Şimdi Ara

FB-GS REKABETİ ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, geçen sene en berbat sezonunu geçiren rakibinin kadrosunu öğrenerek maçı kazanmayı hedefleyen bir kulüpten bahsediyoruz..

isterse 102 de 102 olsun, ne yazar?
  • Ögrenmeye gerek mi vardı ? Elinde sanki çok geniş kadro vardı, sürpriz yapacaktı...Muhabbetine sormuş, çok önemli birşeymiş gibi anlatıyorsunuz..
    Sizin kadroya göremi taktik yaptık kaç senedirde, yeniyoruz ?
  •  FB-GS REKABETİ ?

• rekabetmi nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Madem Uefayi aldiniz bizden iyi takimsiniz sözde.Niye bizi yenemiyorsunuz? Kücük takim diye birde lakap takarlar ulan ne haddinize sizi yendigimiz yetmiyor mu lan ne zaman akillanacaksiniz?
    Unutmayin Gs bir futbol kulubudur.Fb ise hem futbol hemde bir spor kulubudur bunuda o agzimi bozmak istemiyorum kafaniza sokun.

Hangi Spor dalında bizden daha fazla kupanız var tarih sizi daha çok yenmenizle mi hatırlayacak yoksa kupa sayılarıyla mı?

Artise bak Gs spor kulübü değilmiş ulan 1 2 spor dalı dışında hangi dalda bizden daha çok kupanız var?

üstelik son yıllarda aldığınız başarılarında nasıl olduğu meydandayken utanmadan nasıl böyle bir mesaj atabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

FB-GS REKABETİ ?

Bana göre böyle

FB-GS REKABETİ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uAbursa

Galatasaray Spor Klubü'nün hiç bir başkanı ya da yöneticisi şike suçlamasıyla cezaevinde yatmadı..

bende böyle bir bilgi vermek istedim

Al işte.Bir tane daha geldi.Sporla ilgili bir konu açarsın hemen şikeye dönerler.Devam etmek istemiyorum banım yeni açıldı.Su topunda şampiyon olursunuz onda da FENERBAHÇE yok.
  • yaw he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Hem diyorsun tek hedefiniz GSyi yenmek, hem diyorsun bizi yenince is bitmiyor. Nasil is bu? Bunu vurguluyorum.

Zaten genel olarak butun branslarda sizden daha fazla kupamiz var.
    Yahu hem diyorsun gereginden fazla deger veriyorsunuz klubunuze, hem de diyorsun skor taraftari oldugunuzu dusunuyorum. Bu nasil bir tezatlik hocam?
    Skor taraftari olsaydik bugun hala israrla ve israrla Aziz Yildirimin'in arkasinda olur muyduk? Gecen seneki puan kaybettigimiz Bursa macindan sonra taraftar olarak 'Boyle oynayin canimizi alin.' diye tezahuratlar yapar miydik?
    Bu sezonku ic saha maclarimizda topluca 'Sevdamiza kimse engel olamaz.' diye bagirir miydik?
    El insaf, Fenerbahce Taraftarina skor taraftari dedin ya, el insaf hocam.

Asil skor taraftari, gecen sene Galatasaray lig sonlarindan kurtulmaya calisirken sesi solugu cikmayip, bu sezon bizi yenince dolabindan naftalin kokulu formasini cikartip giyen GS taraftaridir.
    Sozum meclisten disari.

Unutmadan, adi ustunde, 12 yasindaki COCUK.

