Şimdi Ara

FB-GS REKABETİ ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önemli olan futbol değil yürek yürek melo kiralık riera yaşı belli elmander sezon sonu gider batıksınız olum siz ben gidiyorum bb
  • quote:

Lovely620
    Önemli olan futbol değil yürek yürek melo kiralık riera yaşı belli elmander sezon sonu gider batıksınız olum siz ben gidiyorum bb

Yav he he öyle. Fatih terim de gidecek zaten. Takımda futbolcu kalmayacak paf takımla oynayacaz he yav.
  • Her kepazeliğinizden sonra bunu yapıyorsuuz arkadaş konuşmayı ne çok seviyorsunuz. Kazanınca eyvallah maç konusu sabaha kadar konuşun sonuç istemediğiniz gibi olunca da hep geçmiş hep sidik yarışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: adt1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba birgün Fenerbahçe ŞL ni alsa Galatasaray'lılar neyle övünücek ?

Biz sizi 7-0 yenmıstık bla bla bla

siz şampiyonlar ligini almaktan öte türkiye kupasına yoğunlaşın =) öyle kolay olmuyo avrupa işleri =)

1 çeyrek finali 10 Türkiye kupasına degısmem bırak Şampiyonlar Ligini almayı.

bak bakalım çeyrek fınale bitek sizmi çıkmışsınız =)

Ben Galatasaray cıkmadı dedımmı? Sen bana dıyorsun git Türkiye Kupasına yogunlas,sonra çeyrek finale bitek sizmi çıktınız de.

şampiyonlar lıgı kupasını alma hayalleri kurup şanlı galatasaraya laf atarsan ki kümede kalmak en büyük hayali olan taraftarsın gelip ben çıkmadı dedimmi bla bla demezsin =) iyi geceler =)

Ben Galatasaray taraftarına göndermede bulundum klübe değil(taraftarıda hiç şanlı değil gecen sene takımınız küme düşmemeye oynarken floryada edilen küfürleri herkes biliyor),hayır hiçte oyle hayeller kurmuyorum ama kadıkoyde sizi inleticeğimizin hayallerini kuruyorum sanada iyi geceler=) dahada yazma sidik yarıştıramam.

işte bunun cevabını şimdiye sakladım =) Konu Hort... Özür dilerimde.. ARkadaş kadıköyde Ne Yapıcaz Demiş ??? Duyamadım???

evet 2-2lik büyük bir galibiyet aldınız tebrik ederim

yapma bunu joe :D Arkadaş Ne Demiş.. =) Bak oku :D =) Maçın Hakkı Gercekten Bizimdi... =) Sadece Özürümüde Diledim zaten hortlatırkende =) Ama Yani intikam soğuk yenince daha tatlımı ne =)

ATSAYDINIZ OLUM ATSAYDINIZ ATMA DİYEN Mİ OLDU

• quote:

Orijinalden alıntı: Lovely620

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adt1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba birgün Fenerbahçe ŞL ni alsa Galatasaray'lılar neyle övünücek ?

Biz sizi 7-0 yenmıstık bla bla bla

siz şampiyonlar ligini almaktan öte türkiye kupasına yoğunlaşın =) öyle kolay olmuyo avrupa işleri =)

1 çeyrek finali 10 Türkiye kupasına degısmem bırak Şampiyonlar Ligini almayı.

bak bakalım çeyrek fınale bitek sizmi çıkmışsınız =)

Ben Galatasaray cıkmadı dedımmı? Sen bana dıyorsun git Türkiye Kupasına yogunlas,sonra çeyrek finale bitek sizmi çıktınız de.

şampiyonlar lıgı kupasını alma hayalleri kurup şanlı galatasaraya laf atarsan ki kümede kalmak en büyük hayali olan taraftarsın gelip ben çıkmadı dedimmi bla bla demezsin =) iyi geceler =)

Ben Galatasaray taraftarına göndermede bulundum klübe değil(taraftarıda hiç şanlı değil gecen sene takımınız küme düşmemeye oynarken floryada edilen küfürleri herkes biliyor),hayır hiçte oyle hayeller kurmuyorum ama kadıkoyde sizi inleticeğimizin hayallerini kuruyorum sanada iyi geceler=) dahada yazma sidik yarıştıramam.

işte bunun cevabını şimdiye sakladım =) Konu Hort... Özür dilerimde.. ARkadaş kadıköyde Ne Yapıcaz Demiş ??? Duyamadım???

evet 2-2lik büyük bir galibiyet aldınız tebrik ederim

yapma bunu joe :D Arkadaş Ne Demiş.. =) Bak oku :D =) Maçın Hakkı Gercekten Bizimdi... =) Sadece Özürümüde Diledim zaten hortlatırkende =) Ama Yani intikam soğuk yenince daha tatlımı ne =)

ATSAYDINIZ OLUM ATSAYDINIZ ATMA DİYEN Mİ OLDU

'' hayeller kurmuyorum ama kadıkoyde sizi inleticeğimizin hayallerini kuruyorum ''

inliyoruuum ooooh :D aaaahhhh oyyyssshhhh.... tamam hehe =)

• ağustos ayının son günlerindeyiz, bugün galatasarayın şampiyonlar ligi kurası çekilecek ama fenerbahçe bizi çok üzerek elendi..
  • Neden bu konu hortlatıldı ben anlamadım??
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.