Şimdi Ara

FAYDALI DİSCORD KANALLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dil veya herhangi bi anlamda işime yarıcak- bu forum gibi trollerin olduğu yer olmayan- bildiğiniz kanallar var mı? Eğer varsa linklerini aşağıya ekler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bree susakklaarrr yukarııı

• allahım bana discord demeyin inanılmaz kötü hissediyorum her duyduğumda, ben bu discord mecralarına çoook yabancıydım. kardeşimden falan aşırı duyuyordum, heves edip açtım, kız arkadaşımla buradan iletişim kuruyorduk, sesli konuşmalar falan.

Kız arkadaşım "discord mu o da ne, kullanmayı bile bilmiyorum, nerden yapılıyor" tarzı sorular soruyordu. Bak işte yine hatırladım allahım gerçekten hiç bitmiyor işte bu acı. Neden ya niye yapıyor bunu bana anlamıyorum. Bu kadar bilmiyor taklidi yaptı, ve gerçekten beni tam olarak salak yerine koydu.

Peki ne çıktı biliyor musunuz? Kız discord'u tam 2-3 senedir deliksiz kullanıyormuş meğer. Benimle ilişkisi başladıktan aylar sonra silmiş.

Eeee şimdi ben ne yapayım ki dostlar. Sevgilisini böyle salak yerine koyan kız, aldatmaz mı? Gerçekten nasıl güvenilir ya, paramparça etti güvenimi. Keşke okumasaydım bu konuyu, yine çok kötü hissettim kendimi. Gerçekten ben bunları hak etmedim ya.

• Kardeşim bas git, dramını ayrı yerde yap, yardım etmiceksen lütfen çık git şu konudan

• Yukarı bre susakk

• Hocam neye ilgi duyuyorsan bir discord kanalı vardır. İng olarak araştırabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyw rreiss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram en iyi kanalı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben sizi anlamadım valla. iki kavgalı eski sevgilinizin anlattığına göre bayağı kızları götürüyormuşsunuz burada da yıkığım deyip duruyorsunuz. kim haklı?

• Ben bir discord grubuna girmiştim, işte grupta çoğunlukla isveçliler filan vardı. Baya bir konuştuk muhabbet ettik filan içim ısındı sonra bir kaç gün sonra valorant oynayalım dedik ilk el için girdik yaklaşık 10 dk bekledik sonra ilk eli oynadık ilk el bittikten sonra 2. El için bekliyorduk dingilin birisi " Berkan Türkiye den bağlandığı için internetinde ping var ondan eşleşemiyoruz" dedi sonra direk hem oyundan hem discorddan her yerden banlayıp engellediler, benim suçum olmayan bir şey yüzünden. Ulan o kadar muhabbet ettik konuştuk hiç mi hatrımız yoktu be. Bunu unutamıyorum... Tam bir yüzsüzlermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 29 Eylül 2020; 1:19:10 >
  • Berkanq4 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.