Asıl hedefiniz Galatasaray demek istiyorum, yani onu yenmek ve her branşta onu geçmek. Onu geçmek içinde tüm maçlarda başarılı olmak ve şampiyon olmanız gerekiyor. Sadece bizi yenmekle şampiyon olamayacağınıza göre...
    Skor taraftarı demedim ki... Günüzde skor taraftarı sonuca göre hareket eden taraftar tipidir, Fenerbahçe ise skorla tayin edilmiş bir hareket içinde değil, aksine skor tayin etme peşinde... Yani etik ve spor ruhuna uygun bir yaklaşım içinde olamiyır, başarıya giden her yol mübahtır zihniyeti var. Başarısızlığıda doğal olarak hazmedemiyorsunuz... Finalde kaybedince podyumu protesto etmeniz ve benzeri davranışlarınız hep bunun açığa çıkmış birer örneğidir. Size bir kaç örnek daha vereyim mi?
    Bursayla girdiğiniz şampiyonluk maçının kazanınca hangi düşünceyle timsah yürüyüşü yaptınız? yada Sivasla çekiştiğiniz dönem Kadıköyde kazandığınız maç sonrası Sivasın yollarına türküsünü çalmanız, Trabzonu yenince Kazım KOYUNCU çalmanız, Galatasaray misafirinizken, maç sonu çıkmayı bekleyen sarı kırmızılı taraftarların üzerine sarı lacivert tutulması? tüm bunlar yönetiminizin düşünce yapısını göstermekte, lig tv nin kablolarını kesmeniz falan... işte bu ve daha sayamayacağım saygısızlık ve hazımsızlık örneği ile dolu maziniz,, Aslantepenin inşasında bile tekerimize çomak soktunuz. Oysa Kadıköyde inşaa edilen Ülker arenanın ihale ilanını Bursa da yerel bir gazete vasıtasıyla yaptınız... tüm bunların olmasına sebep yüksek ego ve bahsettiğim o zararlı hırs, işte bu yüzden Türkiye de diğer takım taraftarları tarafından sevilmiyorsunuz ve saygı görmüyorsunuz... 12 yaşındaki çocuk bile durumun farkında ve notunuzu vermiş...

O kadar egoist bir insan olmalisin ki, butun klubu kendi takimina endeksledin. Tek hedefimiz sizi her yerde gecmek olsaydi bugun bir sutopu şubemiz olurdu.

Diger yazdiklarinin hepsi 'hirs'tan ibarettir. Ve hirs iyidir. Yapilan hatalar hirsin kotu birsey oldugunu gostermez ve bana hirs yuzunden sike yaptiniz da diyemezsin. Eger dersen o sahada bir yerlerini yirtan 11 oyuncunun kul hakkina girersin.

12 yasindaki cocugun dusuncesine mi guvenecegiz gercekten? Ne istiyorsa desin, henuz ergenlige bile girmemis bir insan ne kadar mantikli dusuncelere sahip olabilir? Sacmalik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

O kadar egoist bir insan olmalisin ki, butun klubu kendi takimina endeksledin. Tek hedefimiz sizi her yerde gecmek olsaydi bugun bir sutopu şubemiz olurdu.

Diger yazdiklarinin hepsi 'hirs'tan ibarettir. Ve hirs iyidir. Yapilan hatalar hirsin kotu birsey oldugunu gostermez ve bana hirs yuzunden sike yaptiniz da diyemezsin. Eger dersen o sahada bir yerlerini yirtan 11 oyuncunun kul hakkina girersin.

12 yasindaki cocugun dusuncesine mi guvenecegiz gercekten? Ne istiyorsa desin, henuz ergenlige bile girmemis bir insan ne kadar mantikli dusuncelere sahip olabilir? Sacmalik.

90 lı yılların başlarına kadar Fenerbahçenin taraftar sayısıda dahil olmak üzere her konuda Türk futbolunda bariz bir üstünlüğü vardı, bu üstünlüğe Galatasaray son verdi. Bunu kabullenemediniz bir türlü, Türkiyenin nüfusu 60 milyonken Ali ŞEN in çıkıp 25 milyon Fenerbahçeli vatandaş var demesi işte hep bu yüzden... dönemin Trabzonsporlu bir yöneticinin Ali ŞEN e cevabı;
    ''25 milyon Fenerli var en az onun kadarda Galatasaraylı var, etti 50 milyon 10 milyonda Beşiktaş taraftarı var diyelim, e biz ithal taraftar mı kullanıyoruz?''
    asıl ego sizde...
    Hırs insanın gözünü kör eder ve hata yaptırır. Başkasına zarar vermeyen sadece başarıya odaklanmış duyguya azim deriz ve bu olması gerekendir...
    12 yaşında meselesine fazla takılmayın bence, bunu ne maksatla söylediğim ortada...

