Şimdi Ara

FB- Kayseri Maçını İzleyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adama gelmiş fb şimdi türk takımı mı diyo? gs uefa yı aldığında tam kadro türktü demi.değildi teknik direktörden futbolculara kadar çingeneydi.
  • bu maç yüzünden yapılan saygısızlığı, insan olamama örneğini haklı görüyorsanız, sene başından beri gs ye verilen haksız penaltılarada bir şey diyin bakalım. her maçta penaltı oh ne ala memleket.

ayrıca spor bölümüne yallah bakayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Türk takımıymış peh.11 kişiden 3 ü Türk.Niye destekleyeyim ki?

Lebron James'i neden destekliyor yada hayranlık duyuyorsun? Türk mü o da yoksa?

Yada imzandaki fotoğrafında neden Amerikan Arabesk ezgilerinde girilen triplerdesin? Yoksa Türk folklorüne has bir durum mu o hareket?

---

Her konuda ırkçılık yapmayın!

Bu spor! Sporun dili, dini, ırkı olmaz! Evrenseldir!

Avrupanın en büyük takımları adeta birleşmiş milletler gibi! Ama Barcelona şampiyon olunca kupa Ispanyaya, Porto şampiyon olunca Portekize yada Manchester United şampiyon olunca ingiltereye gidiyor..

---

Fenerbahçe bir TÜRK TAKIMIDIR. Oyuncularının yabancı olması, Avrupada kazandığı başarıların Türkiye hanesine yazılmasına engel değildir.

Bu arada konuyu açan arkadaşa bol bol soda içmesini öneriyorum. İyi gelir.

Bir insanı desteklemem için Türk mü olması gerekir?Ben sadece Türkleri destekliyorum deseydim Chelsea'yi desteklemezdim.Yani şöyle diyeyim, çoğu yabancı diye illa onu desteklemem demiyorum, çoğu yabancı olduğu için türk takımı olarak görmem onu.Ama takımı seversem tutabilirim.Anladın mı?

• peki kayserinin golü? bariz dışarıdan çevirdi adam...
  • Ya şu avrupada Türk takımlarını destekleme olayını bi aşalım artık.Takım tutmak özgürlük işidir.Klupler bağımsızdır milli mesele değildir.Haberlerde gördüğüm bir ingiliz chelsea'ye sevmediği için fb formasıyla maça gelmiş.Bunda ne var kiFutbol ölüm kalım meselesi değildir,ondan önemli HİÇ değildir!
  • Onu bunu bilmem de fener yine son dk. da yendi... bu yüzden deli oluyorum
  • Kahrolsun Fener
  • Ayıp be ayıp hakem hatası istemiyoruz artık be. Olmayan penaltıdan gelen gol. Ofsayttan atılmış bir gol.

Salı günü ne yapacaksınız bakalım.
  • ölümüne chelsea fenerin ne zmandır berı hakemler sayesınde aldığı macları unutmayınıs
  • bir bjk taraftarı olarak fenerbahçe başarıyı hakediyor, yönetiminden seyircisine kadar diger kulüplerin örnek alması gerekiyor ve şampyonlukta fenerbahçenin hakkı yoksa biz şampyon olup şampyonlar liginde sekiztane golyiyerek türk futbolunu rezilmi edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Lebron James'i neden destekliyor yada hayranlık duyuyorsun? Türk mü o da yoksa?

Yada imzandaki fotoğrafında neden Amerikan Arabesk ezgilerinde girilen triplerdesin? Yoksa Türk folklorüne has bir durum mu o hareket?

---

Her konuda ırkçılık yapmayın!

Bu spor! Sporun dili, dini, ırkı olmaz! Evrenseldir!

Avrupanın en büyük takımları adeta birleşmiş milletler gibi! Ama Barcelona şampiyon olunca kupa Ispanyaya, Porto şampiyon olunca Portekize yada Manchester United şampiyon olunca ingiltereye gidiyor..

---

Fenerbahçe bir TÜRK TAKIMIDIR. Oyuncularının yabancı olması, Avrupada kazandığı başarıların Türkiye hanesine yazılmasına engel değildir.

Bu arada konuyu açan arkadaşa bol bol soda içmesini öneriyorum. İyi gelir.

• ya hazmet biraz chelsea ile ne alakası var konunun sanki bjkye hele hele gsye böle kararlar hiç verilmiyo.. ligin başında kaç maçı gs böle aldı bi fener alınca batıyo nedense, yarasın biz böle haksız yere kazanır
  • İnsanlar Kendini Ne Kdar Sıksada Fener i Avrupada Tutmak Gelmio
    2000de alınmış kupayı tesadüf olarak görüosanız çeyrek finale gelmenizde 15 katı kadar tesadüf oluo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrMTmaCC -- 5 Nisan 2008; 22:05:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1q2w3e4r5t

ölümüne chelsea fenerin ne zmandır berı hakemler sayesınde aldığı macları unutmayınıs

Bu sefer de gökten kemik yağmayacak
  • quote:

al işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Onu bunu bilmem de fener yine son dk. da yendi... bu yüzden deli oluyorum

yanılmıyorsam kupa maçıydı ve gs bize dk. 92 de gol aymıştı. hakikaten deli edici bir durum. ama atınca zevkli oluyor
  • Kayserinin çirkefliği yüzünden 2. top sahaya atıldı.Oyun dursun diye.İlk yarıdaki uzatma 1 dk ydı ona bişey demiyonuz ama.
  • atılan penaltının davası olmaz demiş atalar
  • CHELSEA FC

Çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler Stamford Bridge de Feneri devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.