuyor olduğu zamanda tepkisiz kalmayı öğrenin biraz çünkü sıkça olmuyor
  • @madenci
    Ben niye kendimi avutayım ki?
    Benim takımım Chelsea'yi ilk maçta yenmiş
    Avrupadaki yoluna da başarılı bi şekilde devam ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

CHELSEA FC

Çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler Stamford Bridge de Feneri devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.

GÖRÜRSÜN o çocukların gelin olduğu günü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

@madenci
    Ben niye kendimi avutayım ki?
    Benim takımım Chelsea'yi ilk maçta yenmiş
    Avrupadaki yoluna da başarılı bi şekilde devam ediyor...

tamam da beşiktaş fener'e 8-0 yenilmemişki şimdi bu liverpool maçının fotoğrafını koymandaki mantık ne? hem chelsea feneri elerse sen yine bu fotoğrafı ekleyip "işte siz 8-0 yenildiniz. biz o kadar fark yemedik" gibi şeyler yazıp kendini avutacaksın. yanlış mıyım?
  • Bir Avrupa maçında Türk bayrağını dalgalandıran takıma değil de, ezeli düşmanımız ingilizlere destek verenlere yazıklar olsun.

Bu kadar çok mu yozlaştınız?

Adamlar Fenerbahçe'nin karşısına dev haçlı formalarla çıkıyor.
    Neden mi?
    Çünkü Fenerbahçe Türk takımı ve hepsinin kuyruk acısı var Türklerden...

Peki sizin Türklüğü Avrupa'da yücelten takımı değil de yabancı takımı desteklemenizin nasıl bir mantığı var?
    Ben söyliyeyim:
    Ne yazık ki kendi dinine, diline, milletine, tarihine, örf-adetlerine yabancı bırakılmış
    ya da ısrarla yabancı kalmış insanlar, AŞAĞILIK KOMPLEKSİNİN etkisiyle böyle konuşmaktadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

imzalarına Chelsea logosunu koyanların sonu bu resimlerden farklı olmayacaklardır
    Kendi takımlarından istediklerini alamayanlar Fenerbahçenin rakipleriyle kendilerini avutmaya devam etsinler

FB- Kayseri Maçını İzleyenler...

Saygılar

Yeri geldi İtalyan, yeri geldi Alman, yeri geldi İngiliz olanlar mı şimdi destek istiyor?

• Her fener maçından sonra aynı muhabbet ya yeter artık fenerin büyüklüğü sizi neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum fener şu anda tsl de en iyi takım hatta çok çok üstünde bir takım fenere helal olsun avrupada başarılar
  • @bLack §hadow§
    Koyduğun resimdeki takım
    o sene Türkiye 1. si olarak Şampiyonlar ligine gitti
    O sıralama varken GS ve BJK çoktaan elenmişti Şampiyonlar Liginden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

ı love you chelsea

Hep destek Tam destek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.