Şimdi Ara

Faturasız tarife tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni faturasız bir hat alacağım,aveanın 1GB 9TL internet olan paketin yanında sizlerden konuşma paket tavsiyesi bekliyorum,çok fazla konuşan biri değilim,aylık en fazka 10-15tl lik paketlere bakıyorum,aveanın Kral tarifesini tavsiye edermsiniz ,bu tarifede yüklediğin gün kadar dakikası 10 kuruş fakat TL yüklenmediğinde otomatik iptalmi oluyor,orasını tam anlayamadım
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/kral_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.kraltarife&pagemenu=tarifeler.faturasiz
    bundan daha uygun bir tarife tavsiye edebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 6 Mayıs 2011; 18:52:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Arkadaşlar yeni faturasız bir hat alacağım,aveanın 1GB 9TL internet olan paketin yanında sizlerden konuşma paket tavsiyesi bekliyorum,çok fazla konuşan biri değilim,aylık en fazka 10-15tl lik paketlere bakıyorum,aveanın Kral tarifesini tavsiye edermsiniz ,bu tarifede yüklediğin gün kadar dakikası 10 kuruş fakat TL yüklenmediğinde otomatik iptalmi oluyor,orasını tam anlayamadım
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/kral_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.kraltarife&pagemenu=tarifeler.faturasiz
    bundan daha uygun bir tarife tavsiye edebilecek var mı

söyleki yüklediğin tl kadar heryöne dakikası 10krş'a konuşuyorsun. yani diyelim ki 20 lira yüklediniz. 20 gün boyunca dakikası 10krş'tan 20 günden sonra ise eğer tekrar kontör yüklemez iseniz dakikası 40 kuruştan konuşursunuz. her ay 30 yüklerseniz. hem her yöne 10 kuruştan konuşursunuz. bu 30TL'den 9 TL'ye internet paketi alırsınız. mesaj atıyorsanız 9 TL'ye mesaj paketi alırsınız. geriye 12TL kalır. dakikası 10 kuruştanda kalan miktar ilede 120 dakika heryöne konuşursunuz.

• yüklediğin tl kadar gün dk 10 kr sonra 40 50 kr ışte dk başı
  • Örneğin Kral tarifede 10 tl yüklesem 10 gün dksı 10 kuruş hemde internet paketini alabilirmiyim, yani 10tlye hem internet hem 10 gün dksı 10 kuruş aynı aynı anda oluyormu, ilk mesajımda telle çok fazla konuşmayağım için, heryone 75 dk tarifesi de 10 tl ,yine bununla da 1gb aylık tarifeyi kullanabilirmiyim, yani özetlee aylık masarafı mümkün olan en aza indrmek için 10tl hem konuşma hem internet oluyor mu :)
  • avea kral tarifeye geçtin.

10 lira yükledin.

9 lirasıyla 1 gb internet aldın.

geriye kalan 1 lirayla, 10 gün içinde, dakikası 10 kuruştan, 10 dk. görüşebilirsin.

• konuşmak için bakiyen olması lazım 10 yükle 9 tl ye paket alırsam anca 10 dk konuşacak tl kalır o da 10 gün için. Yani nesini anlamadıniz basit yani
  • heryöne tarifesinde 10 lira, dakika paketi almak için

9 lira da internet paketini almak için

hattına 20 lira yüklemen gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Tarife Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bugün hattımı aldım ,avea bayisindeki bayan 20 tl yüklersem 10dk --> 50kuruş olacağını söyledi,aldığım kağıtta da KAYIT 1111 yazmış, bu paket hakkında bir link yada bilgisi olan varmı?
  • Siteye baktım sanırım mobilöğrenci paketi,
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/mobilogrenci.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.mobilogrenci
    Ücretlendirme de söyle diyor
    "* İndirimli şebeke içi fiyatlar tek seferde 10 - 30 TL arasında yükleme yapıldığında 7 gün, tek seferde 30 TL ve üzerinde yükleme yapıldığında ise 30 gün boyunca geçerlidir."

yani 20dksı50 kuruş 1 hafta gecerli.tl yüklemezsem dakikası yine 40 kuruş olacak dimi :(

• Sanırsam katlayan tarife daha iyi olur. 20tl ye 100dk. hediye 20tl de cepte kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Sanırsam katlayan tarife daha iyi olur. 20tl ye 100dk. hediye 20tl de cepte kalıyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat

"Numarası ile Avea'ya gelen aboneler, Katlayan Tarife'de 20 TL yükleme karşılığında kazanacakları 60 TL ile her yöne
    150 dakika bedava görüşebiliyorlar! Üstelik yükledikleri 20 TL de ceplerinde kalıyor. "

20 Tl ceptekalma olayı yanlış anlamadıysam sadece numarasını taşıyanlar için gecerli ,başka bir yerde ceplerinde kalıyor diye bir ifade göremedim,benim için en uygunu zannedersen heryone tarifesi

• quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Sanırsam katlayan tarife daha iyi olur. 20tl ye 100dk. hediye 20tl de cepte kalıyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat

"Numarası ile Avea'ya gelen aboneler, Katlayan Tarife'de 20 TL yükleme karşılığında kazanacakları 60 TL ile her yöne
    150 dakika bedava görüşebiliyorlar! Üstelik yükledikleri 20 TL de ceplerinde kalıyor. "

20 Tl ceptekalma olayı yanlış anlamadıysam sadece numarasını taşıyanlar için gecerli ,başka bir yerde ceplerinde kalıyor diye bir ifade göremedim,benim için en uygunu zannedersen heryone tarifesi

Numara taşıyanlar için geçerli olan 100dk. yerine 150dk. hediye vermesi. 20tl her türlü cepte kalıyor.