• quote:

Orijinalden alıntı: uAbursa

Galatasaray Spor Klubü'nün hiç bir başkanı ya da yöneticisi şike suçlamasıyla cezaevinde yatmadı..

bende böyle bir bilgi vermek istedim

ahaha biliyorsunuz di mi tarihiniz boyunca hiç şike, teşviğe bulaşmadık gibi beyanlara sadece kendiniz inanıyorsunuz. Geçen sene yarışta olsa idiniz acaba ne olurdu tahmin etmek zor değil.

Ama yine evet başkanınız cezaevinde yatmadı : ))

Tabi bunların sizi sürekli yenmemiz ile çoook alakası var elbette. Geçen sene Alex'in kafası da şike idi di mi?
  • quote:

Renkli kişiliğiyle ün yapmış bir felsefe hocası, yılın son sınavını yapmak üzere sınıfa girmiş..
    Bütün öğrenciler çok heyecanlı, hepsi merakla soruları bekliyorlar, felsefe hocası sınıfa şöyle bir bakmış, derken sandalyesini kaptığı gibi kürsünün üzerine koymuş..

´İŞTE 100 PUANLIK TEK SORU´ demiş..
    ´BANA BU SANDALYENİN VAROLMADIĞINI ISPAT EDİN´

Herkes bir girişmiş yazmaya efendim hızlı hızlı yazanlar harıl harıl düşünenler derken, aralarından biri kağıda tek bir cümle yazmış sonra kalkmış hocasına vermiş, ve sınavı bitirip çıkmış....
    Sonuçlar açıklandığı zaman bir bakmışlar koca sınıfta 100 üzerinden 100 alan tek kişi var, o da sınavı 2 dakikada bitirip çıkan çocuk..!!!
    Peki acaba çocuğa 100 puan getiren o tek cümle neymiş????
    Cevap kağıda sadece şunu yazmış:

´HANGİ SANDALYE ?´

bende başlığı açan arkadaşa soruyorum : HANGİ REKABET ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Fenerbahce'nin Avrupa'da tek bir basarisi olmayip, saibeli liglerde bize karsi aldiklari galibiyetlerle ovunuyor olmalari cok icler acisi. Sunu anlayin artik, Galatasaray icin tek onemli kulvar Avrupa'dir. Bu pis ligde sampiyon olmussun sonuncu olmussun ne fark eder? Lakin maalesef Avrupa'ya gidebilmek icin bu kirli yoldan gecmek gerekiyor...

+1
  • "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

dua edin türk takımısınız

yoksa değilmisiniz
  • Maçlarımızı Fener sempatizanı hakemler yönetmese gerçek anlamda rekabet edebileceğiz, ama her branşta kritik kararlar Fener lehine oluyor nedense.
  • Yeminle bu gs'lilerin sanat dünyasındaki karşılığı Nihat Doğan. Vay arkadaş kendini bir şey sanan, ama aslında hiç bir şey olmayan başka bir topluluk var mı dünya üzerinde acaba; hani bilmediğimden kendini bir şey sanan, ama hiç bir şey olmayan tekil şahıs Nihat Doğan'ı örnek veriyorum.

Ulan her kulvarda ezip geçmişiz. Biraz utanma olsa bu insanlarda, kafasını eğerler nasıl yakalayacağız diye düşünürler!? Ama onu da yapamıyorsunuz, şike şike diye tutturmuşsunuz en ufak taraftarınızdan başkanınıza kadar; ki onda bile tek yumruk olamıyorsunuz, her kafadan başka ses çıkıyor. 8-0, Denizli lafları geçince eliniz ayağınıza dolaşıyor...

Hadi geçtim bunları, biri de çıkmış yüzsüz yüzsüz bizim için önemli olan Avrupa demiş. Ya ciğer, sen hangi olmayan galaksinin olmayan gezegenindensin! Edirne sınır kapısını ne zaman görmüş sizin topçularda, bilmiş bilmiş "bizim için önemli olan Avrupa" diyebiliyorsun. Görende son yıllarda Avrupa'ya damga vurmuş sanacak takımlarını...

Sen insanlara aynaya bakmasını, gerçekte ne olduklarını öğret yarabbim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

"Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

dua edin türk takımısınız

yoksa değilmisiniz

Fenerbahçe Kuruluş Tüzüğü'nden;

Madde 2: Kulübün takip ettiği maksat ve gaye; memlekette terbiye-i bedeniye ve fikriyenin tamimine çalışmak ve şübbân-ı vatanı mübâreze-i hayata ve meşâkk ve esfâr-ı askeriyeye alıştırmaktır.(Kulübün takip ettiği amaç ve gaye; memlekette bedeni ve fikri terbiyenin yayılmasına çalışmak ve vatan gençlerini; vatanın korunmasına, zorluklara ve askeri seferberliklere alıştırmaktır.)

