Şimdi Ara

Favori bırakmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep favorileri kısa bırakırdım, şimdi sıkıldım bu durumdan ve uzun bırakayım diyorum. Favori en çok hangi yüz tiplerine gider ?

• Uzun ince
  • Saç uzun olarak mı kısa olarak mı daha yakışır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

Saç uzun olarak mı kısa olarak mı daha yakışır ?

Uzun saça daha çok yakışır ama dene bence kendine göre ufak düzeltmeler yaparsın
  • Eyvallah sağolun.
  • Favorilerimden nefret ediyorum. Saçlarım düz her şekli verebiliyorum ama favorilerim uzayınca kıvır kıvır oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Favorilerimden nefret ediyorum. Saçlarım düz her şekli verebiliyorum ama favorilerim uzayınca kıvır kıvır oluyor

Çeşitli başlıklı traş makineleri var. İstediğin uzunluğa göre takıp düzeltebiliyosun.Uzayınca benimde öyle oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz 10 Anime?
    18 yıl önce açıldı
    Unutulmaz 6 Kötü Karakter
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kulak meme hizasında favorilerim ama kafam uzun saçlarımda sık ve gür hizalı duruyor yanı gerci favorıyı kendın ayarla berber uzun kesin sen evde istedigin gibi ölçülendirebilirsin
  • O değilde lisedeyken şu faulleri sivri yaptırırdım ulan eski fotoları silmekten bıktım tam apaçiymişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Favorilerimden nefret ediyorum. Saçlarım düz her şekli verebiliyorum ama favorilerim uzayınca kıvır kıvır oluyor

Çeşitli başlıklı traş makineleri var. İstediğin uzunluğa göre takıp düzeltebiliyosun.Uzayınca benimde öyle oluyo

Evet alıcam bi tane onlardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.