Merhabalar. Faturalı genç avantaj tarifesindeyim. Malumunuz bedava twitter, facebook ve msn ayağı var. Ben şimdiye kadar sadece sms ve dakika için kullandım. Arkadaşa da aracı oldum. Oda 5 aydır kullanıyor memnun. Lakin o bedava facebook için davrandı ve faturası 97 tl geldi. Bana sadece facebooka girdim dedi. Bende ona itiraz et dedim. Fakat sonuç alamadı. Bende biraz kullandımda. Böyle bir sonuçla karşılaşmamak için ne tür yol izlemek lazım? Neye göre bedava? Bir vodafone vardı dürüst oda mı gitti parasalcı oldu
sadece facebook içerisinde dolaşmak ücretsiz...arkadaşlarınızın verdiği linklere, videolara tıklarsanız internet tarifeniz üzerinden ücretlendirlirsiniz...
problem o değil. Arkadaş bilinçli farkında ama mesele şu. Vodafone gprs ile yada vodafone internet ile girince bedava live ile girince paralı. M.facebook parasızwww.face paralı gibi ayak var mı? Ucu acık bilgide yok. 0.face ucretsiz sadece
8 liraya aylık sınırsız cepnet paketine abone olmanı öneririm.
internet nedeniyle sürpriz faturayla karşılaşmazsın.
facebook kullanımı ücretsiz dostum. Fakat facebook'un içinde binlerce video paylaşımı yapılabilecek site var.
Mesela gir herhangi bir video sitesine herhangi bi video izle altında facebook'ta paylaş linki var sen paylaşırsan arkadaşında videoyu izlerse arkadaşın facebook'taki siteyi değil paylaşan kişinin paylaştığı siteye girmiş olur.
Facebook dışında siteye girdiği için ücretlenir. Bunun gibi dış kaynak oyun siteleri var resimler var. Bunlar facebook dışı sitelerdir.
anladım ben bir kayserili olarak eşşeğimi sağlam kazığa bağlayımda internet paketi alayım