Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ilk başlarda almıyordu şimdi 2.84 lira kesmişler daha altı ay olmadı tarifeye geçeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifeye yeni yılda geçiş yapan var mı? Şu an aktif mi?
  • beymen2000 B kullanıcısına yanıt
    Yeni yıla geçtiğimiz için almaya başlarlar. Faturasız olarak yeni bir operatöre taşıma yaparsanız yıl sonuna kadar telsiz ücreti almaz.
  • harvardharvey kullanıcısına yanıt
    Eskidendi o artik kaçış yok alıyorlar.

• Kampanya süresini uzatmadılar değil mi? Kardeşimi geçirmek istiyordum da bu tarifeye

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Kampanya süresini uzatmadılar değil mi? Kardeşimi geçirmek istiyordum da bu tarifeye
    devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Gb hediye olayı devam ediyor arkadaşlar. Annemin hattını yılbaşından önce taşımıştım 20 Gb hediyesi gelmemişti. Bugün de kendi ikinci hattımı taşımak için başvurdum şubaye gittim annemin durumunuda söyledim hem ona 20 Gb hediyesini tanımladı hemde benim taşıma işlemini gerçekleştirdiler. 20 Gb hediye otomatik olarak gelmiyormuş bayiden aktifleştirmek gerekiyormuş.
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Bulabildin mi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtbeyi

Bulabildin mi hocam
    15 gb her yöne 1000dk 52 tl vodafone buldum sitesinde var. kart gelmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

20 Gb hediye olayı devam ediyor arkadaşlar. Annemin hattını yılbaşından önce taşımıştım 20 Gb hediyesi gelmemişti. Bugün de kendi ikinci hattımı taşımak için başvurdum şubaye gittim annemin durumunuda söyledim hem ona 20 Gb hediyesini tanımladı hemde benim taşıma işlemini gerçekleştirdiler. 20 Gb hediye otomatik olarak gelmiyormuş bayiden aktifleştirmek gerekiyormuş.
    yooo bana direk tl yukleyince geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

20 Gb hediye olayı devam ediyor arkadaşlar. Annemin hattını yılbaşından önce taşımıştım 20 Gb hediyesi gelmemişti. Bugün de kendi ikinci hattımı taşımak için başvurdum şubaye gittim annemin durumunuda söyledim hem ona 20 Gb hediyesini tanımladı hemde benim taşıma işlemini gerçekleştirdiler. 20 Gb hediye otomatik olarak gelmiyormuş bayiden aktifleştirmek gerekiyormuş.
    Bir aylık mı veriyor bu 20 GB'ı hocam?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Her ay tekrarlayan 20 gb ( 3 Ay )

• Bayiden söyleneni söylüyorum. Doğrudur bir dedigini bir dedigi tutmayan operatör.

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    ben de 2 hat birden taşıdım 2 sinde de paket satın alma bölümünde 20gb ücretsiz olarak çıktı. bilginiz olsun

• türk telekom taahhüd sürem doldu. vodafone geçiş yapmak istesem en uygun tarife öneriniz ne olur? benim için dakika önemli internet 4gb da olsa yeter.
  • dün taşıma talebinde bulundum. bakalım ne zaman sonuçlanacak. sabah mesaj geldi. işlemler başladı diye.

• 1.5 ay TT de kaldıktan sonra geri döndüm Vodafone a
    27 TL yenilenen 7gb +hoşgeldin 20gb + yanımda 5 gb güzel kombin oldu.

Ayrıca yeni abone olduğum için teklif ettiğini sandığım size özel 25 TL 23 GB ve 40 TL 30 GB seçenekleri sunması müthiş oldu.

Vodafone HD gorusme de cabası ozlemisim seni Vodafone

• Bu tarifeye yarın tasisam hattı.mi türk Telekom.dan geçebilir miyim bu tarifeye hâlâ devam ediyor mu arkadaşlar

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

1.5 ay TT de kaldıktan sonra geri döndüm Vodafone a
    27 TL yenilenen 7gb +hoşgeldin 20gb + yanımda 5 gb güzel kombin oldu.

Ayrıca yeni abone olduğum için teklif ettiğini sandığım size özel 25 TL 23 GB ve 40 TL 30 GB seçenekleri sunması müthiş oldu.

Vodafone HD gorusme de cabası ozlemisim seni Vodafone
    önce hoşgeldini mi almak gerekiyor. yanımda 5 gb ı alanların hoşgeldin 20 gb ı çıkmıyor diye yazılmıştı bir mesajda. siz önce hangisini aldınız?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.