Şimdi Ara

FATURA KAMPANYALARI ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
134
Favori
48.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 1...9...161718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    750 ile birleşiyor mu ki ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

FATURA KAMPANYALARI ANA KONU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt

Kayıt açtırdım bugün sabah , akşam yatmış

Bu kampanya mesajı bana da geldi ama müşteri hizmetleri ilk defa otomatik fatura talimatı verenler yararlanacak diyor doğru mu acaba

Bu kampanyaya katıldım talimat vermek istiyorum ama başka bankada talimatınız bulunmaktadır diye hata veriyor.Bildiğim kadarıyla başka bankadan ödeme talimatı vermedim.Hangi bankada otomatik ödeme talimatı olduğunu öğrenmem mümkün mü acaba? Bilen birisi varsa yardım edebilirmi lütfen.

Orijinalden alıntı: Guest-3035F8F7C

Akbank 500 chipim yattı tek fatura ödemeye özel. Şimdi nereye harcasam bunları diye kara kara düşünüyorum 😬
    Bu banada geldi 2 tane ödeme verdim. Faturalar yattı ama puan gelmedi nedenki . Sizin nekadar sürdü hocam

• gokhangokgok G kullanıcısına yanıt

bana hafta sonuna özel 1000 ve afili bankacılık a özel 1000 vardı. ikisine de katıldım.

bir hesaba sadece 1000, diğer hesaba hiçbir şey yatmadı. bu yapacağı iş bu kadar işte

• Arkadaşlar iş Bankası bildirim geldi 31 marta kadar 2 fatura talimatına 750 TL maxipuan diye bildirime tıklayınca talimat verme ekranına atıyor direk şartlar vs yazmıyor ne kadar duracak ödenme şartı varmı vs nasıl öğrenebiliriz mevcut ta talimat yok ama daha önce 1 1.5 sene önce felan talimat verip iptal etmişliğim vardı bu kampanya gelip deneyimleyen varmı?

Vereceğiniz fatura talimatınız ile MaxiPuan Kazanın!

31 Mart'a kadar İş Bankası Vadesiz TL hesabınızdan ilk kez vereceğiniz iki adet fatura ödeme talimatınıza 750 TL MaxiPuan kazanın, faturalarınız gecikmeksizin ödenirken zamandan tasarruf edin.

Kampanya Detayları ve Koşulları:

Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel nitelikli müşterilerimizin 01.03.2026-31.03.2026 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ilk kez 2 adet fatura ödeme talimatı vermesi ve fatura talimatlarının kampanya ödülü yüklenir iken iptal edilmemiş ve ilk ödemesinin talimatlı olarak gerçekleşmiş olması gerekmektedir.

Kampanya sadece, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tanımlanacak faturalar için geçerlidir ve kampanya süresince verilen 2 adet yeni fatura talimatı karşılığında 750 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.

Kampanyanın başladığı tarihte geçerli otomatik fatura ödeme talimatı bulunan müşterilerimiz kampanyaya dahil olamayacaktır.

1 Mart 2025 tarihi ve sonrasında talimatı bulunan müşteriler kampanya dönemi öncesinde ya da içerisinde talimatlarını iptal edip yeniden talimat oluşturması durumunda dahi kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.

Kampanyaya dahil olmayan talimatlar: Bireysel Emeklilik Ödemeleri, Sigorta Ödemeleri, Özel Okul Ödemeleri ve Finansman Şirketleri Ödemeleri

15.04.2026 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 22.04.2026 tarihine kadar yapılacaktır. 16.04.2026-30.04.2026 arasında talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri ise 08.05.2026 tarihine kadar yapılacaktır.

Kazanılan MaxiPuan’ların bir sonraki ayın son gününe kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiPuan’lar geri alınacaktır. 

Tüm kanallarımızdan verilen talimatlar kampanyamız kapsamındadır.  

Kampanya boyunca verilen talimatların 30.09.2026 tarihine kadar geçerli olması ve 01.03.2026 – 30.09.2026 tarihleri arasında en az 3 kez Bankamız aracılığıyla ödenmesi şartı aranacaktır.​ Kampanyadan ödül kazanıp 30.09.2026 tarihine kadar talimatın iptal edilmesi durumunda veya her fatura bazında en az 3 tahsilat olmaması durumunda 30.09.2026 tarihini takip eden 5 iş günü içerisinde ödeme koşulu yerine getirilmeyen faturalar için ödül geri alınacaktır. Kredi kartında yeterli MaxiPuan bulunmaması halinde kart ekstresine borç kaydedilecektir.

MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde müşterimize ait açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı ya da bankamatik kartı olması gerekmektedir. Aidatsız özellikli kredi kartlarına ödül yüklenemeyecektir.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 750 TL MaxiPuan kazanabilir. 

Bu kampanya başka indirim ve kampanyalar ile birleştirilemez. 

Türkiye İş Bankası A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Geçmiş Kampanyalarımız

01 Şubat 2026 Vereceğiniz fatura talimatınız ile MaxiPuan Kazanın!

01 Ocak 2026 Vereceğiniz fatura talimatınız ile MaxiPuan Kazanın!

Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ilk fatura talimatı istiyor anladığım kadarıyla uymadı bana

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.