Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Hattıma, Cep Şube Üzerinden TL Yüklemesi Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kendi hattıma ve aileme ait iki faturasız hatta, Garanti Bankası ve İş bankası cep şubeleri üzerinden TL yüklemeyi denediğim zaman hata alıyorum. İş bankası, GSM operatöründen kaynaklı hata uyarısı vermektedir. Sizlerde de bu durum böyle midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• A101 den dene bakalım 1 de

• Vodafone sitesinden denediniz mi

www.vodafone.com.tr
    Fatura Öde | TL Yükle | Kolay Paket Yükle
    http://www.vodafone.com.tr/ceplira/tlyukle.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeqona

Vodafone sitesinden denediniz mi

www.vodafone.com.tr

Bu linkten yükleme yapabildim teşekkürler. Hatları evet A101 tariflerine taşımıştım. O zaman anlamamıştım ama şimdi çok saçma geldi :(

Altın Mini tarifinesine geçmeden önce bir kaç senedir aynı tarifeyi kullanıyordum. Farklı tarife araştırınca "Konustugunca Internet Super" tarifesinin cazip olduğunu fark ettim. Ama aşağıdaki hatayı alınca mecburen, Altın Mini tarifesine geçiş yaptım. Bugün tekrar denedim yine aynı hatayı aldım. Sizce bu hatayı vermesinin sebebi ne olabilir? Son 1 ay içinde 1 kere tarife değişikliğine izin veriyor, bunu biliyorum ama altın mini tarifesine geçmeden önce bu tarifeye geçmek istediğim zamanda aynı hatayı almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 8 Mart 2018; 11:5:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: Xeqona

Vodafone sitesinden denediniz mi

www.vodafone.com.tr

Bu linkten yükleme yapabildim teşekkürler. Hatları evet A101 tariflerine taşımıştım. O zaman anlamamıştım ama şimdi çok saçma geldi :(

Altın Mini tarifinesine geçmeden önce bir kaç senedir aynı tarifeyi kullanıyordum. Farklı tarife araştırınca "Konustugunca Internet Super" tarifesinin cazip olduğunu fark ettim. Ama aşağıdaki hatayı alınca mecburen, Altın Mini tarifesine geçiş yaptım. Bugün tekrar denedim yine aynı hatayı aldım. Sizce bu hatayı vermesinin sebebi ne olabilir? Son 1 ay içinde 1 kere tarife değişikliğine izin veriyor, bunu biliyorum ama altın mini tarifesine geçmeden önce bu tarifeye geçmek istediğim zamanda aynı hatayı almıştım.

İlk 30 günde vodafone yeni hat alan yada taşıma yapanlar o tarifeden KISUPER->7000 e göndererek de faydalanabilir

• Altın tarifelerinde 2 GB + 1 GB internet hakkı için minimum kaç TL yükleme yapmam gerekiyor?

3 GB + 1 GB kazanabilmek için kaç TL yükleme yapmalıyım, bu bilgileri Vodafone'un web sitesinden bulamadım.

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    ben vodafone kullanmıyorum o konuda bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone TL yükleme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Altın tarifelerinde 2 GB + 1 GB internet hakkı için minimum kaç TL yükleme yapmam gerekiyor?

3 GB + 1 GB kazanabilmek için kaç TL yükleme yapmalıyım, bu bilgileri Vodafone'un web sitesinden bulamadım.

Fotoda görüldüğü gibi nasıl yapılacağını söylüyorhttp://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/vodafone-altin-kulup.php

ABONE ALTIN SOSYAL->3636 ya gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 8 Mart 2018; 17:32:48 >

• Tarifemi değiştirince, Vodfone müşteri hizmetleri otomatik ses kaydı ile bilgi verildi. XX TL yükleme yaptığınızda 1 GB internet hediye olarak hattınıza yüklenecektir diye. XX TL kaç TL olduğunu o an anlamadım, ses kaydıda tekrar etmedi

• quote:

Tarifemi değiştirince, Vodfone müşteri hizmetleri otomatik ses kaydı ile bilgi verildi. XX TL yükleme yaptığınızda 1 GB internet hediye olarak hattınıza yüklenecektir diye. XX TL kaç TL olduğunu o an anlamadım, ses kaydıda tekrar etmedi

Tarife yenilenince 1GB HEDIYE->7000 e gönder taşıma ve yeni hat hediyesidir

• Bittikçe Dolan Small tarifesine geçtim. 22 TL karşılığında 750 dk, 2 GB internet, 1000 SMS.

Altın tarifelerde bankaların cep şubelerinden yükleme yapılamaması kötü, bu sebepten tarifemi değiştirdim. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

• Xeqona X kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun ya ben de yükleyemiyordum a101 den taşımıştım bunlinkle oldu sağol çok sagol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.