Madde 3: Kulüp bilhassa askeri idmanlar icrası ve milli oyunların tamim ve ıslahı esbabına teşebbüs edecek ve küdâhte tecrübeleri icrasına müsait pavyonlar tesis ve küşâdına çalışacaktır. (Kulüp, özellikle askeri beden eğitimlerin yapımı ve milli oyunların yaygınlaştırılması ve disiplinli bir halde geliştirilmesiyle uğraşacak, ve kaybolan tecrübelerin kazanılmasına uygun “amatör şubeler” kurulması ve açılmasına çalışacaktır.)

Halkın takımı boşuna Fenerbahçe'dir demiyoruz. Mazimizde bir tarih yatar. Hangi kulübün tüzüğünde vatan savunması ilke olarak kabul edilmiştir? Sözlerinizin nereye gideceğine dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yeminle bu gs'lilerin sanat dünyasındaki karşılığı Nihat Doğan. Vay arkadaş kendini bir şey sanan, ama aslında hiç bir şey olmayan başka bir topluluk var mı dünya üzerinde acaba; hani bilmediğimden kendini bir şey sanan, ama hiç bir şey olmayan tekil şahıs Nihat Doğan'ı örnek veriyorum.

Ulan her kulvarda ezip geçmişiz. Biraz utanma olsa bu insanlarda, kafasını eğerler nasıl yakalayacağız diye düşünürler!? Ama onu da yapamıyorsunuz, şike şike diye tutturmuşsunuz en ufak taraftarınızdan başkanınıza kadar; ki onda bile tek yumruk olamıyorsunuz, her kafadan başka ses çıkıyor. 8-0, Denizli lafları geçince eliniz ayağınıza dolaşıyor...

Hadi geçtim bunları, biri de çıkmış yüzsüz yüzsüz bizim için önemli olan Avrupa demiş. Ya ciğer, sen hangi olmayan galaksinin olmayan gezegenindensin! Edirne sınır kapısını ne zaman görmüş sizin topçularda, bilmiş bilmiş "bizim için önemli olan Avrupa" diyebiliyorsun. Görende son yıllarda Avrupa'ya damga vurmuş sanacak takımlarını...

bu ülkenin nihat doğanı bizmiyiz hadi ordan her sene yıllarca komedi olucak bi mavranız ortaya cıkıyo.Bizde avrupaya laf hangi yüzle laf atıyosun bi kere emek hırsızları şikeciler sizi.avrupada elediği en büyük takım sevilla olan takım sadece dünyaya para sacıp oyuncu alabilen türkiyenin katarısınız

• Olmasaydı hiçbirşeyin tadı çıkmazdı. Kim ne derde desin fb-gs rakabeti güzeldir. Renktir,candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yeminle bu gs'lilerin sanat dünyasındaki karşılığı Nihat Doğan. Vay arkadaş kendini bir şey sanan, ama aslında hiç bir şey olmayan başka bir topluluk var mı dünya üzerinde acaba; hani bilmediğimden kendini bir şey sanan, ama hiç bir şey olmayan tekil şahıs Nihat Doğan'ı örnek veriyorum.

bu ülkenin nihat doğanı bizmiyiz hadi ordan her sene yıllarca komedi olucak bi mavranız ortaya cıkıyo.Bizde avrupaya laf hangi yüzle laf atıyosun bi kere emek hırsızları şikeciler sizi.avrupada elediği en büyük takım sevilla olan takım sadece dünyaya para sacıp oyuncu alabilen türkiyenin katarısınız
    http://www.youtube.com/watch?v=knUwssDvBFY

Senin bize şikeci diyebilmen için önce kendi geçmişin temiz olmalı bu bir.

Sevilla galibiyeti, ülkenin kulüpler bazında gördüğü son yıllardaki en büyük başarı bu iki.

Siz para saçtığınız halde alamıyorsunuz bu üç.

Hadi şimdi git, abilerin gelsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.