Şimdi Ara

Fatura ve kampanya sorunu, TTNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırlayan olacaktır, 3 ay önce TTNET in;

NETLİMİTSİZ
    2 ay denemesi bedava
    10 ay 39 tl
    Kalan 12 ay 55 tl

kampanyası vardı.
    Taahhütname linki

Bunun altına imzayı attık. T.nameyi bu gün yine okudum.
    Taksitli modem ve bağlantı ücreti dahil ~42 lira fatura gelmesi gerekirken 61.25 tl fatıura geldi.
    TTNET teki kız "sizin böyle bir kampanyanız görünmüyor. Her ay 55+vesair gelecek diyor.

Google daki 20sn lik araştırmayla binlerce TTNET fatura maduruna rastlayınca insan ümitsizleniyor.

Benzer durumu yaşayan oldumu.

• evet bende 16 kasımda internetti bağlattım 12 ay 39 tl kalan 12 ay 55 tl olan kampanyasında almıştım telekomda öyle yapmıştı bana dün 60.75 tl fatura geldi bende anlamadım eğer bir dahakiayda yine yüksek gelirse ttneti arayıp soracam ve itiraz edicem sizde telekoma uğrayın veya ttneti arayıp sorun çözüm bulacakmısınız ben kendi modemim ikullanıyorum 24 ay sözleşmeli aldım netdisk bile vermediler bana sitesinde netdisk hediyeli yazıyor du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 21 Aralık 2011; 12:03:09 >
  • Biz aradık,
    Telefonun ucundaki şahıs, ekranından bu kampanyaya dahil olduğumuz bilgisini göremiyor.
    Güya şikayet dilekçesi vs hazırladı, bayi kodunu falan aldı ama müşteri lehine hareketlerini duyduğumuz sevimli bir şirket değil. Müşterilerinin çoğunda kazıklanma hissi oluşturuyor.
    Açık ve net, net ödediğini ve ne ödeyeceğini bildiğin bir faturalandırma sistemleri yok, çok ilkel.
  • aradım ttneti sordum kasım aralık birleştirmesi olmuş benim sordugum ttnet teki kız yanlış bilgi vermiş mhdeki adam öyle dedi ondan 60 tl vermiş artık damga vergisi dahil 41 tl gelecekmiş 1 yıl
  • Takip için teşekkürler.

Umarım bizimki de öyledir.
    Birleştirme de olsa bunu açık seçik faturaya işlemeleri lazım. Boş yere "kazıklandım, kazıklanacam, acaba neyin altına imza attım" huzursuzluğu peydahlanıyor.
  • bana telefon dahil 60 tl gelir her ay çok konuşmuyorum zaten telefonla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET ile fatura saçmalığı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.