• Taleplerinize en iyi cevap verebilecek tarife Katlayan Tarifedir. Yeni hat alacaksanız Katlayan Tarifede hattınıza yükleyeceğiniz 20 TL nedeniyle size 40 TL hediye bakiye verilecek. Siz 40 TL olan hediye bakiyenizi dakikası 40 kuruştan bir ay boyunca 100 dakika olarak kullanırsanız, bu durumda asıl bakiyeniz 20 TL eksilmeden yerinde kalacak. Onun da 9 TL'sine internet paketi alırsanız Yüklediğiniz 20 TL'nin 9 TL'sini harcayarak 100 dakika heryöne süre, 1 GB internet paketi almış, 11TL'nizi de öbür aya devretmiş olacaksınız

Bilgi:
    https://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat

https://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/1gb_9tl.shtml?pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz.1gb9tl

• ben bir ay önce hattımı avea( kral tarife) taşıdım. nmt kampanyası ile her yöne 250 dakıka geliyor. şimdi ben katlayan tarifeye geçsem. ayda 20TL yüklesem hem nmt kampanyasından 250 dk hem katlayan tarifeden 40tl hediye ikisi birden gelir mi? ayrıca bunların yanındada yüklediğim 20 hattımda kalacak mı?

eğer böyle olursa çok avantajlı hemen geçerim bu tarifeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc
    Taleplerinize en iyi cevap verebilecek tarife Katlayan Tarifedir. Yeni hat alacaksanız Katlayan Tarifede hattınıza yükleyeceğiniz 20 TL nedeniyle size 40 TL hediye bakiye verilecek. Siz 40 TL olan hediye bakiyenizi dakikası 40 kuruştan bir ay boyunca 100 dakika olarak kullanırsanız, bu durumda asıl bakiyeniz 20 TL eksilmeden yerinde kalacak. Onun da 9 TL'sine internet paketi alırsanız Yüklediğiniz 20 TL'nin 9 TL'sini harcayarak 100 dakika heryöne süre, 1 GB internet paketi almış, 11TL'nizi de öbür aya devretmiş olacaksınız

Bilgi:
    https://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat

https://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/1gb_9tl.shtml?pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz.1gb9tl

Bu durumda da 4. ay lira yüklemeden sadece 20tl ye 200dk. konuşma paketi ve 9tl ye 1gb internet alacak kadar lira birikmiş olur. Böylece 4 aylik ortalama konuşma+internet 15tl olmuş olur. Hesapta da 4tl kalır yine artı olarak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis_mit -- 8 Mayıs 2011; 2:02:08 >

• Teşekkürler arkadaşlar , yardımlarınızla Katlayan tarife + 1GB internet paketine gectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

ben bir ay önce hattımı avea( kral tarife) taşıdım. nmt kampanyası ile her yöne 250 dakıka geliyor. şimdi ben katlayan tarifeye geçsem. ayda 20TL yüklesem hem nmt kampanyasından 250 dk hem katlayan tarifeden 40tl hediye ikisi birden gelir mi? ayrıca bunların yanındada yüklediğim 20 hattımda kalacak mı?

NMT kampanyası nedir bilmiyorum ama numara taşıdığın için falan hediye dakika geliyorsa onun bazı şartları var.
    Ben geçen hafta geçtim. 20 TL yüklemeye 250 dk veriyor ancak Harbi Tarife ve Katlayan Tarifeye geçemiyorum. Geçersem kampanya dışı kalıyorum. Sende de öyle bir şey olabilir. Araştırmadan geçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

ben bir ay önce hattımı avea( kral tarife) taşıdım. nmt kampanyası ile her yöne 250 dakıka geliyor. şimdi ben katlayan tarifeye geçsem. ayda 20TL yüklesem hem nmt kampanyasından 250 dk hem katlayan tarifeden 40tl hediye ikisi birden gelir mi? ayrıca bunların yanındada yüklediğim 20 hattımda kalacak mı?

Katlayan tarife

Tarife kapsamındaki aboneler ücretsiz dakika veya TL verilen kampanyalardan AranKazan kampanyası hariç faydalanamaz.
  • bende bu ay aveaya kontür yükliyim istiyorum.şu 1 gb internet paketini test ediyim istiyorum.genç tarifedeyim ama pek işe yaramaz bir tarife gibi gözüktü.kontür yükleyeceğim.9 internet paketi + 9 tl mesaj paketine gidecek.kalacak 12.kararsız kaldım diğer tarifelerden birine geçip geçmeme konusuna.genç tarifede 30 yüklersem 120 dk heryöne veriyor.ancak o dakikalr bitince diğer yönleri araması dakikası 40 kuruş.valla kafam karıştı en iyisi numara taşıma ama onuda yapamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.