Şimdi Ara

Faturasız hat açıldıktan sonra, ne süre yükleme yapılmazsa kapanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'a taşıdığım Turkcell prefixli bir numaram vardı. Ben bu hattı kullanmadığım için beş buçuk ay kadar süre yükleme yapmadım. Sonra bir gün bir baktım hat kapanmış. (Kapanacağına dair bir uyarı sms i gelmedi hiç)

1-) Hat aktif olduktan sonra -kapanmaması için- ilk yükleme yapma süresi 180 gün mü 270 gün mü diye öğrenmek istiyorum hakkımı aramadan önce. (Kişisel fikir değil de yasal açıdan bilgi olması önemli tabii.) (Avea 9 ay sonra böyle bir sms attı ve bilgi verdi ama Vodafone 5 buçuk ayda uyarısız kapattı)

2-) Yine yasal olarak, sms ile bir uyarı yapmaları gerekmiyor mu hattı kapamadan önce?

3-) Hattı bir yıllık sürede parasıyla açtırsam, Vodafone'dan mı Turkcell'den mi açtırabilirim?

Bilen arkadaşlar var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Vodafone'a taşıdığım Turkcell prefixli bir numaram vardı. Ben bu hattı kullanmadığım için beş buçuk ay kadar süre yükleme yapmadım. Sonra bir gün bir baktım hat kapanmış. (Kapanacağına dair bir uyarı sms i gelmedi hiç)

1-) Hat aktif olduktan sonra -kapanmaması için- ilk yükleme yapma süresi 180 gün mü 270 gün mü diye öğrenmek istiyorum hakkımı aramadan önce. (Kişisel fikir değil de yasal açıdan bilgi olması önemli tabii.) (Avea 9 ay sonra böyle bir sms attı ve bilgi verdi ama Vodafone 5 buçuk ayda uyarısız kapattı)

2-) Yine yasal olarak, sms ile bir uyarı yapmaları gerekmiyor mu hattı kapamadan önce?

3-) Hattı bir yıllık sürede parasıyla açtırsam, Vodafone'dan mı Turkcell'den mi açtırabilirim?

2- normalde vodafone şu zamana kadar yükleme yapmazsanız hattınız arama yapmaya kapanacaktır yükleme yapın tarzı mesajlar yolluyor. hem de bir sefer değil pek çok kez. simkart kapalı olarak cüzdanda mı duruyordu?

1- numara taşıdıktan sonra hiç lira yüklemesi yapmadınız sanırım, doğru mu? minimum limit(güncel 15 lira) yükleme yapsaydınız, 6 ay aktif dönem, 3 ay pasif dönem şeklinde olacaktı. sonrasında hiç yükleme yapılmazsa iptal olacaktı.

3- iptal olan hat turkcell e iade edilir. açtırma şansınız var mı, onu turkcelle danışın derim.

• 2-) Hat ilk açılışından 10 gün sonra kadar telefona takıldı ve sürekli telefon açıktı. Alışveriş gönderim onayı/bilgisi falan sms i atan firmaların mesajları geliyordu sadece.

1-) Evet en baştan beri bir kez dahi yükleme yapmadım. (Yükleme yapılması halindeki durumu biliyorum ama bu haliyle de 270 gün sürem olduğu düşüncesindeydim)

3-) 1 sene içinde açtırma hakkım olması lazım ve belki Vodafone'dan başvurmam gerekiyordur diye düşünüyorum ama müşteri temsilcisini aradığımda bana yanlışları dayatmaması için baştan her konuda bilgilensem iyi olur düşüncesiyle başlık açtım. Normalde, "siz hatalı kapadınız siz açın, beni uğraştırmayın" deme hakkım olduğunu düşünüyorum.

2-) Hat ilk açılışından 10 gün sonra kadar telefona takıldı ve sürekli telefon açıktı. Alışveriş gönderim onayı/bilgisi falan sms i atan firmaların mesajları geliyordu sadece.

1-) Evet en baştan beri bir kez dahi yükleme yapmadım. (Yükleme yapılması halindeki durumu biliyorum ama bu haliyle de 270 gün sürem olduğu düşüncesindeydim)

3-) 1 sene içinde açtırma hakkım olması lazım ve belki Vodafone'dan başvurmam gerekiyordur diye düşünüyorum ama müşteri temsilcisini aradığımda bana yanlışları dayatmaması için baştan her konuda bilgilensem iyi olur düşüncesiyle başlık açtım. Normalde, "siz hatalı kapadınız siz açın, beni uğraştırmayın" deme hakkım olduğunu düşünüyorum.

umarım istediğin gibi olur hocam

• Tarihten eminseniz btk ya durumu yazın. 9 aydan önce hattı iptal edemezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

Teşekkürlerrrrr :)

• quote:

Vodafone'a taşıdığım Turkcell prefixli bir numaram vardı. Ben bu hattı kullanmadığım için beş buçuk ay kadar süre yükleme yapmadım. Sonra bir gün bir baktım hat kapanmış. (Kapanacağına dair bir uyarı sms i gelmedi hiç)

Benim bildigim 90 gün aktif süre 180 gün aramaya kapanan süre.. yani 9 ay kapanmaması gerek!
    Ve bende de hatlar var kapanmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.