İzlersen bir şey kaybetmezsin...Filmden çıkarabileceğin bir çok anlam var.Benim en çok hoşuma gidenin,her şeyi kontrol etmeyi bırak...
quote:Orijinalden alıntı: CambazTr Tyler durden tamamen hayal ürünü yani öyle biri yok filmdeki uykusuz eleman jack kendi kafasından uyduruyor herşeyi. Marla aslında jack ile düzüşüyor. TYLER DURDEN, JACK'IN IKINCI KISILIGI. TYLER DURDEN ASLINDA JACK'IN TA KENDISI !!
quote:Orijinalden alıntı: SensizimGene17 quote:Orijinalden alıntı: sanal-insan quote:Orijinalden alıntı: taichi93 quote:Orijinalden alıntı: sanal-insan quote:Orijinalden alıntı: taichi93 quote:Orijinalden alıntı: sanal-insan quote:Orijinalden alıntı: taichi93 İzleyen top olsun mu? ossuruk seni boğsun mu? Boğulmayana parmak sokulsun mu? kaka suyundan şeftali ürettim üretilen o şeftalinin suyunu sıkıp dondursak kaka elde eder miyiz? olmaz cünkü amonyaklar c vitaminlerine yapışır,kısacası fok balıkları cok yalnız.. ozaman fokların yanına gidelim ben izledim yarıya gelmeden kapattım çok sıkıcı öyle denildiği gibide mesaj felan yok bana cok sacma geldi film ama bazıları tapıyor bu filme Fok yuu.Fok'em oll.