Şimdi Ara

Fazlaca dur kalk yapacak sağlam ve az yakan scooter tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün boyunca fazlaca dur kalk yapıcak (50 mt bir 100 mt bir) günde 7 veya 8 saat çalışıcak ve de haftada 6 gün
    bu yüzden az yakan ve seri giden motor arıyorum; scooter veya cup (otomatik vites şart malum) ve yedek parçası ve servisi rahat olmalı.
    çok önemli bir noktada parkı ve startı rahat olmalı.
    bu arada boy 1.90 kilo 83 (bindiğimde altımda kaybolmasın motor, ayaklarımda direksiyona çarpmasın )
    şuan aklımda mondial 150 lik bi motor geçiyor ama tabi tavsiyelerinizi bekliyorum ....

• Tek alternatifin Honda gibi görünüyor. O iş yüküne dayanabilecek bir scooter. Ayrıca diğer scooterlardan daha az yakacağına emin olabilirsin. Boy konusunda rahatsız olmazsan tavsiye edilebilir.

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=scooter-spacy&page=Genel-Bakis
  • Boyum 186 kilom 110 honda spacy 110 kullaniyorum 100 km de bir yolda kalmayim diye benzin bitmeden 10 tl lik atiyorum cok memnunum kesinlikle tavsiymdir.
  • honda spacy al
  • peki bunu alacağıma Honda PCX daha mantıklı diilmi arada 1.000 tl var ve bu farka değer gibi duruyor?
    Şuan yok piyasada biliyorum ama mayıs ortasında gelicek diyorlar eğer bu farka değecek bir motorsa beklerim...
    (tavsiyeler için teşekkürler )
  • yeni model olan honda pcx te start-stop özelliği mevcut. yani km saati 0 olduğunda 3-5 saniye sonra motor stop ediyor gaza bastığında yeniden kendini çalıştırıp yola devam ediyorsun. 4800 TL gibi fiyatı olması bekliniyor fakat haziran veya temmuzda bayilerde olacakmış.
  • Motosikletmedya dergisi Mayıs sayısında SCOOTER DOSYASI var... Oradaki seçenekleri incelemelisin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulutcycle -- 2 Mayıs 2011; 20:48:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler
    biraz bekletti ama Honda Pcx aldım (umarım beklediğime değer)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.